Striimiteenuste populaarsus ainult kasvab, mis tähendab, et neid platvorme tuleb pidevalt juurde ning nad kõik pakuvad suurtes kogustes meelelahutust, mille keskel on keeruline orienteeruda.

Kinoveeb aitab meie lugejaid iga nädal ja nädalavahetus erinevate soovitustega, et mida võiks vaadata. Enamasti soovitame uut kraami nii Eesti kohalikes kui suuremates rahvusvahelistes teenustes. Anname teada uued filmid, seriaalid ja muud huvitavat, mis pakkumisele tuleb.

Kindlasti soovitame kuulata Kinoveebi Jututuba, kus iga nädal arutame läbi palju uusi filme ja seriaale, mis on kindlasti abiks uute ja huvitavate filmide leidmiseks ning halbade teoste vältimiseks. Meie hetkel viimane saade on leitav siit - Kinoveebi Jututuba #50.

Alates veebruarist hakkame soovitusi jagama seitsmele erinevale platvormile, mille nimekirja koos lingiga enda soovitud platvormile leiate siit alt. Head vaatamist!

Kui oled Elisa kasutaja

1. ”Hiilgus” (”Shining”)”

Kui oled oodanud õudusfilmi ”Hiilgus” (”Shining”) järge, siis nüüd on see kohal! Filmis “Doktor Uni” jätkub Danny Torrance’i lugu 40 aastat pärast hirmuäratavat viibimist Overlooki hotellis. Film põhineb Stephen Kingi romaanil ja Dan Torrance’it kehastab Ewan McGregor. Dan pole siiani lapsena Overlookis läbielatust üle saanud ja ta on näinud rahu leidmiseks palju vaeva. Kuid seda rahu ei jätku kauaks - ta kohtab vaprat teismelist Abrat, kel on võimas üleloomulik võime, mida kutsutakse hiilguseks. Abra tunnetab, et Danil on temaga sama võime, ning otsib ta üles, lootes ühiselt võidelda armutu Rose the Hati ja tema järgijate, The True Knotiga, kes kasutavad surematuse saavutamiseks süütute hiilgust.

Treiler

2. ”Ott Tänak – the Movie”

Elisa videolaenutusest leiab nüüd ka ”Ott Tänak – the Movie” filmi! Paralleelselt võidusõidu tõusude ja mõõnadega rullub lahti inimlik lugu, kuidas põikpäine Saaremaa poiss murdis end kõige kiuste maailma tippu. Tema teekond maailma üheks kiiremaks rallipiloodiks on olnud kui sõit ameerika mägedel. Oti seiklusrikka elu ja karjääri tagamaid avavad talle erinevatel aegadel lähedal olnud inimesed ja loomulikult ka Ott ise. Kinnise iseloomu poolest tuntud tippsportlane on filmis ootamatult otsekohene rääkides nii oma elu kõrghetkedest kui madalseisudest.

Treiler

3. ”Lumepoiss”

Koolivaheaja lõpuks kulub vaatamiseks ära üks vahva ja seiklusrikas animafilm, nagu seda on ”Lumepoiss”. Kui teismeline tüdruk Yi kohtab oma kortermaja katusel noort jetipoissi, otsustavad Yi ja tema vallatud sõbrad Jin ja Peng panna suurele vahvale karvikule nimeks Everest. Peagi saavad sõbrad teada, et Everest on suures hädas. Lapsed otsustavad ette võtta hulljulge salajase päästemissiooni, et lumepoiss tagasi koju oma pere juurde toimetada. Algab rännak üle maa ja mere, kuid Everesti on juba märgatud ning uljaste reisisellide jälgi hakkavad ajama kalk rahajõmm-jetikütt Burnish ning zooloog doktor Zara.

Treiler

4. ”Teadmata kadunud”

Elisa Huubist leiab seriaali ”Teadmata kadunud” esimese hooaja. Nüüdseks on sari juba klassikaks saanud ning on sobiv aeg see taaskord üle vaadata või siis täiesti esimest korda selle kummalise saare ja saare uute asukatega tutvuda. Lennuõnnestuse üle elanud inimesed peavad hakkama tegema koostööd, et pealtnäha inimtühjal saarel ellu jääda.

Treiler

Kui oled Go3 kasutaja

17-aastane Kim (Maggie Grace), kes elab ema Lenore (Famke Janssen) juures, on oma isa au ja uhkus. Kui endise spiooni Bryan Millsi (Liam Neeson) tütar Kim Pariisis röövitakse, asub mees teda iga hinna eest otsima. Oma endise ameti erioskusi kasutades jõuab ta Kimi röövinud halastamatu bande jälile ja alustab võitlust, et tütar päästa ja kurikaelu õiglaselt karistada.

Osades: Famke Janssen, Leland Orser, Maggie Grace, Liam Neeson, Jon Gries

Režissöör: Pierre Morel

Treiler

Beth Emhoff naaseb Hong Kongi ärireisilt koju Minneapolisse ning paneb ootamatu kehva enesetunde lennuväsimuse arvele. Ta sureb kaks päeva hiljem kiirabihaiglas, kuid arstid ütlevad tema šokis ja leinavale abikaasale, et nad ei tea surmapõhjust. Peagi tekivad ka paljudel teistel samasugused kummalised sümptomid. Puhkeb ülemaailmne pandeemia. Nakkus nõuab üha enam ohvreid, aga inimesed ei suuda paanikas kaitsta ei ennast ega oma lähedasi.

Osades: Marion Cotillard, Jude Law, Kate Winslet, Matt Damon, Gwyneth Paltrow

Režissöör: Steven Söderbergh

Treiler

Kui oled Telia kasutaja

1. “Kiireim” (“Fastest”, 2011)

Dokumentaalfilm, mis on üles võetud eri maailma paigus aastail 2010-2011. "Kiireim" on püüdnud kaadrisse MotoGP intensiivsed ja erutavad maailmameistrivõistlused. Valentino Rossi ajab oma mootorrattal kümnendat korda taga maailmameistritiitlit, aga ta seisab silmitsi oma karjääri raskeimate väljakutsetega: erakordselt kiirete noorte konkurentidega, karmi jalavigastusega ja Jorge Lorenzo'ga, kes kaitseb parasjagu maailmameistritiitlit. Kes on kiireim? Filmi kaadritagust teksti loeb tuntud näitleja Ewan McGregor ("Trainspotting”).

Treiler

2. “Taskunoamees” (“Swiss Army Man”, 2016)

Omapärane seikluslik draamakomöödia, mis võitis Sundance'i festivalilt lavastajapreemia. Hank (Paul Dano, "12 aastat orjana") on sattunud üksikule saarele ja tal on kadunud igasugune lootus kunagi koju tagasi pääseda. Ühel päeval uhub meri kaldale kõhugaase tulvil laiba nimega Manny (Daniel Radcliffe, "Harry Potteri" filmid). Surnukeha hakkab Hankiga veidral moel suhtlema ja nii saavadki neist kahest sõbrad, kes võtavad üheskoos ette seikluse, et Hank taaskord koju jõuaks. Vaata filmi tasuta.

Treiler

3. “Winchester” (“Winchester, 2018”)

Õudusfilmi sugemetega fantaasialugu, mille süžee on ainest saanud tõsielusündmustest. Isoleeritud maaribal vaid 50 miili kaugusel San Franciscost asub maja, milles on väidetavalt rohkem kummitusi kui kuskil mujal maailmas. Selle omanik on Sarah Winchester (Helen Mirren, "Kuninganna"), Winchesteri relvatöösturite varanduse pärijanna. Viiesaja-toalisesse lossi on varjunud hulk piinatud hingesid ja koos nendega ka kirjeldamatuid õudusi. Kohale kutsutakse doktor Eric Price (Jason Clarke, "Everest"), kes peaks pärijannat aitama ja ühtlasi hindama tema vaimset tasakaalu, kuid peagi on selge et nii arsti kui naise elud on ohus… Vaata filmi tasuta.

Treiler

4. “Leo Da Vinci: Mona Lisa Juhtum” ("Leo da Vinci: Mission Mona Lisa”, 2018)

Eesti keelde dubleeritud animaseiklus. Leo da Vinci, kellest täiskasvanuna sai kuulus kunstnik, on seiklushimuline noormees, kes elab hiliskeskaegses Itaalias. Teda huvitavad üle kõige leiutamine, kunst ja kena neiu nimega Lisa. Ühel päeval juhtub aga suur õnnetus – Lisa kodu hävib tulekahjus ja maaomanik nõuab, et neiu peab abielluma tema pojaga, et tekkinud võlg hüvitada. Nüüd ei jää Leol, Lisal ja nende sõbral Lorenzol muud üle võtta ette suur seiklus. Nende plaan on Lisa ja tema pere päästmiseks üles otsida saladuslik aare!

Treiler

5. “McMiljonid” (“McMillions”, 2020)

Ülipõnev dokumentaalseriaal jutustab täiesti uskumatuna näiva loo laiaulatuslikust McDonaldsi tarbijamängu petuskeemist. FBI saab vihje, et McDonaldsi Monopoli mängu teemaline auhinnamäng on kurjategijate poolt üle võetud. Miljonid dollarid, autod, majad ja kõik magusamad auhinnad on sulide poolt välja petetud, aga kuidas nad seda tegid? Seda kuulete juba kurjategijatelt ja neid jälitanud seadusesilmadelt otse - vaata seriaali HBO äpis.

Treiler

Kui oled Crunchyrolli kasutaja

1. “Twin Star Exorcists” (2016-2017)

Jubedad koletised nimega Impurities elavad maailmas nimega Magano, mis on paralleelne meie enda maailmaga. Tõrjujad on inimesed, kes nendega võitlevad, et kaitsa inimesi. Rokuro Enmado on selles äärmiselt andekas, kuid ei soovi seda tööd teha. Oraakel annab talle siiski nimetuse "Kaksiktähe tõrjujad", mis viitab legendile abiellus olevates tõrjujatest. Benio Adashino on tüdruk, kes on samuti äärmiselt osav tõrjuja ja väga suur nimi selles maailmas saabv samasuguse ennustuse. Nüüd algab võitlus inimeste ja koletiste vahel, kus on segamini ka veidi armastust.

Treiler

2. Food Wars! Shokugeki no Soma (2019-?)

Yukihira Soma on keskkooli õpilane, kes on võtnud eesmärgiks olla osavam kokk kui tema isa. Ühel päeval tema isa võtab kätte ja paneb kinni pere restorani ja läheb Euroopasse, et enda oskuseid täiendada. Enne lahkumist paneb ta poisi tuntud kulinaaria kooli, mille lõpetab ainult 10% sinna saanutest. Soma peab nüüd enda oskused tõsiselt proovile panema.

Treiler

3. “Black Clover” (2017-?)

Maailmas, kus maagia määrab kõike, jäetakse kaks poissi Asta ja Yuno orbudekodu ukse taha. Yuno on erakordselt andekas maag, samal ajal kui Astal pole maagiast raasugi - mis on haruldane. Teismelistena saavad mõlemad enda võlurite raamatud. Yuno saab legendaarse raamatu samal ajal kui Asta saab tundmatu anti-maagia raamatu. Asta ja Yuno on sõbrad ja rivaalid, sest koos võidelda kurjuse vastu ja sama tiitlu nimel - võlurite kuningas.

Treiler

4. “My Hero Academia” (2016-?)

Izuku elab maailmas, kus enamus inimesi omavad supervõimeid. Tema suurimaks unistuseks on saada kangelaseks, kuid tal ei ole endal mingisuguseid võimeid. Ühel päeval ta kohtab maailma võimsama kangelasega All Might ning ta saab uskumatu kingituse. Ja juba natukene peale seda astub ta kõige tuntumasse superkangelaste kooli ja võtab endale nime Deku. Siit algab tema lugu.

Treiler

5. “Re:ZERO -Starting Life in Another World-” (2016)

Natsuki Subaru on täiesti tavaline koolipoiss, kes teel toidupoest koju leiab ennast äkiliselt täiesti uuest maailmast. Suures segaduses kohtab ka hõbedaste juustega tüdrukut, kes päästab poisi elu. Poiss on otsustanud temale tagasi maksta, aidates tal leida, mida tüdruk otsib, kuid see maailm pole päris tavaline ning ka poiss teisest maailmast pole päris see, mida tüdruk oskaks oodata.

Treiler

Kui oled Netflixi kasutaja


1. "I am not OK With This"

Sydney (Sohia Lillis) on Pennsylvania keskkooli tüdruk, kelle isa ennast ära tappis. Sündmusest on küll juba aasta aega möödas, kuid varjud ei ole kusagile läinud. Ületöötav ema ja üksinda kasvav noorem vend ei ole selle 17-aastase tüdruku ainukene mure. Temal on ülipopulaarne parim sõber Dina (Sofia Bryant) ja enesekindlusest nõretav veidrik naabripoiss Stanley (Wyatt Oleff), kus suhe mõlemaga on laetud. Ühel juhul pingeline, teisel juhul arusaamatu. Koolis toimuvad sündmused ja igapäevased argielulised mured kuhjuvad ning ühel momendil plahvatavad - sõna otses mõttes. Tüdruk avastab endas telekineetilised supervõimed, mida ta ei oska kontrollida.

Treiler

2. "The Coldest Game"

Aastal 1962 keset Kuuba raketikriisi üks geeniusest matemaatik värvatakse USA ja Nõudkogude Liidu vahelisse mängu.

Treiler

3. "Cagaster of an Insect Cage"

Suured putukad, kes söövad inimesi. Tüdruk, kellel on salapärane minevik. Ja noor putukate tõrjuja, kes on liiga hea enda töös.

Treiler

4. "Altered Carbon" - 2. hooaeg

Kauge tulevik kus inimeste moraalid on teised ja inimelu ei tähenda enam sama. Eluiga pole enam piiratud ja kehasid saab valida. Netflixi jõudis teine hooaeg, mis jätkab kust esimene pooleli jäi.

Treiler

5. "The Stanger""

Meil kõikidel on saladused. Harlan Cobeni romaani põhjal vändatud seriaal "The Stranger" sunnib inimesi silmitsi ühe hirmsa küsimusega - kui hästi me tunneme inimesi endale kõige lähemal? Lugu keskendub pereisale, kes teeb enda naise kohta šokeeriva avastuse. Ülesse astuvad Richard Armitage ("The Hobbit" triloogia), Siobhan Finneran ("Downtown Abbey") ja Hannah John-Kamen ("Black Mirror", "Ready Player One").

Treiler

6. "Luna Nera""

Värske romantiline fantaasiaseriaal viib vaataja 17. sajandi Itaaliasse, kus noor nõid avastab enda saatuse teiste nõidade keskel. Samal ajal tüdruku poiss-sõbra isa püüab ta kinni nõidumise eest, mis käivitab kontrollimatu sündmuste ahela.

Treiler

7. "Locke & Key""

Kolm õde-venda on sunnitud kolima ema juurde elama kui isa ära sureb. Seal ema suured ja salapärases valduses nad leiavad müstilised võtmed, mis lukustavad lahti supervõimed ja saladused, mille jaoks noored veel valmis ei ole.

Treiler

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja


1. "Treadstone"

Matt Damoni Jason Bourne'i filmiseeria põhjal loodud Amazoni seriaal "Treadstone" räägib sellest samast salajasest programmist, mille abil loodi ka superagent Jason Bourne. Seriaali looja on Tim Kring ("Heroes", "Touch").

Treiler

2. "The Report"

CIA piinamisraporti loomist kajastava filmi peaosas on Adam Driver.

Treiler

3. "Fleabag"

"Fleabag" võitis hiljuti kaks Kuldgloobust ning on kahe hooajaga muutnud näitleja ja stsenaristi Phoebe Waller-Bridge'i üheks nõutumaks stsenaristiks, kes aitas hiljuti kirjutada ka uut Bondi-filmi "007: Surm peab ootama".

Treiler

4. "Star Trek: Picard"

Star treki fännide üks suurimaid lemmikud on tagasi. Kapen Jean-Luc Picard on nüüd admiral ja elab rahulikku elu, kui äkitselt ilmub tema ellu noor tütarlaps, kellel on seletamatu side komandör Dataga - Picardi parim sõber ja sünteetiline eluvorm. Ülesse astuvad Sir Patrick Stewart ja Isa Briones ("Lonely Boy", "Takers").

Treiler

5. "Hunters"

Põhineb tõsielulistel sündmustel. Sari keskendub aastal 1977 tegutsevatele natsiküttidele, kes proovivad leida sõjast põgenenud ja New Yorgis elavaid sõjakurjategijaid. Seda tehes nad avastavad vandenõu, mis tõstab missiooni panuseid.

Treiler

Kui oled Apple TV+ kasutaja


1. "Little America"

Apple TV+ originaalne seriaal keskendub immigrantide elule USAs. Igapäevane jagelemine, huumor ja inspireeriv tegevustik, mille aluseks on võetud Epic Magazine kirjutised päriselt elanud immigrantidelt. Ülesse astuvad Conphidance ("American Gods", "Atlanta"), Jearnest Corchado ("The Blacklist") ja Mélanie Laurent ("Now You See Me").

Treiler

2. "For All Mankind"

Ronald D. Moore ("Battlestar Galactica") loodud ulmeseriaal kujutab maailma, kus Nõukogude Liit jõudis esimesena Kuule ja kus kosmoseralli kunagi ei lõppenud.

Treiler

3. "See"

Ülimalt verise ja vägivaldse postapokalüptilise seriaali peaosas on Jason Momoa ning loojaks Steven Knight ("Peaky Blinders").

Treiler

4. "The Morning Show"

Draamaseriaali "The Morning Show" peaosades on Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ja Steve Carell.

Treiler

5. "Servant"

M. Night Shyamalani ("Kuues meel", "Purunematu", "Lõhestunud", "Klaas") loodud õudusseriaal, kus beebi kaotanud pere palkab lapsehoidja enda asendusnukule, kuna pereema pole veel mõistnud, mis juhtus. Ühel hommikul on nuku asemel tagasi päris beebi ning veidrad sündmused hakkavad juhtuma.

Treiler

6. "Hala"

17-aastane Pakistani tüdruk elab Ameerikas ning proovib leida tasakaalu enda perekonna, isiklike soovide ja religioose rõhumise vahel. Ta vaikselt hakkab leidma enda sobivat lahendust, kuid tal on veel lisaks suur saladus, mis ähvardab kõik ära lõhkuda.

Treiler

7. "Truth Be Told"

Poppy Parnell on endine jurist, kellel on tõsieluline podcast kuritegevusest. Ühel momendil tulevad esile uued tõendid tema vana juhtumi kohta ning selgub, et ta pani süütu mehe trellide taha. Nüüd ta proovib seda heastada. Ülesse astuvad Octavia Spencer, Aaron Paul)

Treiler