Diktori andmetel lööb "Tenetis" kaasa ka Ivo Uukkivi, keda saamegi näha Kosmos IMAX kinos "Star Wars: Skywalkeri tõus" linastuste eel jooksvas "Teneti" kuue minuti pikkuses klipis, kus lööb kaasa ka Juhan Ulfsak.

Ulfsak kehastab politseibussis olevat mäulipolitseinike juhti, kes annab ühel hetkel venekeelse käskluse hoonesse siseneda ning käsule vastab ameeriklastest koosnev rünnakrühm.

Ivo Uukkivi on samuti politseiniku rollis, keda näeme Linnahallis filmitud kaadrites, aga kuna näitlejad ei tohi praegu midagi oma osaluse kohta filmis jagada, siis Uukkivi enda käest me kommentaari ei saanud.

Natuke üle kuue minuti kestvas proloogis on Tallinna Linnahallis filmitud stseenid, kus näeme terroriste kontserdisaali sisenemas ja ameeriklaste rünnakrühma nende vastu võitlemas, kuid neil on oma eesmärk ja see hõlmab endas ulmeliste seadmete kasutamist.

"Tenetis" teevad kaasa John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine, Kenneth Branagh ning Eesti näitlejatest ka näiteks Ingrid Margus ja Juhan Ulfsak.

Christopher Nolani "Teneti" võtted algasid 19. mail ning kokku filmiti Hollywoodi mõjukama režissööri spioonipõnevikku seitsmes erinevas riigis, mille hulka kuuluvad Suurbritannia, Itaalia, India, Eesti, Norra ja India.

"Following", "Algus" ("Inception"), "Tähtedevaheline" ("Interstellar"), "Pimeduse rüütli" triloogia, "Dunkirk", "Memento", "Unetus" ("Insomnia") ja "Lõppvaatus" ("The Prestige") režissööri eepiline spioonimärul "Tenet" linastub 2020. aasta 17. juulil.