Kui oled Elisa kasutaja


1. ”Anna”.

Elisa videolaenutusse on jõudnud energiast pulbitsev, ootamatuid süžeepöördeid ja pöörast märulit täis põnevik ”Anna”. Anna Poliatova vapustav ilu varjab saladust, mis vallandab ta kestva jõu ja oskused, et saada maailma kardetuimaks valitsuse palgamõrtsukaks. Filmi peaosas saab näha Sasha Lussi ning teistes rollides tippnäitlejaid, kelle seas on Oscari-võitja Helen Mirren, Cillian Murphy ja Luke Evans.

2. ”Palio”

Mõned aastad tagasi linastus põnev doumentaalfilm ”Palio” Pimedate Ööde Filmifestivalil. Nüüd on meil hea meel teada anda, et film jõudnud ka Elisa videolaenutusse. Kaks korda aastas kogunevad inimesed Itaalia väikelinna, et osa saada maailma kõige pöörasemast hobuste võidusõidust ehk Paliost. Altkäemaks, korruptsioon ja strateegia on pea sama olulised, kui sõitjate enda oskused. Kogu möll saab alguse hetkest, kui hobused on sõitjatele määratud. Kõige keskmes on ratsanikud, nii armastatud kui vihatud mehed, kes sõlmivad kokkuleppeid vaid selle nimel, et stardis hea positsioon saada.

3. ”Valetamine ja varastamine”

Krimifilm ”Valetamine ja varastamine” räägib noorest ja osavast vargast Ivanist (Theo James), kelle spetsialiteet on LA eliidi käest kõrgkunsti varastamine. See on räpane ja hea äri, kuid Ivan tahab välja. Elyse, keda mängib Emily Ratajkowski on kapitäie luukerede ja tohutute võlgadega algaja näitleja. Need kaks nutikat suli otsustavad ühendada jõud viimaseks hulljulgeks rööviks. Kui kaalul on raha, vanglakaristus ja elud, paneb nende keerukas plaan proovile nii nende armastuse kui ka lojaalsuse selles lõbusas krimipõnevikus, mille tegevus toimub kaasaegses Los Angeleses.

4. ”Rusikas”

Kvaliteetsete Skandinaavia põnevussarjade fännidele on meil hea uudis! Elisa Huubis on vaatamiseks üleval Elisa originaalsari ”Rusikas”! Sari räägib Külma sõja aegsest Soomest ja seal tegutsevatest agentidest. Seda ajal, mil nii CIA kui KGB soovivad kontrollida, kes saab Soome järgmiseks presidendiks.1955. aasta suvel intensiivistub Külm sõda Helsingis. Nii Nõukogude Liit kui USA suurendavad oma luuretegevust, kuna mõlemad kardavad, et Soome asub vastaspoolele seoses lähenevate presidendivalimistega. CIA toetab Karl-August Fagerholmi ja KGB Urho Kekkoneni, aga kes on Soome poolt? Helena Korhonen, noor soomlanna, kes õpib New Yorgis, peab end kaitsma kuni sõrmenukid verised. Tabe Slioor, skandaalne Soome seltskonnategelane, tuleb talle appi. Ta on ilus, aga oskab ka külma närvi säilitada.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Inimesed on suutnud pikendada oma eluiga ning parandada elukvaliteeti tänu kallitele mehaanilistele organitele, mida toodab firma nimega The Union. Selle meditsiinilise läbimurde süngem külg on aga see, et kui sa jätad saadud organi eest maksmata, saadab The Union oma üliosavad repomehed siirdatud organit ükskõik mis hinnaga tagasi nõudma. Remy on üks parimaid repomehi selles äris, kuid pärast töö juures aset leidnud südameriket avastab ta, et talle on paigaldatud ülivõimas kunstsüda, millega kaasneb ka ülisuur võlg. Kui Remy satub oma maksetega raskustesse, saadab The Union talle peale kõige karmima repomehe Jake’i, kes oli kunagi Remy paarimees.

Osatäitjad: Jude Law, Forest Whitaker, Alice Braga

Režissöör: Miguel Sapochnik

Tippklassi varas satub valitsuse vandenõu keerisesse, kus ebaõnnestunud röövi tõttu ässitatakse peategelanna kallale palgamõrtsukas.

Osatäitjad: Olga Kurylenko, Morgan Freeman, James Purefoy

Režissöör: Stephen S. Campanelli

Kui oled Telia kasutaja


1. “Puhas kui lumi” ("Blanche comme neige”, 2019)

Claire (Lou de Laâge, "Süütud") on noor kaunitar, kes töötab oma kadunud isale kuulunud hotellis. Silmapaistev neiu tekitab oma kurjas kasuemas Maudis (Isabelle Huppert, "Elle") pimestavat armukadedust. Maud on valmis tegema ükskõik mida, et tüdrukust lahti saada ja nii satubki põgenev neiu üksildasesse farmi. Tema tulek tekitab väikese küla elanike seas väga suurt elevust ja peagi on neiusse kõrvuni armunud koguni seitse kohalikku meest.

2. “Greta” (“Greta”, 2018)

Naiivne ja heasüdamlik Frances (Chloë Grace Moretz, "Suspiria") viib New Yorgi metroost leitud käekoti selle omanikule (Isabelle Huppert, "Elle") tagasi. Selgub, et koti tagasi saanud Greta on üksildane klaveriõpetaja. Kuna ka Frances tunneb end üksikuna, sest ta kaotas hiljuti oma ema, saavad naistest kiiresti sõbrad. Ühel hetkel saab Frances aga järsku aru, et Greta ei ole üldse selline ilmsüütu leskproua, kellena ta end paista laseb.

3. “Jumala sõna” ("Gud taler ud”, 2017)

Omapärase huumoriga vürtsitatud Taani draamakomöödia. On 1980ndad. Filmi peategelane Uffe (Søren Malling, "Kuritegu") on viieliikmelise perekonna pea, kes ise end Jumalaks nimetab. Uffe on ka psühholoog, kellel on vähe usku tavapärastesse ravimitesse. Perekonna rahulik elu saab läbi päeval, kui Uffes tärkab unistus saada kirjanikuks. Inspiratsiooni saamiseks kutsub ta enda koju hulga patsiente, kes on ühtlasi ka ta joomakaaslased. Uffe naine ja pojad peavad välja nuputama, kuidas nn. Jumal maha rahustada ja elu tagasi normaalseks pöörata… Vaata filmi tasuta filmiriiulis.

4. “John Wick” (“John Wick”, 2014)

Stiilne ja haarav põnevusfilm, mille peaosas mängib endiselt tippvormis Keanu Reeves ("Matrix"). John Wick on erruläinud palgamõrvar. Tema armastatud abikaasa sureb ja jätab mehele seltsiliseks armsa kutsika Daisy. Kuid siis ilmub välja arutu nooruke gängster Iosef, kes nõuab endale Wicki autot. Mees keeldub, Iosef murrab oma käsilastega Johni majja sisse, peksab ta läbi, röövib auto ja tapab koerakese. Neil pole õrna aimugi, et nad kutsuvad sellega esile kunagise kõige halastamatuma palgamõrtsuka viha. Wick on mees, kellel pole enam midagi kaotada, ja nüüd algab jõhker kättemaksumissioon. Teistes osades Michael Nyqvist ("Lohetätoveeringuga tüdruk"), Alfie Allen ("Troonide mäng"), John Leguizamo ("Moulin Rouge!") jt. Vaata triloogia esimest osa tasuta filmiriiulis ja otsi hiljem videolaenutusest üles ka teine ja uhiuus kolmas osa!

5. “Sõdalane” (“Warrior”, 2019)

Seriaal, mille tegevus leiab aset San Francisco Hiinalinnas, pärast USA kodusõda. Sarja keskmes on äsja Hiinast saabunud võitluskunstide meister, kes kistakse vastu oma tahtmist verise maffiasõja keskele. Peategelase prototüübiks on legendaarne Bruce Lee. Vaata seriaali Telia HBO äpis

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "The Crown" - 3. hooaeg

2. "Earthquake Bird"

3. "The End of the F***ing World" - 2. hooaeg

4. "Klaus"

5. "Final Space" - 2. hooaeg alustab 24. novembril

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Tom Clancy's Jack Ryan" - 2. hooaeg

2. "The Boys"

3. "Brittany Runs A Marathon"

4. "The Man In the High Castle" - 4. hooaeg

5. "Rammstein: Paris"


1. "Dickinson"

2. "For All Mankind"

3. "See"

4. "The Morning Show"

5. "Ghostwriter"