Kui oled Elisa kasutaja

1. "Reetur"

Elisa Huubist leiab nüüd ahjusooja kodumaise spioonisarja peaosas Tambet Tuisuga! Tegu on Elisa originaalsarjaga, koostöös ERR’iga, mille esimene osa linastus sel aastal PÖFFil! Hetkel on see sari nähtav eksklusiivselt vaid Elisa klientidele! 2004. aastal, napilt enne Eesti NATOsse astumist, läheneb Venemaa luureteenistus Eesti Kaitseministeeriumi ametnikule Alfred Vindile, tehes ettepaneku koostööks. Omakasust ja karjäärihimust kannustatuna otsustab Vint oma riigi reeta ja algab pingeline kassi-hiire mäng Eesti kaitseväeluure majori Marko Arrakuga. Eesti võetakse NATOsse ja Alfred Vint hakkab Kaitseministeeriumis tegelema just NATO saladustega.

2. "Tõde ja õigus"

Elisa Huubist leiab lisaks sarjadele ka palju häid filme. Üheks selliseks on Eesti kinorekordi purustanud eestlaste poolt ülisooja vastuvõtu saanud ”Tõde ja õigus”! Film valmis Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks ja oli juubeliaasta kinoprogrammi viimane film. Lisaks valiti film Ameerikas filmiakadeemia poolt 91 riigi esitatud Oscari kandidaatide seast kümne filmi hulka, mis jätkavad kandideerimist parima rahvusvahelise filmi kategoorias. Film ”Tõde ja õigus” põhineb A.H.Tammsaare poolt kirjutatud romaanil, kus lootusest ja teotahtest pakatav Andres tuleb koos noore abikaasa Krõõdaga võlgu ostetud soisele talukohale uut elu rajama. Vargamäe Mäe talust peab saama koht, mis perekonna eest hoolitseb. Majapidamine nõuab palju tööd ja järjekindlust – algab elukestev võitlus nii looduse ja saatuse kui ka kiusliku naabrimehe Pearu poolt mängitavate vingerpussidega. Kui elukaar jagab Andresele enam kannatusi kui kauaoodatud tulemusi, hakkab mees üha meeleheitlikumalt otsima tõde ja õigust nii kohtust, kõrtsist kui ka Piiblist, tuues oma otsinguil ohvriks perekonna, lähikondlased ja iseenda. Unelm õitsvast ja perekonna eest hoolt kandvast Vargamäest vajub üha sügavamale reaalsuse varju.

3. "Pulmaöö peitusemäng"

Elisa Elamuse videolaenutusse jõudis musta huumoriga vürtsitatud õuduspõnevik "Pulmaöö peitusemäng". Grace on kaunis pruut, kes viimaks oma elukaaslasele Alexile "jah" ütles, nõustudes tema naiseks saama. Pärast pulmi nõuab tava, et mehe suguvõsa häärberis teeb uustulnuk läbi riituse, tagamaks endale koha selle rikka, ent vägagi ekstsentrilise perekonna ridades. Paraku pole loosiõnn Grace'i poolt ning suures majas läheb lahti mäng elu ja surma peale, sest Alexi vend, isa, ema ega ülejäänud sugulased pole nõus, et pulmaöö traditsioone rikutakse!

4. ”American Woman”

Videolaenutuse uute filmide seas on ka põnevusfilm ”American Woman”. Ühes Pennsylvania töölislinnas läheb kaduma 32-aastase naise tütar. Nii peabki üpris nooruke ema võtma enda hoole alla oma teismelise tütre vastsündinud poja. Tütre jäljetult kadumisest hetkeni, mil selgub kogu tõde, jäävad 11 rasket aastat täis muret, raskusi ning uurimist, mis venib üha pikemaks ja jätab järjest vähem lootust, et sellel lool võiks olla õnnelik lõpp. Peaosas näeme Sienna Miller’it, kes teeb filmis ühe oma tugevaima rollisoorituse.

Kui oled Go3 kasutaja

Lambertite pere, kelle kodus kummitab, soovib võimalikult kiiresti lahendada lapsepõlvesaladused, mis seovad neid salapärasel kombel surnute maailmaga.

Osades: Patrick Wilson, Rose Byrne

Režissöör: James Wan

Möllukomöödia neljast endisest CIA agendist. Frank (Bruce Willis), Victoria (Helen Mirren), Marvin (John Malkovich) ja Joe (Morgan Freeman) moodustasid kunagi eriagentide supertiimi, kuid nüüd naudivad nad rauget vanaduspuhkust. Ootamatu sündmus sunnib neid aga taas liituma ja päästmaks oma elu ning riigi tulevikku peavad nad korraldama oma karjääri kõige pöörasema erioperatsiooni - murdma sisse CIA peakorterisse ning paljastama ajaloo suurima vandenõu...

Osades: Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich, Morgan Freeman, Richard Dreyfuss

Režissöör: Robert Schwentke

Kui oled Telia kasutaja

1. "Aasta täis draamat” (2019)

Kinoteater kuulutab välja jaburana näiva inimkatse eesmärgiga uurida, mis saab siis, kui üks väga teatrikauge inimene vaatab ära kõik 2018. aastal Eestis loodud teatrilavastused. 450 kandidaadi seast leitakse 21-aastane Alissija, nooruke Valga tüdruk venekeelsest perekonnast. Neiut ootab ees töö palgalise teatrivaatajana, mille käigus näeb ta ära tohutu hulga teatrietendusi, iseseisvub, armub, tüdineb ja võitleb iseendaga. See on lugu täis naeru ja pisaraid, enese kaotamist ja taasleidmist. Filmi režissöör on Marta Pulk ("Kodumaa karjed”).

2. “Tallinn Comedy Gala 2019” (2019)

Mis saaks olla parem kui 11 koomikut ühel suurel laval, kus igaüks esitab oma parima materjali? Teie ees on briti koomik Stuart Goldsmith, Mattias Naan, Henrik Kalmet, Tõnis Niinemets, Stewart Johnson, Kaisa Selde, Tigran Gevorkjan, Kaarel Nõmmik, Kristjan Oden, Alexander Maloy (RU) ja Kadri-Maria Mitt. Õhkkond oli galalikult suursugune, aga samas püstijalukomöödialikult vaba. Show on peamiselt eesti keeles, aga kaks artisti esitasid oma naljad inglise keeles. Salvestatud Tallinn Comedy Festivalil novembris 2019.

3. “Lepatriinude jõulud” (2001)

Animafilm sellest, kuidas lepatriinupoiss Tim läheb Jõululaupäeval külla lepatriinutüdruk Miale. Mia väike majake ripub kuuse otsas. Siis aga tuleb inimene, raiub kuuse maha ja viib endale koju jõulupuuks. Tim ja Mia satuvad toaputukate maailma ja ei oska esialgu kuidagi koduteed leida. Jõululaupäev aga on täis imesid. Vaata joonisfilmi Telia lastenurgas.

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Marriage Story"

2. "6 Underground"

3. "The Witcher"

4. "The Irishman"

5. "Don't F**k With Cats: Hunting an Internet Killer"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja


1. "Tom Clancy's Jack Ryan" - 2. hooaeg