Lottemaa teemapark valib välja vaid kümme noort näitlejat, kes hakkavad juba lisaks tuntud tegelastele etendama uusi muinasjututegelasi, näiteks lobapidamatuse käes vaevlevat raudparti otse Austraaliast. Ka Lottemaa Jõulumaalt tuttavaks saanud lumememm on suvises etenduses laval.

Oluline märge: enam kahjuks ei saa juurde kandideerida. Seda sai teha kuni 22. veebruar. Valik tehakse nüüd nende hulgast, kes enda soovi avaldasid ja esmase vaatamise juba läbisid. Kui ei soovi seda üleskutset järgmine kord maha magada, siis kindlasti hoida silm peal Lottemaa Facebooki lehel.

Lottemaa lõbusad näitlejad

Peale Janno Põldma kirjutatud uute näitemängude on programmis ka vene- ja lätikeelsed etendused. Vene emakeelega noored on oodatud teemaparki casting´ule, kuid läti keelt kõnelevad andekad näitlejad otsitakse üles Lätist.

Sel aastal korraldatakse esimest korda casting ka soome keelt kõnelevate näitlejate otsimiseks, et soomekeelseid külastajaid nende emakeeles vastu võtta.

"Lottemaa on imeline koht, kus lisaks näitlejaks olemisele saab igaüks valida, kes ta tahab olla, ja oma anded käiku lasta: olgu ta siis muusik, meistersportlane vōi püstijalakoomik. Siin saab nautida suve, luues unustamatuid mälestusi nii külastajatele kui ka iseendale!" kirjeldab näitleja Karoliine Pruul, kes on töötanud teemapargis juba selle esimesest aastast.

Lottemaa lõbusad näitlejad

2020. aastal ulatub Lottemaal näitlejate arv 60-ni, kellest on igapäevaselt teemapargis toimetamas 28. Lottemaa otsib vähemalt 16-aastaseid näitlejaid, kes soovivad põnevat ja loomingulist töösuve ja tahavad etendada Eesti laste üht populaarsemat muinasjuttu kaunis mereäärses kogupere teemapargis.

Casting’ule tulijalt oodatakse säravat enesetutvustust ja etteastet talendivoorus. Lisaks peavad näitlejad olema valmis loominguliseks ülesandeks, milleks on kohapeal moodustatud grupiga sketši lavastamine ja etendamine.

Kandidaatidest parimad valib välja kuueliikmeline žürii, kuhu kuuluvad Lottemaa üks autoritest Janno Põldma, teemapargi programmijuht Hana Kivi, tegevjuht Margit Toodu ja näitlejad eelmistest hooaegadest.

Lottemaa lõbusad näitlejad

Lottemaa seitsmes hooaeg algab 6.juunil ja kestab kuni 30 augustini. Teemapark on avatud iga päev kell 10-18 ja päevas võõrustatakse keskmiselt 1000 külastajat üle maailma.

Casting'ule on oodatud ka ajakirjanikud!

Üritus toimub 7.03.2020 algusega kl 12.00 ning kestab orienteeruvalt kuni kl 18.00 Lottemaa teemapargis (Reiu küla, Häädemeeste vald, Pärnumaa).