Elisa originaalsarju saadab maailmas edu. Tänavu linastunud ja koostöös Taska Filmiga valminud Elisa originaalsarja „Kõik patud“ on müüdud rohkem kui 30 riiki. Mainekaid auhindu võitnud ja mitmetel festivalidel võistelnud põnevussarja edastatakse tulevikus näiteks USAs, Kanadas, Lõuna-Koreas ja Euroopas Saksamaal, Prantsusmaal ning Hispaanias.

Elisa juhatuse liikme ja erakliendiüksuse juhi Andrus Hiiepuu sõnul on eksklusiivse ja sealhulgas kvaliteetse sisu pakkumine Elisa teleteenuses olulisel kohal. „Parima kasutuskogemuse kõrval on klientidele oluline põnev ja eristuv sisu. Taska filmiga koostöös valminud seriaalil linastub järgmisel aastal uus hooaeg, mille filmimine algab 2020. aasta algul ning kindlasti toome selle ka Elisa Huubi.“

Uuel hooajal pöördutakse tagasi samasse tegevuskohta aastal 1999. Aastatuhande vahetus põhjustab Varjakas muret, kui abielupaar leitakse surnult oma kodu köögist ning juhtunut asub uurima Varjaka vanemkonstaabel.

Seriaali „Kõik patud“ esimene hooaeg võitis Gothenburgi filmifestivalil ja Nordisk Film & TV Fondi parima stsenaariumi auhinna ning võistles pärima teledraama auhinna nimel Zürichi festivalil.

Käesoleval kuul näeb ilmavalgust ka uus Elisa originaalsari „Reetur“, mille pilootosa linastub eksklusiivselt 25. novembril PÖFFil. Uue sarja nimirollis on üks Eesti hinnatumaid meesnäitlejaid Tambet Tuisk („Seltsimees laps“, „Eia jõulud Tondikakul“, „Leanders letzte Reise“). Lisaks Tuisule teevad seriaalis kaasa mitmed tuntud kodumaised näitlejad nagu Veiko Porkanen („Must alpinist“), Mari Abel („Rehepapp“), Eva Koldits („Võta või jäta“), Ursula Ratassepp („Vehkleja“), Klaudia Tiitsmaa („Päevad, mis ajasid segadusse“), Indrek Taalmaa („Seltsimees laps“) jt.

Elisa Huubi jõuab spioonisari "Reetur" juba detsembris.