See tehnoloogia ise on tegelikult kõikidele kätte saadav ning eeldab endast arvutile õpetamist. Kuidas keegi räägib, liigub ja enda nägu kasutab. Seda tehakse läbi sadade tundide videomaterjalidega, mis tähendab, et hetkel põhiline kasutusgrupp ongi kuulsad inimesed, kellest on sellist videomaterjali võtta.

Doctor Emmet Brown (Rober Downey Jr.)

Youtube'is on omajagu kanaleid, kes sellisele asjale keskenduvad, siis täna hommikul hakkas silma üks eriti hea ja lahe idee, mis tegelikult võiks avada filmiseeria "Tagasi tulevikku" järgmise põlvkonna jaoks. Nimelt võeti Tom Holland ja Robert Downey Jr. ning pandi kuulsasse ulmefilmi kui Marty McFly ja Emmet "Doc" Brown. Fännidele meeldib meeste keemia Marveli filmides kui Ämblikmees ja Tony Stark ning veidral kombel see kandub üle ka siia lühikesse videoklippi.

Antud video on pannud inimesi rääkima 35 aastat vana filmide tagasi toomisest, kuid nagu juba teame, siis vanade edukate seeriate uuendamine põrub tihedamini kui õnnestub. Äkki mõni asi võiks jääda nii nagu see oli ja pigem naudime neid väikeseid videoklippe.

Deepfake video: