Disney juht Bob Iger avaldas juba augustis, et "Üksinda kodus" põhjal hakatakse voogedastusteenuse Disney+ jaoks sisu tootma. Tol hetkel polnud selge, et kas tegu hakkab olema täiesti uue versiooni, järje või hoopis seriaaliga, kus astuvad üles ka eelmistes filmides kaasa löönud näitlejad.

Variety kinnitusel selgus hoopis, et Archie Yates, Ellie Kemper ja Rob Delaney on Disney+ jaoks loodava "Üksinda kodus" uusversiooni peaosades.

Filmi lavastab Dan Mazer, kes on eelkõige tuntud kui Sacha Baron Coheni "Da Ali G Show" ja "Who Is America?" režissööri ja stsenaristina. Ta lavastas ka ropu komöödia "Ropp vanaisa" ("Dirty Grandpa"), kirjutas "Bridget Jonesi beebi" ("Bridget Jones's Baby") ning oli ka Coheni "Borati" ja "Brüno" stsenarist. Uue "Üksinda kodus" filmi kirjutavad Mikey Day ("Brother Nature") ja Streeter Seidell ("CollegeHumor Originals", "Saturday Night Live").

Peaossa palgati Archie Yates, keda nägime PÖFFil linastunud Taika Waititi komöödias "Jänespüks Jojo" (Eesti kinodes 3. jaanuarist), kus ta kehastas peategelase Jojo Betzleri parimat sõpra Yorkit. Yates ei hakka uues "Üksinda kodus" filmis siiski kehastama Kevin McCallisteri, vaid täiesti uut tegelast, kes peab oma maja varaste (Ellie Kemper ja Rob Delaney) eest kaitsma.

Disney+ alustas vähemalt USA kasutajate jaoks 15. novembril. Hetkel pole teada, millal teenus Eestisse jõuab.