"Parasiit" oli esimene Lõuna-Korea film, mis võitis parimas rahvuvaheline film kategoorias. Lisaks oli see esimene film, mis võitnud nii parima filmi kui rahvusvahelise filmi. Siia lisandus veel omajagu teisi Oscarite ja ka teiste filmiauhindadega seotud rekordit, mis tähendab, et "Parasiit" on üks neist ajaloolistest filmidest, millest kunagi lastele ja lastelastele räägime.

On tavaline nähtus, et parima filmi auhinna saanud teos naudib ka piletimüükide tulu kasvu. Keskmine ja oodatud kasv on 30%, mis kõigub vastavalt sellele kui kaua on film juba kinolevis olnud. Kinolevist väljas olevad filmid müüvad rohkem plaate ja digitaalseid koopiaid.

"Parasiit" 2019

Variety kirjutab, et "Parasiit" oli kinolevis juba tegelikult eelmise aasta suvest ja liikus voogedastustesse eelmise aasta lõpus ja selle aasta jaanuaris. Värske võit ja suurem tähelepanu pani paljud levitajad seda filmi nüüd ka kinodes üle maailma näitama, kuhu see varasemalt ei jõudnud. Tulemuseks on uus rekordiline 234% kasv.

Enne Oskareid oli filmi ülemaailmne teenistus 165 miljonit dollarit, siis tänaseks on see tõusnud 204 miljoni dollarini ning kasvab kiiresti. Seal hulgas tegi film rekordi kui UK kõige tugevamini alustanud mitte inglise keeles olev film. Hetkel mängib film üle 2000 erineva kino läbi terve USA. Sellega on tõusnud teiseks mitte inglise keelseks filmiks, mis jõudnud 2000 kino numbrini. Seda rekordit hoiab "Kung Fu Hustle" aastast 2004 kui mängis 2503 kinos.