Kui oled Elisa kasutaja


1. “Ämblikmees: Kodust kaugel”

Uues põnevas superkangelaste filmis “Ämblikmees: Kodust kaugel” peab Ämblikmees pärast filmis “Tasujad: Lõppmäng” toimunud sündmusi võitlema ohtudega maailmas, mis on igaveseks muutunud. Peter Parker jätab tuttavad New Yorgi tänavad ning suundub lõõgastavale puhkusele Euroopasse. Ootamatult osutub puhkus hoopiski tema elu suurimaks väljakutseks ja vägevaks seikluseks. Peagi tõmbab mees taaskord selga Ämblikmehe kostüümi ning koos Nick Fury'ga suundutakse pöörasele missioonile. Teiste superkangelaste kõrval tuleb nüüd meestel päästa maailm kurjade jõudude käest, mis laastavad kogu kontinenti.Filmi leiad Elisa Elamuse veideolaenutusest.

2. "John Wick 3: Parabellum"

John Wick’i uus film on jõudnud Elisa Elamuse videolaenutusse! Adrenaliinist pulbitseva märulisarja kolmandas filmis pakutakse supermõrtsuka John Wicki (Keanu Reeves) eest 14 miljonit dollarit ning teda asub jahtima terve pearahaküttide armee. John Wick võib ju olla pärast liikme tapmist salajasest salamõrvarite ühingust välja heidetud, kuid maailma armutuimad palgamõrtsukad on tal ikka kannul.

3. ”Õnn tuleb magades”

Elisa videolaenutuses on täienenud ka kodumaiste filmide kaust. Uueks tulijaks on ”Õnn tuleb magades”. Viimaseid aastaid noor, aga üksildane Viivi avastab ühel kenal hommikul enda kõrvalt voodist tundmatu mehe. Paanikas naine püüab oma peas taastada eelmise päeva sündmusi. Selgub, et seljataga on elu halvemaid päevi: valutav õlg, tööle hilinemine, arsti diagnoos, korralik tüli apteegijuhatajast tšikiga, keda ta silmaotsas ei salli, ja kõige selle tagajärjel õhtu lõpp kõrtsis, kus ta mõistab, et võid olla nii korralik ja tubli, kui tahad, aga õnne peab ka olema… Mees, kelle Viivi linade vahelt leiab, on viiekümnele lähenev Andres, lahke loomuga kutseline äparduja, inimene, kes ei suuda öelda "ei". Ühel õhtul satub ta oma kodukõrtsis tantsima kena võõra naisega... Peaosi mängivad Katariina Unt ja Ivo Uukkivi. Teistes osades Tiit Sukk, Ita Ever, Katrin Pärn, Mari-Liis Lill, Veiko Täär, Hannes Kaljujärv, Tiit Palu, Tõnu Oja jt.

4. "Ott Tänak – The Movie”

Elisa Elamuses ületas just finišijoone ka maailma kiireim eestlane! "Ott Tänak – The Movie” nüüd Elisa Huubis! Vaatajale avaneb harukordne võimalus elada maailma eri paigus kaasa Oti püüdlustele võita WRC-sarja ihaldatud maailmameistritiitel ja olla tunnistajaks kriitilistele hetkedele. Kinolinale tuuakse ilustamata reaalsus närvesöövate võistluste telgitagustest ning näidatakse seda, mis muidu avalikkusele kättesaamatuks jääb. Kinnise iseloomu poolest tuntud tippsportlane on filmis ootamatult otsekohene rääkides nii oma elu kõrghetkedest kui madalseisudest. Lisaks on Huubis koos filmiga võimalik vaadata ka mõnda filmist välja jäänud stseeni!


Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Linna hoiab oma hirmu all sarimõrvar, kes kogub aina enam kuulsust oma vägivaldusega. Keegi teda leida aga ei suuda. Ühel õhtul sattub Anna (Milla Jovovich) tema järgmist kuritegu pealt nägema, millele järgnev võitlus elu-eest lõppeb Annale raske peatraumaga. Ärgates nädalaid hiljem haiglas, avastab naine, et kõik teda ümbritsevad inimesed on justkui võõrad. Kukkumisest saadud vigastuse tagajärjel ei suuda ta eristada nägusid. Algab lõputuna näiv paranoia, sest ainuke mõrva pealtnägija on elus, kuid mõrvar võib olla absoluutselt iga inimene.

Osatäitjad: David Atrakchi, Julian McMahon, Milla Jovovich

Režissöör: Julien Magnat

Joe (Matthew Perry) ohtlikuks ja vaevarikkaks tööks on lahutuspaberite ja kohtukutsete kohaletoimetamine. Adressaadid suhtuvad temasse vaenulikult, nõnda ka Sara (Hurley), kui Joe talle New Yorgis lahutuspaberid kätte toimetab. Et aga naisel pole plaaniski oma abikaasast lahutades pennituks jääda, lubab ta Joe`le miljon dollarit, et too viiks hoopis Sara mehele (Campbell) Texasesse lahutuspaberid.

Osatäitjad: Matthew Perry, Elizabeth Hurley, Bruce Campbell, Amy Adams, Terry Crews

Režissöör: Reginald Hudlin


Kui oled Telia kasutaja


1. “Eile veel” (“Yesterday”, 2019)

Komöödia, kus kõlab ohtralt biitlite igihaljast muusikat. Jack on keskpärane laulukirjutaja. Ühel õhtul satub ta liiklusõnnetusse ja samal hetkel toimub ülemaailmne elektrikatkestus. Õnnetusest toibudes avastab Jack, et sellist bändi nagu The Beatles maailma ajaloos enam ei eksisteeri. Ta asub nende muusikat enda loominguna esitlema ja saab erakordselt populaarseks. See lööb aga kiilu tema ja ta sõbratari vahele ning noormees peab valima, kas karjäär või armastus… Filmi lavastas Danny Boyle ("Rentslimiljonär"), stsenaariumi kirjutas Richard Curtis ("Neli pulma ja üks matus”).

2. “Phili filosoofia” (“Phil”, 2019)

Phil on masendunud hambaarst, kelle kogu elu näib otsekui koost lagunevat. Kui üks tema rõõmsameelsemaid patsiente, pealtnäha täiusliku eluga inimene, enesetapu sooritab, šokeerib see Phili. Mees otsustab välja uurida, mis ta patsiendi nii kaugele viis. Ta teeskleb, et on töömees, sokutab end surnud patsiendi koju ja tutvub tema lähedastega. Kui kaua suudab Phil aga topeltmängu mängida? Osades Greg Kinnear ("Väike Miss Päikesepaiste"), Emily Mortimer ("Mary Poppins tuleb tagasi"), Luke Wilson ("Tenenbaumid") jt.

3. "Eesti taevas: Nähtamatud teejuhid” (2019)

Igal aastal läbib Eesti õhuruumi üle 230 000 õhusõiduki, lennutades erinevatesse sihtkohtadesse 35 miljonit reisijat. Tipphetkedel ei jää töö keerukus meie õhuruumis tihti alla ka Lääne-Euroopa suurriikidele – see nõuab hoolikat planeerimist ja kontrolli, et lennuliiklus kulgeks ohutult ning võimalikult efektiivselt. Lisaks on igapäevaselt meie õhuruumi äärealade külalisteks Vene õhujõudude teraslinnud, kes põhjustavad palju tüli, sest pahatihti nad koostööd ei tee ja tsiviillennukid tuleb neist eemale suunata. Tallinnas töötavad selle nimel ööpäevaringselt lennujuhid, kelle valvsa pilgu all kõik lennumasinad kirurgilise täpsusega üksteisest ohutus kauguses hoitakse. Filmis näidatakse enneolematuid kaadreid Eesti lennundusest, neutraalvete kohal lendavatest Vene militaarlennukitest ja tutvustatakse lennujuhtimise köögipoolt viies vaataja lennujuhi tööpositsioonile.


Kui oled Netflixi kasutaja

1. "The Devil Next Door"

2. "King"

3. "The End of the Fucking World" - 2. hooaeg

4. "Bojack Horseman" - 6. hooaeg

5. "The Mist" - seriaal

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Tom Clancy's Jack Ryan" - 2. hooaeg

2. "The Night Manager"

3. "Modern Love"

4. "The Purge"

5. "Undone"