The Doors

Kontsertfilmi jooksul näeb bändi veel elavate kirjas olevate liikmete John Densmore’i ja Robby Kriegeri esinemist 2016. aastal Los Angeleses, mis anti The Doorsi endise liikme ja asutaja Ray Manzareki auks. Manzarek oleks just 12. veebruaril tähistanud oma sünnipäeva.

Film hõlmab haruldasi arhiiviklippe bändist, vestlusi Jim Morrisoni, Ray Manzareki ja hinnatud muusikaajakirjaniku Ben Fong-Torresega ning mitmeid intervjuusid bändi liikmetega.

Kontserdil endal kõlavad The Doorsi laulud Johni ja Robby ning rea kuulsate külalismuusikute esitluses, kelle seas näiteks Taylor Hawkins ja Rimi Jaffe (Foo Fighters), Rober DeLeo (Stone Temple Pilots), Stephen Perkins (Jane’s Addiction), Exene ja John Doe (X), Warren Haynes (Gov’t Mule), Brian Ray (Paul McCartnery) Andrew Watt ja teised.

The Doors

The Doors sündis Ray Manzareki ja Jim Morrisoni kohtumisest 1965. aastal Venice Beachis. Ray’st sai The Doorsi süda ja bändi joovastava klahvpillimuusika arhitekt. Manzareki meeldejäävas muusikas sulanduvad rokk, bluus, bossa nova ja paljud teised stiilid kokku millekski täiesti uueks ja valmustavaks.

Bänd on üks rohkem albumeid müünud kooslusi terves maailmas ning ühtlasi on The Doors valitud mitmete väljaannete poolt läbi aegade maailma parimate ansamblite hulka.

The Doors - „Light My Fire“

Kontsertfilm „The Doors: Break On Thru – A Celebration of Ray Manzarek"
Forum Cinemas Coca-Cola Plaza ja Ekraan
Kolmapäev, 12. veebruar kell 19:30
https://www.forumcinemas.ee/event/302451