Nimelt leiab ülemaailmse filmi-ja seriaaliportaali IMDB.com-ist Christopher Nolani suurfilmi "Tenet" alt Eesti näitleja Ingrid Marguse nime. Siiski paistab, et Margusel on filmis suhteliselt väike roll, kuna tema nime taha on tegelaskujuks märgitud "usher" ehk uksehoidja või kohanäitaja.

Kuigi filmiga on portaali kohaselt seotud ka teisi Eestist pärit inimesi, siis Marguse nimi on seni neist avalikkusele kõige tuntum.

Ingrid Margus (25) on lõpetanud lõpetanud 2018. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli ning 2019. aastal täiendas oma õpinguid New Yorgis Lee Strasberg Theater and Film Institute'is. Ta on mänginud sellistes filmides nagu "Nullpunkt", "Päevad, mis ajasid segadusse", "Sangarid" ning kahes "Klassikokkutuleku" filmis. Lisaks on ta televaatajale tuntud seriaalidest "Lõks", "Litsid", "Merivälja" ja "Papad mammad".

INGRID MARGUS

Varasemalt on kuluaarides sahistatud ja ka meediast läbi käinud, et filmiga on kindlasti seotud ka hulk Eesti näitlejaid, kuid karmide lepingute kohaselt ei tohi nad avalikult filmist enne linastumist eriti rääkida.

Näiteks küsis portaal Diktor tänavu aprillis "Võta või jäta" peaosaliselt Reimo Sagorilt tema võimaliku oaslemise kohta Nolani filmis, kuid toona viimane eitas, et kohtumine tema ja Nolani vahel on aset leidnud. Siiski, kui küsiti suviste filmivõtete kohta, hakkas ta keerutama ja mainis, et on midagi kuulnud küll. “Ma ei tea, kui palju ma öelda tohin,” selgitas ta. “Seda peab Allfilmist küsima.”

"Following", "Algus" ("Inception"), "Tähtedevaheline" ("Interstellar"), "Pimeduse rüütli" triloogia, "Dunkirk", "Memento", "Unetus" ("Insomnia") ja "Lõppvaatus" ("The Prestige") režissööri eepiline spioonimärul "Tenet" linastub 2020. aasta 17. juulil.