Oksjon on osa "Sõprade" 25. aastapäeva tähistamisest ning selle raames avaldas Warner Bros. Television ja Prop Store, et panevad oksjonile seriaalist tuntud rekvisiidid, kostüümid, ametlikud reprod, võtteplatsi dekoratsioonid ja muud asjad, mida saime näha "Sõprade" 10 hooaja jooksul.

Oksjoniga alustatakse 3. detsembril ning kogu asi saab läbi 17. detsembril. Osa tuludest lähevad LGBTQ noorte suitsiidiennetuse organisatsioonile The Trevor Project.

Mis siis oksjonile lähevad? Lisaks Joey (Matt LeBlanc) kaisuloomale Hugsy (1000 dollarit) ja Central Perki sohvale saavad kõik soovijad teha pakkumised ka Monica (Courteney Cox) korteri piiluaugu raamile ning Racheli (Jennifer Aniston), Monica ja Phoebe (Lisa Kudrow).kantud kostüümidele. Kõik, kes end oksjonile kirja panevad, võivad võita ka "Sõprade" produktsiooni stsenaariumi.

Lisaks on pakkumisel ka Joey ja Chandleri (Matthew Perry) kanuu (4000-6000 dollarit), Rossi (David Schwimmer) Holiday Armadillo kostüüm (10 000- 15 000 dollarit) ja Monica ja Chandleri pulmakutsed (1000-1500 dollarit).

WarnerMedia ostis juulis 425 miljoni dollari eest õigused näidata "Sõpru" viis aastat ainult omal platvormil "Sõbrad" kaob Netflixist juba selle aastanumbri sees ning naaseb siis 2020. aasta kevadel juba HBO Maxi vahendusel.

Vaata lisaks: