Sony toodetud "Bad Boys for Life" või siis "Pahad poisid 3" või siis "Pahad poisid kogu eluks" jõuab kinodesse järgmisel aastal. Seeria staarid Will Smith ja Martin Lawrence naasevad ka seekord peaosadesse, kuigi eelmise kahe osa režissöör Michael Bay lavastajatoolis enam ei istu, sest selle said endale Belgia duo Adil El Arbi ja Bilall Fallah, kes toovad meieni tulevikus ka Eddie Murphy "Beverly Hillsi võmmi" seeria neljanda osa.

Teistes osades on Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Núñez, Nicky Jam ja Joe Pantoliano.

Seeria kolmandat osa ei lavasta enam Michael Bay, sest ta oli hõivatud Netflixile 150 miljonit dollari maksma läinud märuli "Six Underground" lõpetamisega ja Sony jaoks "Black 5" nime kandva põneviku ette valmistamisega.

Esimene "Pahad poisid" linastus 1995. aastal ning teine osa "Pahad poisid II" jõudis kinodesse 8 aastat hiljem. Mõlemad filmid olid kassaedu arvestades väga edukad, kuigi kumbki polnud kriitiliselt just väga kõrges hinnas.

Esimene osa teenis 144 miljonit dollarit ja teine 273 miljonit dollarit. Need olid Will Smithi ja Martin Lawrence'i jaoks esimesed hittfilmid.