Nimelt uuris brittide teleühendus 2019. aasta numbreid ja leidis, et kuigi Marveli "Avengers: Endgame" oli sealkandis möödunud aasta kõige suurem kassahitt ning müüs ligi pool miljonit digitaalset koopiat, siis ei olnud see siiski Suurbritannias enimostetud film, vahendab DigitalSpy.

Statistika kohaselt figureeris DVD-de ja Blu-ray-de ostutopis hoopis "Bohemian Rhapsody", millele järgnesid "Avengers:Endgame", "Toy Story4","Mary Poppins Returns" ja menufilm "A Star is Born".

Sellise tulemuse põhjuseks on ilmselt eelkõige fakt, et "Bohemian Rhapsody" räägib rokkansamblist The Queen ja selle solisti Freddy Mercury elust. Britid peavad aga seda 70-ndatel moodustatud ja ülemaailmse edu saavutanud bändi üheks oma auks ja uhkuseks, mistõttu andis see ilmselt filmi edule palju kaasa.

2018. aastal linastunud "Bohemian Rhapsody" kandideeris 91. Oscarite-jagamisel viiele kuldmehikesele ning film võitis neist neli heli, montaaži ja meespeaosa kategooriates.

Pärast filmi linastumist on sahistatud ka filmile teise osa tegemisest, kuid need osutusid lihtsalt kuulujuttudeks. Loe lähemalt siit!