Tänavu veebruaris oli Elisa Elamuse järelvaatamises kõige vaadatuimaks saateks Eesti Laulu esimene poolfinaal. Eurovisioonil Eestit esindada on kahtlemata suur au ja sobiva loo valijaks on kindlalt alati rahvas. Populaarsed olid ka Eesti Laulu teine poolfinaal, dokksari „Kinni“ ja Eesti Vabariigi Presidendi ja Georgi Maksimovski vastuvõtt.

Elisa TV-teenuste valdkonna juht Silver Soomre sõnab, et muusikasaadete edu telemaastikul ei ole üllatav ja küllap näeb ka märtsikuu tipus Eesti Laulu 2020 finaali. „Suured muusikasaated toovad alati telerite ette sõprus- ja perekondi ning meedia vahendusel elab sellele kaasa kogu Eesti. Seda võimsam on aga TV3 dokksarja „Kinni“ tõus, mis oli vaadatuim kui Eesti Laulu teine poofinaal või presidendivastuvõtt.“

Tele-eetris olnud filmidest oli vaadatuim äsja parima filmi Oscari võitnud Lõuna-Korea film „Parasiit“. Ülekaaluka enamuse vaadatud filmidest moodustasid animafilmid nagu „Trollid“, „Kollide ülikool“, „Looraks“ ja „Rango“.

Videolaenutuse edetabelis domineerisid samuti Oscarile kandideerinud filmid. Kõige enim vaadati parima meespeaosa Oscari teeninud „Jokkerit“. Kuldsele mehikesele kandideerinud filmidest jõudsid videolaenutuse toppi ka „Le Mans 66“, „Parasiit“ ja „Ükskord Hollywoodis“.

Voogedastuskeskkonnas Elisa Huub olid vaadatuimad „Kättemaksukontori“ tuliuue hooaja esimesed osad, mis tele-eetrisse veel jõudnud ei ole . Ülimalt populaarne oli endiselt ka Elisa originaalsari „Reetur“ ja komöödiasarja „ENSV“ uus hooaeg, mis samuti veel tele-eetrit näinud ei ole.

"Trollid"

Veebruari järelvaatamise TOP

Eesti Laul 2020 1. poolfinaal ETV
Kinni TV3
EV 102 Vabariigi Presidendi ja Georgi Maksimovski vastuvõtt ETV
Kuuuurija KANAL2
Eesti Laul 2020 2.poolfinaal ETV
Kaks kanget Jaapanis TV3
Hommik Anuga ETV
Pealtnägija ETV
Laser KANAL2
Vera ETV

Veebruari filmide järelvaatamise TOP

Parasiit ETV2
Trollid TV3
Kollide ülikool TV3
Transformerid: Viimane rüütel TV3
Looraks KANAL2
Seitse vaprat KANAL2
Mees, kes jäi ellu TV3
Muumia: Draakonkeisri hauakamber KANAL2
Mihkel TV3
Rango TV3

Veebruari Elisa videolaenutuse TOP

Jokker
Terminator: Sunge saatus
Kaksikmees
Le Mans 66
Downton Abbey
Paipoisid
Ükskord Hollywoodis
Zombieland 2: topeltlask
Lelulugu 4
Parasiit

Veebruari Elisa Huubi TOP

Kättemaksukontor, uus hooaeg
Reetur
ENSV
Papad mammad
Padjaklubi
Teadmata kadunud
Ohtlik lend
Isakodu kallas
Ott Tänak - The Movie
Ivalo