1. Rahanumbrid kasvavas tempos.

Kui esimese "John Wicki" eelarve oli 20 miljonit dollarit ja piletitulu teeniti üle maailma ligikaudu 89 miljonit dollarit, siis märuli teise osa numbrid ulatusid vastavalt 40 miljoni ja rohkem kui 171 miljonini. „Parabellumi“ tootmiseelarve oli juba 75 miljonit dollarit, kuid piletitulu lõi selle summa rohkem kui neljakordselt üle, küündides rohkem kui 303 miljoni dollarini.

2. Rahanumbrid pole ainsad, mis on osade kaupa kasvanud.

Kui triloogia esimeses osas jättis John Wick endast maha 91 surnukeha, siis teises osas 119 ning kolmandas juba 167. Viimases linateoses kasutab härra Wick tema hinge jahtima tulnud pahalaste teise ilma saatmiseks muuhulgas hobuseid, mootorrattaõnnetusi, koeri ning isegi raamatukoguraamatut.

3. Filmi produtsendiks oli „meeleheitel koduperenaine“.

"John Wicki“ esimese osa üheks produtsendiks oli tiitrite järgi "Meeleheitel koduperenaiste" sarjast tuntud Eva Longoria. See ametipost tuli aga üllatusena isegi režissöör Chad Stahelskile, kes enda sõnul ei ole Longoriaga kunagi kohtunud, kuid tänas naist tšeki eest, mis aitas filmi tootmist rahastada.

4. Keanu Reeves tegi enamik oma kaskadööritrikke ise.

Ei ole saladus, et Keanu Reeves on alati näppe pidi juures John Wicki märulistseenidel. Kaskadööride koordinaatori Jonathan Eusebio sõnul tegi Reeves ise 98% trikkidest ning vaid “2% olid asjad, mida kindlustus ei lubanud tal teha”. Keanu ise on selle koha pealt äärmiselt tagasihoidlik, öeldes, et „need ei ole mitte kaskadööritrikid, vaid füüsiline näitlemine“.

5. Reeves õppis võitlusstseeni samal päeval toimunud võttega.

Veelgi enam, meeldejääva ööklubi võitlusstseeni perfektselt äraõppimise ajal võitles staar 40-kraadise palavikuga. Võtetele kulus 2 päeva, mis näitas veelkord, et ta üsna sarnane kõvale mehele John Wickile, keda ta ekraanil kehastab.

6. Trenn oli nii karm, et Halle Berry murdis kolm ribi.

John Wick 3: Parabellumis" pidi Oscari-võitja Berry õppima kasutama Reevesiga samu relvasid ning seda ta ka paganama hästi tegi. Õppimise käigus murdis naine kolm ribi, nimetades seda „aumärgiks“. Halle Berry trenn hõlmas kaskadööritrikke, jõutrenni ning treeninguid koertega.

7. NBA staar ilmub ekraanile.

Kolmandas osa alguses teeb rolli 220 sentimeetri pikkune Philadelphia 76ersi mängija Boban Marjanovic, kes üritab Wicki raamatukogus tappa. Filmi esimeses osas on aga ööklubi väljaviskaja pisiroll WWE superstaaril Kevin Nashil.

8. John Wickil võib olla vend, aga teisest filmist.

Steve Austin kehastas 2013. aasta filmis "The Package" tegelast nimega Tommy Wick, kes on sama tappev kui John. Kuigi mõlemal filmil on stsenaristiks Derek Kolstad, ei ole siiski mingeid vihjeid, et Wickid filmi neljandas osas peaksid ekraanil kokku saama.

Krimimärulile “John Wick 3: Parabellum” (2019) saab kaasa elada juba sel laupäeval, 14. detsembril kell 20 kanalil TV3 Film, mida näeb teleteenusepakkuja Home3 (endine Viasat) või suuremate kaablioperaatorite vahendusel. Jaanuaris jõuab film ka voogedastusteenusesse Go3 (endine TVPlay Premium).