Kui oled Elisa kasutaja


1. ”Lõvikuningas”

Elisa Elamuse Videolaenutuse kaustast leiab uue versiooni Disney armastatud ”Lõvikuninga” animatsioonist! Disney suur seiklusfilm viib meid Aafrika savanni, kus näeb ilmavalgust tulevane kuningas nimega Simba. Lõvipoisi suurimaks eeskujuks on tema isa, kuningas Mufasa, kes hakkab talle maast madalast õppetunde jagama, et millalgi tulevikus oma valdused pojale edasi anda. Ent mitte kõik ei toeta noore troonipärija tulekut. Mufasa kibestunud vend Scar, kes lootis ise savanni valitsejaks saada, haub kurja salaplaani. Järgneb reetmine ja tragöödia, mille tulemuseks Simba pagendamine. Kodust kaugel leiab noor lõvi endale veidrikest uued sõbrad Timoni ja Pumba, kelle abiga peab ta välja mõtlema, kuidas võimalikult ruttu suureks sirguda, et võtta tagasi see, mis talle kuulub. Suurejooneline muusikaline muinasjutt "Lõvikuningas" on mõeldud igas vanuses vaatajale.

2. "Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw"

Põnevusfilmide fännide rõõmuks on videolaenutusse jõudnud ”Kiirete ja vihaste” esimene kõrvallugu ”Hobbs ja Shaw”! Sellest ajast saati, kui hiiglasekasvu musklimägi Hobbs ning väike vibalik Shaw kohtusid, on mehed kostitanud teineteist vaid roppude sõnade ja teravate löökidega. Kui välja ilmub küber-geneetiliselt täiustatud anarhist Brixton, saavad mehed taas kokku. Superpahalase eesmärk on omandada kontroll inimkonnale saatusliku bioloogilise relva üle, mida varjab ülivõimekas MI6 agent Hattie Shaw. Hobbs ja Shaw pannakse koos Brixtoni juhtumit klaarima. Rajule filmifrantsiisile omaselt kulgevad sündmused meeletus tempos kihutades Los Angelesest Tšernobõli ja Samoa saartele pakkudes publikule ohtralt peadpööritavaid trikke, efektseid tagaajamisi, teravat huumorit ja sutsuke romantikat.

3. ”Tõnis Mägi. Vaikus valguses”

Videolaenutusse on lisandunud ka uus kodumaine dokumentaalfilm armastatud lauljast Tõnis Mäest. Portreefilm ”Tõnis Mägi. Vaikus valguses” tugineb osaliselt Tõnis Mäe eluloole, kuid keskendub rohkem tema tänasele loomingule, uute laulude valmimisele – ja näitab, kuidas ka igas uues loos peegeldub tema isemoodi maailm, kajastuvad erinevad hetked kogu tema elust ja Eesti kultuuriloost. Film annab vaatajale võimaluse õige lähedalt piiluda helilooja salapärasesse maailma ning olla kaasreisijaks teekonnal, mis muusikut inspireerib.

4. "ENSV"

Kõik sarja ENSV fännid saavad nüüd rõõmustada, sest sari jätkab uue nime all uue hooga! Enne veel, kui see uuel aasta jõuab kõikide teleriekraanidele, saab sarja juba täna Elisa Huubis ette vaadata! Hetkel on vaatamiseks üleval neli täiesti uut Eesti Vabariigi hõngulist osa, millele detsembris lisandub veel teist sama palju. Tegu on komöödiaseriaali "ENSV“ jätkusarjaga, mille tegevustik algab 1992. aasta viimastel päevadel, mil NSVLiit kaob maailmakaardilt.


Kui oled Go3 kasutaja

Keset lumist ja metsikut tundrat leiab professionaalne kiskjakütt Cory Lambert (Jeremy Renner) kohaliku noore indiaanineiu surnukeha. FBI saadab uurimist juhtima terase kuid algaja agendi Jane Banneri (Elizabeth Olsen), kes saabub kaugesse Wind Riveri reservaati otse Las Vegasest, olles ilmselgelt ettevalmistamata nii Wyomingi jäise kliima kui võika veretöö suhtes. Vaatamata enda traagilisele minevikule ja isiklikule seosele mõrvajuhtumiga otsustab Cory südikale agendile appi tulla, et seekord hoopis teist sorti kiskjale jahti pidada.

Osades: Elizabeth Olsen, Eric Lange

Režissöör: Taylor Sheridan

Chris Hemsworth ("Thor”, “Tasujad”) ja Oscarile kandideerinud Michael Shannon (“Ööloomad”) kehastavad peaosi uues vägevas filmis “Tosin tugevat”. Bestselleril põhinev lugu jutustab tõelistest kangelastegudest, mis leidsid aset 11. septembri rünnakute järgselt teispool ookeani. „Tosin tugevat” tegevus leiab aset 11. septembri järgsetel päevadel, kui uuele rühmajuhile Mitch Nelsonile (Chris Hemsworth) kuuletuv USA eriüksus saadetakse esimesena Afganistani üliohtlikule missioonile. Mägisel maastikul tuleb neil veenda Põhja-Alliansi kindral Dostumit (Navid Negahban „Treenitud tapma”) oma vägesid nendega liitma, et võidelda ühise vaenlasega – Talibani ja tolle Al Qaeda liitlastega. Lisaks vastastikuse usaldamatuse ja üüratu kultuurilõhe ületamisele peavad moodsaimate sõjarelvadega harjunud ameeriklased kohanema Afgaani ratsasõdurite iganenud taktikaga. Uutel liitlastel seisab ees võimatu ülesanne: nad on vähemuses ja vähemate relvadega vastamisi armutu vaenlasega, kes vange ei võta.

Osades: Chris Hemsworth, Michael Peña

Režissöör: Nicolai Fuglsig


Kui oled Telia kasutaja


1. Ükssarvik” (“Chasing Unicorns”, 2019)

Komöödia, mille tegevus toimub start-up maailmas. Nutikas neiu nimega Õie saab tuttavaks energilise, ent pidevalt ebaõnnestuva Tõnuga. Noored loovad ühiselt iduettevõtte ning jõuavad tänu säravale ideele ja heale õnnele välja maailma tehnoloogiamekasse Silicon Valleysse. Humoorikas ja hoogne film jutustab riskantsest ja põnevast idufirmade maailmast ning sellest, kui oluline on härjal sarvist kinni haarata ja mitte ebaõnnestumist karta. Filmi lavastas tehnoloogia-ettevõtjast režissöör Rain Rannu ("Ameerika suvi"). Osades Liisa Pulk ("Seltsimees laps"), Henrik Kalmet ("Roosa kampsun"), Johann Urb ("Zoolander"), Rain Tolk ("Sügisball") jt.

2. "Guernsey Kirjandus- ja Kartulikoorepiruka selts” (“The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society”, 2018)

Romantiline draama, mis põhineb samanimelisel bestselleril. Pärast teist maailmasõda aset leidva linaloo peategelane on noor kirjanik Juliet (Lily James, "Eile veel"), kes otsib teemat oma raamatu jaoks. Ta saab kirja Guernsey saarelt, kus tegutseb omapärane kirjandus- ja kartulikoorepiruka selts. Juliet mõistab, et tegu võib olla ideaalse teemaga tema raamatu jaoks ja ta sõidab saarele. Guernsey värvikad, omapärased ja südamlikud elanikud muudavad Julieti elu igaveseks… Südamliku filmi lavastas Mike Newell ("Neli pulma ja üks matus”).

3. “Kadunud linn Z” (“The Lost City of Z”, 2016)

Kaasahaarav seiklusfilm, mis põhineb David Granni bestselleril. Tõestisündinud loost ainest saanud film räägib Briti maadeuurijast Percy Fawcettist (Charlie Hunnam, "Inimlapsed"), kes rändab 20. sajandi alguses Amazonase vihmametsadesse. Ta avastab sealt tõendeid tundmatu, kuid arenenud tsivilisatsiooni kohta. Tema ohtlikud uurimisretked tekitavad vastakaid reaktsioone nii teadusringkondades kui Percy perekonnaliikmetes, kuid mees ei jäta jonni ja on kindel, et ta avastab džunglist peagi müstlise kadunud linna. Teistes osades Robert Pattinson ("Videvik"), Sienna Miller ("Foxcatcher") jt, filmi lavastas James Gray ("Kaks armukest”). Vaata filmi tasuta filmiriiulis.

4. "Pahad emmed: Jõulud” (“A Bad Moms Christmas”, 2017)

Komöödia, lustlik järg filmile "Pahad emmed". Emadel on elus tohutult palju kohustusi. Üks olulisemaid nendest on oma perele täiuslike jõulude korraldamine. Meie filmi kangelased Amy, Kiki ja Carla proovivad igaüks omamoodi selle väljakutsega hakkama saada. Kuid külla saabuvad pöörased vanaemad ei tee seda emade jaoks just lihtsaks ülesandeks… Osades Mila Kunis ("Kuumad 70ndad"), Kathryn Hahn ("Kapten Fantastiline"), Kristen Bell ("Lumekuninganna ja igavene talv"), Susan Sarandon ("Thelma ja Louise") jt. Vaata filmi tasuta filmiriiuli uues kataloogis Jõulud.

5. “Algus” (“Emergence”, 2019)

Põnev ulmeseriaal väikelinna seadusesilmast, kes leiab lennukatastroofi toimumiskoha lähedalt pisikese tüdruku, kes pole õnnetuses viga saanud. Plikatirtsu ümber toimuvad pidevalt seletamatud asjad ja tasapisi selgub tõde tema eriskummalise päritolu ja uskumatute võimete kohta. Vaata seriaali Telia FOX NOW äpis.


Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Marriage Story"

2. "V Wars"

3. "I Lost My Body"

4. "The Irishman"

5. "Atlantics"


Kui oled Amazon Prime Video kasutaja


1. "Tom Clancy's Jack Ryan" - 2. hooaeg

2. "The Report"

3. "Brittany Runs A Marathon"

4. "The Man In the High Castle" - 4. hooaeg

5. "Miami Vice"





1. "Truth Be Told"

2. "For All Mankind"

3. "See"

4. "The Morning Show"

5. "Servant"