Lugu leiab aset "Kapten Ameerika: Kodusõda" ja "Tasujad: Igaviku sõda" vahepealsel perioodil ning Mustal Lesel tuleb rinda pista Taskmaster nimelise pahalasega ning avastada oma saladusi täis minevik.

Johannson sai rolli eest väidetavalt 15 miljonit dollarit ning kuna Black Widow ehk Natasha Romanoff puutus Raudmehega ehk Tony Starkiga esimest korda kokku juba 2010. aastal linastunud järjes "Raudmees 2" ("Iron Man 2"), siis on täiesti loomulik, et ta teeb väikse rolli ka Natasha filmis, sest lugu leiab aset "Kapten Ameerika: Kodusõda" ja "Tasujad: Igaviku sõda" vahepealsel perioodil.

Kaasa teevad veel "Stranger Thingsi" ja uue "Hellboy" staar David Harbour, hiljuti õudusfilmis "Midsommar" hämmastava soorituse teinud Florence Pugh, seriaalis "The Handmaid's Tale" Luke Bankole'i kehastanud O. T. Fagbenle ning alati suurepärane karakternäitleja Rachel Weisz.

Filmidega "Tasujad: Lõppmäng" ja "Ämblikmees. Kodust kaugel" ametlikult läbi saanud Marveli Kinouniversumi 3. faas koosnes 11 täispikast filmist ja see jaotati nelja aasta peale. Esimeses kahes faasis jaotati 3 - 4 aasta peale kuus filmi, aga järgmisel aastal alustav 4. faas koosneb kõigest viiest filmist, sest seekord on lisatud ka viis Disney+ seriaali ning kõik see on jaotatud ainult kahe aasta peale.

"Must Lesk" ongi üks kümnest Marveli Kinouniversumi 4. peatüki alla kuuluvatest filmidest ja seriaalidest, mis ilmuvad järgneva kahe aasta jooksul.

"Must Lesk" linastub 2020. aasta mais.