Kui oled Elisa kasutaja


1. ”Anna”

Elisa videolaenutusse on jõudnud energiast pulbitsev, ootamatuid süžeepöördeid ja pöörast märulit täis põnevik ”Anna”. Anna Poliatova vapustav ilu varjab saladust, mis vallandab ta kestva jõu ja oskused, et saada maailma kardetuimaks valitsuse palgamõrtsukaks. Filmi peaosas saab näha Sasha Lussi ning teistes rollides tippnäitlejaid, kelle seas on Oscari-võitja Helen Mirren, Cillian Murphy ja Luke Evans.

2. ”Palio”

Mõned aastad tagasi linastus põnev doumentaalfilm ”Palio” Pimedate Ööde Filmifestivalil. Nüüd on meil hea meel teada anda, et film jõudnud ka Elisa videolaenutusse. Kaks korda aastas kogunevad inimesed Itaalia väikelinna, et osa saada maailma kõige pöörasemast hobuste võidusõidust ehk Paliost. Altkäemaks, korruptsioon ja strateegia on pea sama olulised, kui sõitjate enda oskused. Kogu möll saab alguse hetkest, kui hobused on sõitjatele määratud. Kõige keskmes on ratsanikud, nii armastatud kui vihatud mehed, kes sõlmivad kokkuleppeid vaid selle nimel, et stardis hea positsioon saada.

3. ”Valetamine ja varastamine”

Krimifilm ”Valetamine ja varastamine” räägib noorest ja osavast vargast Ivanist (Theo James), kelle spetsialiteet on LA eliidi käest kõrgkunsti varastamine. See on räpane ja hea äri, kuid Ivan tahab välja. Elyse, keda mängib Emily Ratajkowski on kapitäie luukerede ja tohutute võlgadega algaja näitleja. Need kaks nutikat suli otsustavad ühendada jõud viimaseks hulljulgeks rööviks. Kui kaalul on raha, vanglakaristus ja elud, paneb nende keerukas plaan proovile nii nende armastuse kui ka lojaalsuse selles lõbusas krimipõnevikus, mille tegevus toimub kaasaegses Los Angeleses.

4. ”Rusikas”

Kvaliteetsete Skandinaavia põnevussarjade fännidele on meil hea uudis! Elisa Huubis on vaatamiseks üleval Elisa originaalsari ”Rusikas”! Sari räägib Külma sõja aegsest Soomest ja seal tegutsevatest agentidest. Seda ajal, mil nii CIA kui KGB soovivad kontrollida, kes saab Soome järgmiseks presidendiks.1955. aasta suvel intensiivistub Külm sõda Helsingis. Nii Nõukogude Liit kui USA suurendavad oma luuretegevust, kuna mõlemad kardavad, et Soome asub vastaspoolele seoses lähenevate presidendivalimistega. CIA toetab Karl-August Fagerholmi ja KGB Urho Kekkoneni, aga kes on Soome poolt? Helena Korhonen, noor soomlanna, kes õpib New Yorgis, peab end kaitsma kuni sõrmenukid verised. Tabe Slioor, skandaalne Soome seltskonnategelane, tuleb talle appi. Ta on ilus, aga oskab ka külma närvi säilitada.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Üks leidlikumaid Hollywoodi režissööre Tim Burton toob kinolinale biograafilise kunstifilmi "Suured silmad". Tuginedes tõsielusündmustele, räägib film kuulsast kunstnikust Margaret Keane´ist (Amy Adams), kes võlus üldsust 50ndatel aastatel oma salapäraste maalidega.

Osatäitjad: Amy Adams, Christoph Waltz, Danny Huston, Jason Swartsman, Krysten Ritter

Režissöör: Tim Burton

Religioosses plaanis rahututel aegadel katoliiklaseks sündinud Mary saadetakse imikuna turvalisuse kaalutlustel katoliiklikule Prantsusmaale, kus ta 15-aastaselt abiellub Prantsusmaa troonipärijaga. 16-aastaselt kuningannaks saanud ja juba 18neselt lesestunud, paneb Mary vastu poliitilisele survele uuesti abielluda. Selle asemel naaseb ta kodusele Šotimaale, et nõuelda oma õigusjärgset trooni. Kuid vahepeal on riigis kontrolli haaranud protestandid ja noore kuninganna poolvend krahv Moray. Ainuüksi dogmaatiline ja naistevaenulik religioosne kogukond muudab Mary trooniletuleku keeruliseks, rääkimata veel pingetest, mida lisab asjaolu, et Šotimaa ja Inglismaa kuuluvad mõlemad jõulise Elizabeth I haldusalasse. Noored rivaalitsevad kuningannad tajuvad teineteises nii suurt ohtu kui ka vastastikust uudishimu ja imetlust. Konkurentidena poliitikas ja armuintriigides peavad need ambitsioonikad naised otsustama, kuidas mängida maskuliinse maailma veriseid võimumänge. Võtnud sihiks olla riigijuhtimises kaugelt enam kui võimsate nõuandjate poolt juhitav marionett, kinnitab Mary peagi oma õigust ka Inglismaa troonile ähvardades sellega Elizabeth'i suveräänsust. Reetmised, mäss ja vandenõud õõnestavad mõlemat kuningakoda muutes Euroopa ajaloo kulgu.

Osatäitjad: Saoirse Ronan, Margot Robbie, Simon Russell Beale, David Tennant, Guy Pearce, Gemma Chan

Režissöör: Josie Rourke


Kui oled Telia kasutaja


1. “John Wick 3: Parabellum” ("John Wick: Chapter 3 - Parabellum”, 2019)

Kolmas väljalase ülipopulaarsete "John Wicki" adrenaliinirohkete action-filmide sarjast toob vaatajate ette taas kuulsa palgamõrvar Johni (Keanu Reeves, "Kiirus"). Mees on endale külge saanud 14 miljoni dollari suuruse hinnasildi – täpselt nii palju makstakse tema enda mõrva eest. Teda jahib hulk palgamõrtsukaid, nii naisi kui mehi. Kas super-killeril õnnestub halatamatute pearahaküttide armee käest põgeneda? Filmis mängivad veel Halle Berry ("Koletise ball"), Anjelica Huston ("Addamsite perekond"), Laurence Fishburne ("Matrix") jt.

2. “Maailmade sõda” (“War of the Worlds”, 2019)

Kui astronoomid võtavad vastu esimese teate teisest galaktikast, on see kindel tõend intelligentse maavälise elu olemasolu kohta. Maa elanikud ootavad põnevusega esimest kontakti, aga uute sõprade asemel saabuvad hoopiski ettearvamatud ja halastamatud vaenlased, kelle eesmärk on inimkond hävitada ja siinsed ressursid enda kontrolli alla saada. Vaata seriaaali FOXNOW äpis.

3. “Talvelugu” (“The Overcoat”, 2018)

Iirimaa ja Eesti koostöös valminud talvine animafilm, mis on inspiratsiooni saanud Nikolai Gogoli teosest "Sinel". On jäine jõuluõhtu New Yorgis. 8-aastane tüdruk ootab kamina ees tukkudes koju oma vanaisa Alexit, aga veel enam ootab ta jõuluvana. Alex paneb tüdrukule ümber oma talvemantli ja hakkab jutustama õpetlikku lugu, mis leidis aset kaunis Sankt Peterburgis. Lugu räägib suures pangas töötavast Akakist, kellele ei pööra keegi tähelepanu. Meeleheitel noormees laseb kõigi oma säästude eest endale õmmelda uhke talvemantli. Tänu uuele mantlile ta elu muutubki – kuid vaid üheks saatuslikuks talveõhtuks…


Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Klaus"

2. "Earthquake Bird"


3. "The Devil Next Door"


4. "Dolemite is My Name"


5. "King"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja


1. "Tom Clancy's Jack Ryan" - 2. hooaeg


2. "One Child Nation"

3. "The Man In the High Castle" - 4. hooaeg

4. "Brittany Runs A Marathon"

5. "Contraband"



1. "Dickinson"

2. "For All Mankind"

3. "See"

4. "The Morning Show"

5. "Ghostwriter"