Kui oled Elisa kasutaja


1. ”Eile veel”

Elisa Elamuse videolaenutuse uus film ”Eile veel” räägib loo Jackist ja legendaarse The Beatles’i muusikast. Jack Malik (Himesh Patel) on keskpärane laulukirjutajast muusik ühes tillukeses Inglise rannakolkas. Tema suured unistused on hakanud kiirelt tuhmuma hoolimata lapsepõlvesõber Ellie (Lily James) entusiastlikust toetusest. Kuid siis, ühel pimedal õhtul, põrkab Jack oma jalgrattal kokku bussiga ja lendab laias kaares läbi õhu. Just selsamal hetkel toimub globaalne elektrikatkestus. Õnnetusest toibudes avastab Jack, et sellist bändi nagu The Beatles maailma ajaloos enam ei eksisteeri. Tarmukas laadalaulik seisab nüüd päris tõsise dilemma ees. Eile veel teadsid kõik ansamblit The Beatles. Täna mäletab ainult Jack nende laule. Ja temast on saamas väga suur staar. Tegu on lõbusa muusikafilmiga, milles kõlab rohkelt Biitlite suurimaid hitte.

2. “Koera teekond”

Filmi “Koera teekond” Bailey elab mõnusalt Michigani farmis oma „poisi” Ethani (Dennis Quaid) ja Ethani naise Hannah’ga. Tal on isegi uus mängukaaslane – Ethani ja Hannah’ pisike tütretütar CJ. Kahjuks otsustab CJ ema tüdrukutirtsu minema viia. Kui Bailey hing valmistub sellest elust järgmisesse liikuma, lubab ta Ethanile CJ üles otsida ja teda iga hinna eest kaitsta. Nii algabki Bailey seiklus läbi mitme elu, mida täidavad armastus, sõprus ja pühendumus. Tema, CJ ja CJ parim sõber Trent puutuvad kokku rõõmu ja südame murdumisega, muusika ja naeruga ning mõne eriti hea kõhusügamisega.

3. ”Otse-eeter”

Uueks filmiks Elisa videolaenutuses on ka ”Otse-eeter”. Catherine Newbury (Emma Thompson) on hilisõhtuste jutusaadete pioneer ja legendaarne saatejuht. Kui teda süüdistatakse naiste vihkamises, palkab ta Molly. Mehi täis stsenaariumiosakonnas on Molly esimene naine. Kuid sellised "kosmeetilised" muudatused pole piisavad. Catherine seisab silmitsi ka madalate reitingutega ning teda tahetakse asendada. Molly on otsustanud aidata Catherine'i, et taaselustades tema showd.

4. "ENSV"

Super hea uudis ka kõikidele sarja "ENSV" fännidele! Ei tasu õnnetu olla ja karta, et sari sai läbi, sest see jätkab uue nime all uue hooga! Aga enne veel, kui see uuel aasta jõuab kõikide teleriekraanidele, saab juba täna Elisa Huubis sarja ette vaadata! Hetkel on vaatamiseks üleval neli täiesti uut Eesti Vabariigi hõngulist osa, millele detsembris lisandub veel teist sama palju. Tegu on komöödiaseriaali „ENSV“ jätkusarjaga, mille tegevustik algab 1992. aasta viimastel päevadel, mil NSV Liit kaob maailmakaardilt.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

2 Oscari võitja! Vietnam aastal 1969. Eriüksuslaste läbipõlenud kapten Willard saadetakse džunglisse salaoperatsioonile, mille eesmärgiks on üles otsida ja tappa kolonel Kurtz, kes on enda ümber koondanud isikliku sõjaväe. Kui Willard džunglisse jõuab, satub ta aegamööda selle mõju alla, üritades siiski end ümbritseva hullusega võidelda. Ta kaaslased langevad narkootikumide küüsi ning tapetakse üksteise järel. Teekonda jätkates muutub Willard üha sarnasemaks sellele mehele, keda ta tapma saadeti.

Tegemist on filmi 2001. aastal ümber lõigatud režissööri versiooniga, milles on originaaliga võrreldes pea 50 minutit rohkem filmimaterjali.

Osatäitjad: Martin Sheen, Marlon Brando, Robert Duvall, Laurence Fishburne, Harrison Ford, Dennis Hopper

Režissöör: Francis Ford Coppola

“Stockholm” põhineb absurdsel tõestisündinud lool 1973. aastal toimunud pangaröövist ja pantvangikriisist, millest Daniel Lang kirjutas 1974. aastal New Yorkerile artikli “Panga draama”. Lars Nystrom (Ethan Hawke) üritab maskeeritult Stockholmis panka röövida. Ta võtab seal inimesed pantvangi, et sõpra Gunnarit (Strong) vanglast päästa. Pantvangide hulgas on ka abikaasa ja kahe lapse ema Bianca (Noomi Rapace). Läbirääkimised uurijatega jooksevad rappa, kui peaministri nõudel ei luba politsei Larsil pantvangidega lahkuda. Tundidest saavad päevad ja Lars peab pantvange ähvardama, samas aga ka nende heaolu ja ohutuse tagama. Pantvangidel tekib vangistajaga ärev suhe, mis on iseäranis keeruline Biancale, kel Larsi hoolivat loomust nähes temaga tugev side tekib. See side panigi aluse psühholoogilisele fenomenile nimega Stockholmi sündroom.

Osatäitjad: Ethan Hawke, Noomi Rapace, Mark Strong

Režissöör: Robert Budreau

Kui oled Telia kasutaja

1. “Elu läbi koera silmade” (“The art of Racing in the Rain”, 2019)

Filmi peategelane on kuldne retriiver Enzo. Tema omanik on andekas võidusõitja Denny. Tänu Enzo tihedale sidemele Dennyga jälgib koer oma sisemonoloogide kaudu peremehe elu – võite ja kaotusi, muresid ja rõõme. Ning loomulikult suurt armastust abikaasa Eve ja pisitütar Zoe vastu. Koer mõistab, et ringrajal võitmiseks vajalikke omadusi – sihikindlust, jõudu, oskust mitte alla anda – on samamoodi tarvis ka elus üleüldse. Mängivad Milo Ventimiglia ("Kangelased"), Kevin Costner ("Ihukaitsja"), Amanda Seyfried ("Mamma Mia!") jt.

2. “Me oleme alati lossis elanud” (“We Have Always Liven in the Castle", 2019)

Blackwoodi perekond elab oma kaunis lossis. Mõned aastad tagasi tabas perekonda salapärane tragöödia – enamik pereliikmeid mürgitati. Alles jäid õed Merricat ja Constance ning nende onu Julian. Nüüd ilmub ootamatult välja nõbu Charles, kes tahab endale perekonna raha ja ähvardab suure saladuse välja rääkida. Peagi selgub, et pahatahtlik sugulane ei seisa silmitsi just lihtsate vastastega

3. “Holmes ja Watson” (Holmes & Watson, 2018)

Will Ferrell ("Kasuvennad") ja John C. Reilly ("Chicago") on taas koos kinolinal – seekord mängib Ferrell maailma suurimat detektiivi ja Reilly tema truud abimeest. Nad ühendavad oma jõud, et lahendada salapärane mõrvalugu, mis leidis aset Buckinghami palees. Naljakas paarike peab lahenduseni jõudma nelja päeva jooksul, muidu tapetakse järgimisena ei keegi muu kui kuninganna Victoria. Teistes osades Ralph Fiennes ("Harry Potteri" saaga), Rebecca Hall ("Lõppvaatus") jt. Vaata filmi tasuta filmiriiulis.

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Klaus"

2. "Earthquake Bird"


3. "The Dragon Prince" - 3. hooaeg


4. "The Crown" - 3. hooaeg

5. "Final Space" - 2. hooaeg algab 24.11

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Tom Clancy's Jack Ryan" - 2. hooaeg

2. "One Child Nation"

3. "The Man In the High Castle" - 4. hooaeg

4. "Brittany Runs A Marathon"

5. "Beautiful Boy"

1. "Dickinson"

2. "For All Mankind"

3. "See"

4. "The Morning Show"

5. "Ghostwriter"