Kui oled Elisa kasutaja

1. “Ämblikmees: Kodust kaugel”

Uues põnevas superkangelaste filmis “Ämblikmees: Kodust kaugel” peab Ämblikmees pärast filmis “Tasujad: Lõppmäng” toimunud sündmusi võitlema ohtudega maailmas, mis on igaveseks muutunud. Peter Parker jätab tuttavad New Yorgi tänavad ning suundub lõõgastavale puhkusele Euroopasse. Ootamatult osutub puhkus hoopiski tema elu suurimaks väljakutseks ja vägevaks seikluseks. Peagi tõmbab mees taaskord selga Ämblikmehe kostüümi ning koos Nick Fury'ga suundutakse pöörasele missioonile. Teiste superkangelaste kõrval tuleb nüüd meestel päästa maailm kurjade jõudude käest, mis laastavad kogu kontinenti.Filmi leiad Elisa Elamuse veideolaenutusest.

2. "John Wick 3: Parabellum"

John Wick’i uus film on jõudnud Elisa Elamuse videolaenutusse! Adrenaliinist pulbitseva märulisarja kolmandas filmis pakutakse supermõrtsuka John Wicki (Keanu Reeves) eest 14 miljonit dollarit ning teda asub jahtima terve pearahaküttide armee. John Wick võib ju olla pärast liikme tapmist salajasest salamõrvarite ühingust välja heidetud, kuid maailma armutuimad palgamõrtsukad on tal ikka kannul.

3. ”Õnn tuleb magades”

Elisa videolaenutuses on täienenud ka kodumaiste filmide kaust. Uueks tulijaks on ”Õnn tuleb magades”. Viimaseid aastaid noor, aga üksildane Viivi avastab ühel kenal hommikul enda kõrvalt voodist tundmatu mehe. Paanikas naine püüab oma peas taastada eelmise päeva sündmusi. Selgub, et seljataga on elu halvemaid päevi: valutav õlg, tööle hilinemine, arsti diagnoos, korralik tüli apteegijuhatajast tšikiga, keda ta silmaotsas ei salli, ja kõige selle tagajärjel õhtu lõpp kõrtsis, kus ta mõistab, et võid olla nii korralik ja tubli, kui tahad, aga õnne peab ka olema… Mees, kelle Viivi linade vahelt leiab, on viiekümnele lähenev Andres, lahke loomuga kutseline äparduja, inimene, kes ei suuda öelda "ei". Ühel õhtul satub ta oma kodukõrtsis tantsima kena võõra naisega... Peaosi mängivad Katariina Unt ja Ivo Uukkivi. Teistes osades Tiit Sukk, Ita Ever, Katrin Pärn, Mari-Liis Lill, Veiko Täär, Hannes Kaljujärv, Tiit Palu, Tõnu Oja jt.

4. "Ott Tänak – The Movie”

Elisa Elamuses ületas just finišijoone ka maailma kiireim eestlane! "Ott Tänak – The Movie” nüüd Elisa Huubis! Vaatajale avaneb harukordne võimalus elada maailma eri paigus kaasa Oti püüdlustele võita WRC-sarja ihaldatud maailmameistritiitel ja olla tunnistajaks kriitilistele hetkedele. Kinolinale tuuakse ilustamata reaalsus närvesöövate võistluste telgitagustest ning näidatakse seda, mis muidu avalikkusele kättesaamatuks jääb. Kinnise iseloomu poolest tuntud tippsportlane on filmis ootamatult otsekohene rääkides nii oma elu kõrghetkedest kui madalseisudest. Lisaks on Huubis koos filmiga võimalik vaadata ka mõnda filmist välja jäänud stseeni!

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

New Yorgis läbi lüüa üritav armas ja naiivne noor naine Frances (Chloë Grace Moretz) viib metroost leitud käekoti otsekohe selle omanikule tagasi. Omanik Greta (Isabelle Huppert) on ekstsentriline prantslannast klaveriõpetaja, kes armastab klassikalist muusikat ja on piinavalt üksildane. Hiljuti ema kaotanud Frances saab lesest Gretaga üsna ruttu lähedaseks. Neist saavad peatselt sõbrad, kuid Greta emalik võlu hakkab kaduma ja muutub hoopis häirivaks, kui Frances avastab, et Greta elus pole miski selline, nagu näib.

Osatäitjad: Chloë Grace Moretz, Isabelle Huppert

Režissöör: Neil Jordan

Kauni Kesseküla servas kõrges kaljukorteris elab koos oma ustava abilise Maxiga härra Grinch - suur roheline pehmekarvaline tüüp, kes on paraku hirmus pahatujuline ja küüniline kiusupunn. Mis küll Grinchi torssis meele põhjuseks on? Muidugi lähenevad jõulud! Rõõmupühad täis lusti ja laulu on üksildase Grinchi jaoks piin, mis piin. Nii otsustabki Grinch, va paharet, varastada Kesseküla jõulud. Ettevõtmine on suur ning plaan keeruline, asjad lähevad nii ja naa ning nalja saab rohkem kui Grinchile meeldiks. Õnneks elab Kessekülas aga üks väike tüdruk, kel jõulutunne südames on nii suur, et päästetud saavad nii pühad kui ka Grinch ise.

Ülipopulaarsete multikate "Mina, supervaras" ja "Lemmikloomade salajane elu" looja, animatsioonistuudio Illuminationi uus animafilm põhineb Dr. Seussi armastatud jõuluklassikal. Nii pere pisimatele, suurematele kui ka täiskasvanutele mõeldud nunnumast nunnum lugu on täis seiklust, krutskeid, muusikat ja armas-naljakaid tegelasi.

Osatäitjad: Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Pharrell Williams, Kenan Thompson

Režissöör: Yarrow Cheney, Scott Mosier

Kui oled Telia kasutaja

1. “Hilisõhtu” (“Late Night”, 2019)

Katherine Newbury (Emma Thompson, "Armastus on see…") on legendaarne saatejuht, kes veab humoorikat hilisõhtust jutusaadet. Katherine'i saate reitingud aga langevad ja naist ähvardab koondamine. Seepeale palkab ta oma meestest koosnevasse tiimi india juurtega naistoimetaja nimega Molly (Mindy Kaling, "Kontor"). Uus toimetaja tahab tõestada, et teda ei võetud tööle üksnes soolise tasakaalu pärast. Ta võtab oma eesmärgiks Katherine'i saatele uuesti elu sisse puhuda, seda hoolimata telediiva pehmelt öeldes keerulisest iseloomust…

2. “Valerian ja tuhande planeedi linn” (“Valerian and the City of a Thousand Planets”, 2017)

Ulmeseiklus, mis valmis legendaarse Luc Bessoni ("Viies element") käe all. Loo aluseks on klassikaline koomiksisari "Valerian ja Laureline" ja selle peategelased on eriagendid Valerian (Dane DeHaan, "Tulbipalavik") ja Laureline (Cara Delevingne, "Suitsiidisalk"). Nende töö on hoida universumis korda ja nad saadetakse missioonile galaktikatevahelisse liigirikkasse metropoli nimeha Alpha. Selgub, et seal tegutsevad tumedad jõud, kelle käest on vaja päästa nii Alpha kui kogu universum… Vaata filmiriiulis tasuta.

3. “Üksinda Berliinis” ("Alone in Berlin”, 2016)

Berliin, aasta 1940. Töölisklassi kuuluvad Otto (Brendan Gleeson, "Palgamõrvarid Brügges") ja Anna (Emma Thompson, "Armastus on see…") saavad teada, et nende ainus poeg on sõjas hukkunud. Leinavad vanemad otsustada alustada omapärast, ent väga süsteemset vastupanu valitsevale julmale natsirežiimile. Otto hakkab kirjutama kaardikesi, mis paljastavad Hitleri hirmutegusid ja valesid. Abielupaar poetab kirjutisi salaja erinevatesse paikadesse üle kogu Berliini, et oma sõnumit edastada. Kuid peagi alustab Gestapo jahti nende tabamiseks… Vaata filmiriiulis tasuta.

4. “Valevikaar Sankt Maik” (“Sankt Maik”, 2018)

Politsei eest jooksus olev petis Maik Schäfer vahetab oma konduktorimaskeeringu kirikuteenri riiete vastu. See päästab teda seaduse pika käe eest, kuid mitte koguduse majapidajanna Maria käest, kes peab teda palavalt oodatud uueks preestriks. Nii saabki tähtsusetust Berliini pätist, kes pole ei ristitud ega kuigi süütu, väikelinn Läuterbergi kiriku preester. Vaata seriaali Telia FOXNOW äpis.

5. “Naerupallid. Déjà vu” (Смешарики. Дежавю, 2018)

Lustlik animafilm kogu perele. Samanimelisest telesarjast tuttavaid naerupalle ootab ees pöörane seiklus! Naerupall nimega Möll tahab oma sõbrale Barryle sünnipäevaks kinkida tõelise elamuse – reisi läbi aja, mida korraldab turismibüroo Déjà Vu. Kuid siis juhub äpardus, mis paiskab reisiseltskona liikmed laiali eri ajastutesse. Möll peab oma semud üles leidma ja kokku koguma, kuid seda saab teha üksnes läbi aja ja ruumi seigeldes. Filmi tegelastele andsid oma hääle Tiit Sukk, Jaan Rekkor, Tõnis Niinemets, Mart Toome jt.

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "The King"


2. "Rick and Morty"


3. "The Devil Next Door"

4. "The Shining"

5. "Terminator: Salvation"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Tom Clancy's Jack Ryan" - 2. hooaeg

2. "The Man Who Knew Too Little"

3. "Hanna"

4. "Undone"

5. "Fleabag"