Kui oled Elisa kasutaja


1. "Eile veel”

Elisa Elamuse videolaenutuse uus film ”Eile veel” räägib loo Jackist ja legendaarse The Beatles’i muusikast. Jack Malik (Himesh Patel) on keskpärane laulukirjutajast muusik ühes tillukeses Inglise rannakolkas. Tema suured unistused on hakanud kiirelt tuhmuma hoolimata lapsepõlvesõber Ellie (Lily James) entusiastlikust toetusest. Kuid siis, ühel pimedal õhtul, põrkab Jack oma jalgrattal kokku bussiga ja lendab laias kaares läbi õhu. Just selsamal hetkel toimub globaalne elektrikatkestus. Õnnetusest toibudes avastab Jack, et sellist bändi nagu The Beatles maailma ajaloos enam ei eksisteeri. Tarmukas laadalaulik seisab nüüd päris tõsise dilemma ees. Eile veel teadsid kõik ansamblit The Beatles. Täna mäletab ainult Jack nende laule. Ja temast on saamas väga suur staar. Tegu on lõbusa muusikafilmiga, milles kõlab rohkelt Biitlite suurimaid hitte.

2. “Koera teekond”

Filmi “Koera teekond” Bailey elab mõnusalt Michigani farmis oma „poisi” Ethani (Dennis Quaid) ja Ethani naise Hannah’ga. Tal on isegi uus mängukaaslane – Ethani ja Hannah’ pisike tütretütar CJ. Kahjuks otsustab CJ ema tüdrukutirtsu minema viia. Kui Bailey hing valmistub sellest elust järgmisesse liikuma, lubab ta Ethanile CJ üles otsida ja teda iga hinna eest kaitsta. Nii algabki Bailey seiklus läbi mitme elu, mida täidavad armastus, sõprus ja pühendumus. Tema, CJ ja CJ parim sõber Trent puutuvad kokku rõõmu ja südame murdumisega, muusika ja naeruga ning mõne eriti hea kõhusügamisega.

3. ”Otse-eeter”

Uueks filmiks Elisa videolaenutuses on ka ”Otse-eeter”. Catherine Newbury (Emma Thompson) on hilisõhtuste jutusaadete pioneer ja legendaarne saatejuht. Kui teda süüdistatakse naiste vihkamises, palkab ta Molly. Mehi täis stsenaariumiosakonnas on Molly esimene naine. Kuid sellised "kosmeetilised" muudatused pole piisavad. Catherine seisab silmitsi ka madalate reitingutega ning teda tahetakse asendada. Molly on otsustanud aidata Catherine'i, et taaselustades tema showd.

4. Super hea uudis ka kõikidele sarja ENSV fännidele!

Ei tasu õnnetu olla ja karta, et sari sai läbi, sest see jätkab uue nime all uue hooga! Aga enne veel, kui see uuel aasta jõuab kõikide teleriekraanidele, saab juba täna Elisa Huubis sarja ette vaadata! Hetkel on vaatamiseks üleval neli täiesti uut Eesti Vabariigi hõngulist osa, millele detsembris lisandub veel teist sama palju. Tegu on komöödiaseriaali „ENSV“ jätkusarjaga, mille tegevustik algab 1992. aasta viimastel päevadel, mil NSV Liit kaob maailmakaardilt.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

"Külmale mäele" on suurejooneline ja tundeküllane draama igatsusest, armastusest, sõprusest ja sõjakoledustest. Ada Monroe (Nicole Kidman) on kombekas daam, kes läheb oma kirikuõpetajast isaga (Donald Sutherland) Põhja-Carolinasse. Ta ootab napisõnalist ja südamlikku armastatut W. P. Inmani (Jude Law) tagasi kaugel möllavast kodusõjast. Seda tehes õpib Ada ellujäämist nende tallu sattunud hakkaja Ruby (Renée Zellweger) käest.

Osatäitjad: Jude Law, Nicole Kidman, Renée Zellweger, Eileen Atkins, Brendan Gleeson, Philip Seymour Hoffman, Natalie Portman, Giovanni Ribisi, Donald Sutherland, Ray Winstone, Kathy Baker, Charlie Hunnam

Režissöör: Anthony Minghella

Tippklassi varas satub valitsuse vandenõu keerisesse, kus ebaõnnestunud röövi tõttu ässitatakse peategelanna kallale palgamõrtsukas.

Osatäitjad: Olga Kurylenko, Morgan Freeman, James Purefoy

Režissöör: Stephen S. Campanelli

Kui oled Telia kasutaja


1. “Tehisema” ("I Am Mother”, 2019)

Filmi sündmused leiavad aset maa-aluses suletud kompleksis pärast katastroofilisi sündmusi, mille käigus inimkond välja suri. Robot nimega Ema võtab ühe paljudest säilitatud inim-embrüotest ja kasvatab sellest üles lapse. Tüdruk kasvab teadmises, et seinte taga oleva Maa elanikkond on hukkunud jubeda viiruse tagajärjel ja inimpopulatsioon saab taastuda üksnes nende laboris. Roboti ja neiu usalduslik side satub aga suurde ohtu, kui uksele hakkab prõmmima võõras naine, kes toob ärevaid uudiseid.

2. “Pariisi bravuuritar” ("Connasse, princesse des coeurs”, 2015)

Prantsuse komöödia, mis on täielikult üles võetud varjatud kaameratega. Bravuurikas prantslanna Camilla lastakse lahti juba mitmendalt töökohalt. Ta otsustab, et ülejäänud elu ta enam tööl ei käi, vaid teeb edaspidi ainult seda, mida ise tahab. Kuid nüüd on vaja kuidagi jalg rikaste ja kuulsate maailma ukse vahele saada. Camilla arvates võiks tema edu võti olla abiellumine prints Harryga (mis siis, et ta on punapea). Bravuuritar saabub Inglismaale ja alustab oma seiklusi Londoni tänavatel, mis mõistagi mõjuvad korralikele inglastele parasjagu šokeerivalt. Vaata filmi tasuta filmiriiulis.

3. "Asterix: Võlujoogi saladus” ("Astérix: Le secret de la potion magique”, 2018)

Lõbus prantsuse animaseiklus, mille tegelased räägivad eesti keeles. Vana druiid Panoramix saab viga. Mis siis juhtub, kui ta ei saa enam võlujooki keeta? Panoramixil on vaja väärilist järeltulijat, kellele oma saladused edasi anda. Koos Asterixi ja Obelixiga asub ta teele, et leida nutikas gall, kellele võlujoogi saladused pärandada. Samal ajal teeb kuri võlur Sulfurix ükskõik mida, et retsept enda kätte saada… Filmi tegelastele andsid oma hääle Tarvo Krall, Eduard Toman, Tõnu Oja jt.

4. “Koera kodutee” (“A Dog's Way Home", 2019)

Seiklusfilm, mis sobib vaatamiseks kogu perele. Südamlik linateos jutustab südamliku loo Bella-nimelise koera hiigelpikast koduteest pärast seda, kui ta lahutatakse oma armastatud omanikust Lucasest. Sihikindel ja vapper koeratüdruk otsustab Lucase juurde tagasi rännata, kuigi teekond ühest osariigist teise on ohtlik ja enam kui 600 kilomeetrit pikk. Oma teel kohtab ta palju põnevaid tegelasi nii loomade kui inimeste hulgast, tuues kõigi nende eludesse rõõmu ja lohutust. Vaata filmi tasuta filmiriiulis.

5. “Võrgustik” (“The Wire”, 2002-2008)

Üdini realistlik HBO sari jälgib ulatuslikku uimasti- ja mõrvajuurdlust Baltimore’is. Vaatajate ees avaneb maailm, kus pole alati lihtne teha vahet heal ja halval, ning raskete valikutega on silmitsi, nii kurjategijad, kui ka võimuesindajad. Paljude asjatundjate ja seriaalisõprade arvates on “Võrgustik” parim krimiseriaal, mis eales tehtud on. Sul on nüüd võimalus selles isiklikult veenduda, sest Telia HBO äpis on vaadatavad kõik selle legendaarse seriaali 5 hooaega.


Kui oled Netflixi kasutaja

1. "The Crown" - 3. hooaeg

2. "Earthquake Bird"

3. "The Dragon Prince" - 3. hooaeg

4. "Klaus"

5. "Final Space" - 2. hooaeg


Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Tom Clancy's Jack Ryan" - 2. hooaeg


2. "The Boys"

3. "Brittany Runs A Marathon"

4. "The Man In the High Castle" - 4. hooaeg

5. "Carnival Row"



1. "Dickinson"

2. "For All Mankind"

3. "See"

4. "The Morning Show"

5. "Servant" - 28. novembrist