"Jumanji: Tere tulemast džunglisse" oli 2017. aastal üks kolmest Dwayne Johnsoni hitist. Samal aastal linastusid ka "Kiired ja vihased 8" ja "Rannavalve". 2018. aastal nägime teda veel kolmes filmis: "Rampage: Purustajad", "Pilvelõhkuja" ja "Fighting with My Family".

2019. aasta esimene Johnsoni filmi oli suurepärane "Shazam!", mille juures töötas näitleja produtsendina. Augustis asus Johnson taas peaossa "Kiirete ja vihaste" filmiseeria esimeses haruloos "Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw" ning nüüd näeme teda taaskord "Jumanji" Dr. Smolder Bravestone'i rollis.

"Jumanji: Tere tulemast džunglisse" oli uus nägemus 1995. filmist "Jumanji", mille peaosas säras Robin Williams. Toonane film rääkis poisist, kes sattus lauamängu ning tõi sealt pääsedes endaga reaalsesse maailma kaasa täieliku kaose.

Uus "Jumanji" film, milles vahetati lauamäng videomängu vastu, keskendus rohkem mängumaailmale. Teine film "Jumanji: Järgmine tase" viib esimesest osast tuntud tegelased tagasi mängumaailma, aga seekord on mängu tegelaste rollid vahetunud.

Sünopsis: Filmis "Jumanji: järgmine tase" on jõuk tagasi, kuid mäng on muutunud. Päästmaks üht endi seast, naasevad nad Jumanjisse, kus selgub, et kõik on teisiti. Maailma ohtlikemas mängus ootavad mängijaid ees tundmatud ja avastamata paigad, viljatutest kõrbetest lumiste mägedeni.