"Teneti" eelarve on Variety avaldatud järgmise aasta kinohitte ennustava artikli kinnitusel 205 miljonit dollarit, kuigi artiklis oli selleks numbriks ühel hetkel siiski varem mainitud 225. Tegu võis olla veaga, sest Variety muutis numbri hiljem ära, aga kuna sisse tuleb arvestada ka reklaami - ja levituskulud, siis ei pruukinud tegu olla siiski väga tõsise apsakaga.

"Tenet" on Christopher Nolani seni kallim originaalfilm ning karjääri teine suurima eelarvega film Batmani triloogia viimase osa "Pimeduse rüütli taastulek" ("The Dark Knight Rises") järel. Nolani viimane Batmani film läks maksma 230 miljonit dollarit.

Nolani filmide eelarved on karjääri algusest peale kogu aeg kasvanud, sest tema filmid on muutunud mahult ja mõõtmetelt aina suuremaks. Debüütfilm "Following" valmis 6000 dollariga, režissöörile maailma tähelepanu toonud "Memento" peale kulus 9 miljonit dollarit, Al Pacino ja Robin Williamsiga valminud "Unetus" ("Insomnia") vajas 46 miljonit dollarit.

Nolani Batmani triloogia läks kokku maksma 565 miljonit dollarit. "Batman alustab" ("Batman Begins") 150, "Pimeduse rüütel" ("The Dark Knight") 185 ja "Pimeduse rüütli taastulek" ("The Dark Knight Rises") 230 miljonit dollarit.

2006. aasta psühholoogiline põnevik "Lõppvaatus" ("The Prestige") Christian Bale'i ja Hugh Jackmaniga nõudis seevastu ainult 40 miljonit dollarit. 2010. aasta kassahiti "Algus" ("Inception") peale kulus 160, ulmefilm "Tähtedevaheline" ("Interstellar") vajas 165 ja ajalooline "Dunkirk" 150 miljonit dollarit.

Nii parima originaalstsenaariumi, režii kui ka parima filmi kategooriates karjääri jooksul viiele Oscarile kandideerinud režissöör Christopher Nolani jaoks on "Tenet" 11. film.

"Tenetis" teevad kaasa John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine, Kenneth Branagh ning Eesti näitlejatest ka näiteks Ingrid Margus, Juhan Ulfsak ja Ivo Uukkivi.

Christopher Nolani "Teneti" võtted toimusid seitsmes erinevas riigis, mille hulka kuulusid Suurbritannia, Itaalia, India, Eesti, Norra ja India.