Kui oled Elisa kasutaja

1. ”Ükskord Hollywoodis”

Elisa videolaenutusse on jõudnud Quentin Tarantino järjekordne meistriteos ”Ükskord Hollywoodis”. Film viib vaatajad 1969. aasta muutuvasse Los Angelesse, kus teletäht Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ja ta kauaaegne kaskadöör Cliff Booth (Brad Pitt) üritavad tegutseda peaaegu tundmatuseni muutunud meelelahutusäris. Lavastaja ja stsenaristi üheksandas filmis on väga palju osatäitjaid ja süžeeliine, mis avaldavad austust Hollywoodi kuldajastu viimastele hetkedele.

2. ”Ükssarvik”

Eesti filmidest on Elisa Elamuse videolanutuses üheks uueks tulijaks ”Ükssarvik”. Tehnoloogiaettevõtja Rain Rannu teine mängufilm on start-up-komöödia, mis jutustab kahe noore iduettevõtja teekonnast “kodugaraažist” maailma tehnoloogia mekasse Silicon Valleysse. Tempokas film annab autentse ja värvika pildi tehnoloogiafirma tegemise võlust ja valust, usaldamisest ja unistamisest, hullusest ja hulljulgusest... inspiratsiooniks mõistagi kõik maailma Steve Jobsid, Bill Gatesid, Mark Zuckerbergid ja Elon Muskid. Kõik unistavad miljardist… Lugu põhineb enam kui 30 reaalse Eesti startup-ettevõtja kohati uskumatutel ja humoorikatel juhtumistel ning kogemusel viimase 15 aasta jooksul.

3. ”Vanamehe Film”

Teine Eesti film, mis see nädal Elisa videolaenutusse jõudis, on ”Vanamehe Film”! Lapselapsed tulevad Vanamehele suveks maale külla. Idüllilisest suvepuhkusest vanaisa juures on asi kaugel, sest Vanamees ruunab karmi maa tööga nii lapsi kui ka oma lüpsilehma. Jõmpsikad ei mõista maaelu kombeid ja põhjustavad hinnatud lehma põgenemise. Nüüd on Vanamehel ja lastel aega 24 tundi, et leida lehm üles enne, kui lüpsmata udar plahvatab ja piimatuumakatastroofi põhjustab. Vanamees ja lapsed alustavad armutut võidujooksu ajaga, sest udar tuleb kahjutuks teha enne, kui saladuslik Piimavana lehma taevasele heinamaale läkitab. Sellel teekonnal jõuavad meie kangelased silmitsi seista veel maaelu põlgavate hipsteritega, metsakollidega, meeleheitel saekaatrimeestega ja kõhukinnisuse käes vaevleva õgardist karuga.

4. ”Eia jõulud Tondikakul”

Elisa Huubist aga leiab südamliku kodumaise koguperefilmi ”Eia jõulud Tondikakul”. Tegu on seiklusrikka jõulufilmiga 10-aastasest Eiast, kelle plaanid võtavad ootamatu pöörde, kui linnatüdruk viiakse talvevaheajaks ürgse loodusega salapärasesse Lõuna-Eesti tallu. Eia ei oska esialgu aimatagi, et õige pea asub ta päästma hukule määratud põlismetsa, kokku viima kaht armastavat inimest ning lahti harutama oma pere kiivalt hoitud saladust.

Kui oled Go3 kasutaja

Adrenaliinist pulbitseva märulisarja kolmandas filmis pakutakse supermõrtsuka John Wicki (Keanu Reeves) eest 14 miljonit dollarit ning teda asub jahtima terve pearahaküttide armee. John Wick võib ju olla pärast liikme tapmist salajasest salamõrvarite ühingust välja heidetud, kuid maailma armutuimad palgamõrtsukad on tal ikka kannul.

Osades: Halle Berry, Keanu Reeves, Laurence Fishburne

Režissöör: Chad Stahelski

Seeria kolmandas osas peab Palgasõdurite tiim vastu astuma Barney Rossi (Sylvester Stallone) vanale vaenlasele, relvakaupmehele Conrad Stonebanksile (Mel Gibson), kes on oma ülesandeks võtnud Palgasõdurite hävitamise. Ross otsustab Stonebanksi alistamiseks meeskonda noori liikmeid värvata.

Osades: Antonio Banderas, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Glen Powell, Harrison Ford, Jason Statham, Jet Li, Mel Gibson, Sylvester Stallone

Režissöör: Patrick Hughes

Kui oled Telia kasutaja

1. "Vanamehe film” (2019)

Animakomöödia, mille peategelane on legendaarne Vanamees. Lapselapsed tuuakse suveks maale Vanamehele külla. Jõmpsikad lasevad põgeneda vanaisa lehmal. Nüüd peavad nad üheskoos kiirelt looma üles leidma, sest muidu plahvatab tema piima täis udar, mis toob endaga kaasa katastroofi. Olukorra muudab veelgi pingelisemaks kurjade plaanidega saladuslik Piimavana… Tegelaskujudele andsid oma hääle lisaks režissööridele Mikk Mägile ja Oskar Lehemaale ka näitlejad Jan Uuspõld, Märt Avandi, Indrek Ojari jt.

2. "Kiirtee põrgusse” (2019)

Eesti esimene ehtne slasher-õudusfilm "Musta alpinistiga" tuntuks saanud režissöör Urmas Eero Liivilt. Verise loo peategelased on vennad Markus (Franz Malmsten, "Klassikokkutulek") ja Tom (Kristjan Kasearu, "Magnus"), kes satuvad suure kiirtee lähedal asuvasse üksikusse metsatallu. Neid ootab seal ees üks tavaline tööots. Kuid peagi hakkavad talus aset leidma imelikud sündmused – leitakse hulk kõhedusttekitavaid esemeid, maja juurde ilmub veidralt käituv naine ning aset leiavad verised surmad.

3. “Roxette päevikud” (“Roxette Diaries”, 2016)

Dokumentaalfilm, mille autor on tuntud Rootsi režissöör Jonas Åkerlund ("Pilves"). Film räägib Rootsi popsensatsiooni Roxette'i eduloost läbi põneva isikliku videomaterjali, mis on üles võetud 1980ndatel ja 1990ndatel. Åkerlund pani filmi kokku nii, et otsis välja huvitavamad osad sadadest tundidest eksklusiivsest lavatagusest materjalist ja isiklikest ülesvõtetest, mis on üles filmitud nii stuudiotes, proovides kui ka kontsertidel.

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Marriage Story"

2. "6 Underground"

3. "I Lost My Body"

4. "The Irishman"

5. "The Rider"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Tom Clancy's Jack Ryan" - 2. hooaeg

2. "The Report"

3. "Brittany Runs A Marathon"

4. "Repo Men"

5. "Love Actually"


1. "Hala"

2. "For All Mankind"

3. "See"

4. "The Morning Show"

5. "Servant"