Matt LeBlanc - "Ed" (1996)

Kriitikute hinnang: 0%

Kaks aastat peale esimese "Sõprade" episoodi ilmumist sai Matt Leblanc ("Sõprades" tuntud kui Joey Tribbiani) rolli komöödiafilmis "Ed". See jutustab loo pesapalli mängivast ahvist. Leblanc on filmis Jack Cooperi rollis. Ta on uus söötja kohalikus pesapalli miniliigas. Tema meeskonna - ja toakaaslaseks on šimpans Ed.

Lisaks Matt LeBlancile võib filmis näha veel Jayne Brooki, Bill Cobbsi ja Jack Wardenit. Režissöör on Bill Couturié.

Üks kriitikutest arvas, et filmis on kõik peale Edi tegelaskuju naljakas. Ta lisas veel, et tema jaoks on Bill Couturié põhjus ennast selle filmiga siduda sama salapärane kui evolutsiooniteooria.


Kriitikute hinnang: 3%

Selles filmis saab näha lapsi, kes treenivad ennast superkangelasteks. Tegemist on Peter Hewitti filmiga. Kapten Zoomi rollis on Tim Allen ja kohmakat psühholoogi Marsha Holloway´d mängib Courtney Cox, kes "Sõprades" täidab Monica Gelleri rolli.

Üks kriitikutest on öelnud, et tarkusehamba eemaldamine ilma narkoosita on meeldivam kogemus, kui selle filmi vaatamine. Lisaks arvab ta, et filmi pealkiri meenutab häält, mida vaataja peaks tegema, kui lahkub kinost, kus seda filmi näidatakse.



Kriitikute hinnang:
4%

Matthew Perry kogus "Sõprades" kiirelt rahva poolehoiu
rolliga. Siiski pole tema näitlejakarjäär alati nii sujuv olnud. Kriitikute arvates ei mõjutanud Perry halvim film tema karjääri kuni aastani 2003. See oli aasta enne "Sõprade" viimase episoodi eetrisse minekut.

"Kümme jardi" on järg filmile "Üheksa jardi" ("The Whole Nine Yards", 2000). Matthew Perry mängib filmis hambaarsti. Tema naabriks on endine palgamõrvar, kelle rolli täidab
.

Kriitikud on lausunud, et pealkirjaga mindi küll jard edasi, kuid sisuga liiguti hoopis mitu sammu tagasi. Lisati, et käsikiri oli maitsetu ja kogu filmi ajal sai ainult umbes kümme korda naerda.



Kriitikute hinnang: 5%

Jennifer Anistoni, "Sõprades" tuntud kui Rachel Green, halvimaks filmiks peetakse "Til There Was You".

Tegu on romantilise komöödiaga. Lisaks Anistonile saab filmis näha veel Jeanne Tripplehorni, Sarah Jessica Parkerit ja Dylan McDermotti. Aniston mängib filmis Debbiet, kes on arst.

Kriitikud leiavad, et Anistoni on filmist nii palju välja lõigatud, et oleks võinud ta üldse välja jätta. Lisaks puudub filmis igasugune romantika ja komöödia.


Kriitikute hinnang: 6%

Seda ei pruugi küll tema noorest näost näha olla, kuid Paul Ruddi ("Sõprades" oli Phoebe abikaasa rollis) pagasis on üle 100 IMDb mainimise, mis sinna 27 aasta jooksul on kogunenud. Kõige halvemate hinnangutega on neist kuues osa õudusfilmide seeriast. Rudd mängis filmis Tommy Doyle´t.

Kriitikud on öelnud, et tegu on maitsetu ja surmigava filmiga.



Kriitikute hinnang: 8%

"Sõprades" Phoebe Buffay rollis olev Lisa Kudrow on filmis "Marci X" ühe plaadifirma edeva omaniku tütar.

Film sai kriitikutelt väga palju negatiivset tagasisidet. Seda kirjeldati katastroofina, mis paneb vaatajad pead sügama ja mõtlema, et mis küll filmitegijatel arus oli.



Kriitikute hinnang:
23%

, keda "Sõprades" teatakse kui Ross Gellerit, on näitleja filmis "Since You´ve Been Gone", mille ta ka ise lavastas. Tegemist on telesse loodud romantilise komöödiaga. Filmis saab näha veel
ja Laura Flynn Boyle'i. Lugu on endistest klassikaaslastest, kes keskkooli kokkutulekul taaskohtuvad.

Kriitikud on kutsunud filmi igavaks. Nad arvavad, et film ununeb vaatajatel kiiresti. Kriitikute arvates on film siiras, kuid sellel puudub hing. Ka vaatajad on filmile madalaid punkte jätnud.



Kriitikute hinnang: 86%

Maggie Wheeler oli "Sõprades" Chandleri üks tüdruksõpradest. Ta on televisioonis tegev olnud üle 35 aasta. Tal on õnnestunud teha nii, et tema halvimate hinnangutega film on ka tema parimalt hinnatud film.

Paljudele vaatajatele film meeldis. Kriitikud kutsusid seda siiski igavaks ja kohmakaks.

Allikas: insider.com