Striimiteenuste populaarsus ainult kasvab, mis tähendab, et neid platvorme tuleb pidevalt juurde. Need kõik pakuvad suurtes kogustes meelelahutust, mille keskel võib olla keeruline orienteeruda.

Kinoveeb aitab meie lugejaid iga nädal ja nädalavahetus erinevate soovitustega, et mida võiks vaadata. Enamasti soovitame uut kraami nii Eesti kohalikes kui suuremates rahvusvahelistes teenustes. Anname teada uued filmid, seriaalid ja muud huvitavat, mis pakkumisele tuleb.

Kindlasti soovitame kuulata Kinoveebi Jututuba, kus iga nädal arutame läbi palju uusi filme ja seriaale, mis on kindlasti abiks uute ja huvitavate filmide leidmiseks ning halbade teoste vältimiseks. Meie hetkel viimane saade on leitav siit - Kinoveebi Jututuba #52.

Alates veebruarist hakkame soovitusi jagama seitsmele erinevale platvormile, mille nimekirja koos lingiga enda soovitud platvormile leiate siit alt. Head vaatamist!

Kui oled Go3 kasutaja

Parima võõrkeelse filmi Oscar!

Marina (Daniela Vega) ja Orlando (Francisco Reyes) on armunud ning kavatsevad kahekümneaastasest vanusevahest hoolimata ülejäänud elu koos veeta. Orlando jättis Marina pärast maha oma perekonna. Kuid pärast üht sünnipäevapidu, kus Orlando lubab viia naise reisile Iguacu joa juurde, jääb mees raskelt haigeks ning sureb haiglas. Ja Marina avastab, et tema kui transseksuaalist naise jaoks satub ühtäkki kõik kahtluse alla: nende suhe, tema roll mehe surmas, tema õigus leinata meest, keda ta armastas.

Osades: Daniela Vega, Francisco Reyes, Luis Gnecco, Aline Küppenheim, Trinidad González

Režissöör: Sebastián Lelio

Treiler

John Irvingi samanimelise romaani ainetel valminud romantiline draama, mis jutustab lastekodus üles kasvanud noorest arstist, kes otsustab minna maailma avastama.

Osades: Charlize Theron, Michael Caine, Tobey Maguire, Jane Alexander, Paul Rudd, Delroy Lindo, Kathy Baker

Režissöör: Lasse Hallström

Treiler

Kui oled Elisakasutaja

1. ”Midway lahing”

Elisa videolaneutusse on jõudnud suur ajalooline sõjafilm ”Midway lahing”. Film räägib teise maailmasõja ajal Vaiksel ookeanil peetud pöördelise tähtsusega lahingust Ameerika laevastiku ja Jaapani keiserliku mereväe vahel. Tõestisündinud lool põhinev film jutustab juhtidest ja sõduritest, kes tuginesid kõigele vaatamata oma vaistule ning näitasid üles meelekindlust ja vaprust.

Treiler

2. „Seksikad sulid”

Videolaenutusest leiab ka põneval ja skandaalsel tõsielulool põhineva „Seksikad sulid”. Film jutustab nutikatest endistest stripiklubi töötajatest, kes Wall Streeti klientide tüssamiseks omavahel kampa löövad. Peaosades astuvad üles säravad staarid – Jennifer Lopez („Teine võimalus”), Constance Wu („Aasia hullult rikkad”), Cardi B, Lili Reinhart („Riverdale”), Keke Palmer („Scream Queens”), Julia Stiles („Õnneteraapia”) ja Oscari-võitja Mercedes Ruehl („Fisher King”).

Treiler

3. ”Sinu päevad on loetud”

Õudusfilmide austajatele pakume Elisa videolaenutuses vaatamiseks uut filmi ”Sinu päevad on loetud”. Kui medõde laadib alla rakenduse, mis väidetavalt inimese täpset surmahetke ennustab, siis selgub, et tal on jäänud elada vaid kolm päeva. Kell läheb käima, miski jälitab teda ning tal tuleb leida viis oma elu päästmiseks, enne kui aeg otsa saab.

Treiler

4. ’’Fred Jüssi. Olemise ilu’’

Elisa Huubist saab eksklusiivselt vaadata läbi aegade vaadatuimat kodumaist dokumentaalfilmi ’’Fred Jüssi. Olemise ilu’’. Fred Jüssi on loodusfilosoof, kes seistes looduse ja kultuuri ristteel on sügavalt läbi tunnetanud inimeseks olemise põhiküsimused. Praeguses maailmas räägitakse nii palju edukusest ja töörabamisest. See film on viljakast mittemidagitegemisest. Laiskuse ja jõudeelu kiituseks. Hümn aeglasele elule. Kulgedes mööda looduse salaradu, vaadates tundide kaupa rändavaid pilvi ja vajudes lõkkesuitsu magusasse embusse, jäävad meist kaugele maha linnakära ja majanduskasv. Nagu mõtiskleb loodusfilosoof Fred Jüssi: vahel peab olema laisk ja patune, olles iseendaga.

Uutele Elisa Huubi liitujatele kehtib ka sooduspakkumine – loe lisa ja telli Elisa Huub: www.elisa.ee/huub

Treiler

Kui oled Telia kasutaja

1. “Kaksikmees” (“Gemini Man”, 2019)

Põnevik, mille lavastas legendaarne režissöör Ang Lee ("Brokebacki mägi"). Filmi peategelane on vananev palgamõrvar Henry Brogan (Will Smith, "Mehed mustas"). Temast saab elav märklaud – nimelt tahab Henryt tappa tema enda noorem ja tugevam kloon, kes näib teadvat ette mehe iga järgmist liigutust. Elu eest põgenedes pöördub Henry oma oma endise tööandja vastu ja avastab korruptiivse süsteemi, mida juhib tema endine ülemus Clay Varris (Clive Owen, "Inimlapsed”)

Treiler

2. “Holly jäi ööseks” ("Holly Slept Over", 2019)

Romantiline komöödia. Kui Audra tunnistab oma abikaasale, et on kunagi seksinud oma ülikooli-aegse toakaaslase Hollyga, võtab nende elu põneva ja ootamatu pöörde. Holly üllatusvisiit ja vaieldamatu sarm toob paarikese suhtesse uut vürtsi – aga ka pingeid ja kõhklusi. Kolmikul avaneb ootamatult võimalus kogeda midagi sellist, mida nad poleks kunagi osanud oodata… Peaosas sarmikas Nathalie Emmanuel ("Troonide mäng”).

Treiler

3. “Playmobil. Film” ("Playmobil: The Movie”, 2019)

Kui Marla noorem vend Charlie ootamatult PLAYMOBILi maagilisse animeeritud universumisse kaob, peab ta venna koju toomiseks elu suurimale seiklusele asuma. Imelisel teekonnal vapustavates uutes maailmades leiab Marla liitlasi tavatute ja kangelaslike uute sõprade näol. Nende seas on libekeelne toiduautojuht Del, särav ja karismaatiline salaagent Rex Dasher, südamlik robot, ekstravagantne haldjast ristiema ja paljud teised. Marla ja Charlie mõistavad särtsakal seiklusel, et elus võib kõike juhtuda, kuid kui endasse uskuda, on võimalik kõik saavutada! Filmitegelastele on oma hääled andnud Merit Männiste, Kaspar Velberg, Elina Born, Sergo Vares, Erki Aule ja paljud teised.

Treiler

Kui oled Crunchyrolli kasutaja

1. Parasyte -the maxim- (2014-2015)

Nad saabusid vaikselt ja pimeduses, otse kosmosest, olles näljased inimliha järele. Parasiidid - tulnukad, kes vajavad inimkeha elamiseks, on saabunud Maale. Shinichi Izumi on ainukene, kes seda saladust teab. Tulnukas proovis teda üle võtta, kuid sai ainult ühe käe. Nüüd neil tekib sõprus, mis paneb poisi inimeste ja tulnukate vahelise sõja keskele.

Treiler

2. Food Wars! Shokugeki no Soma (2019-?)

Yukihira Soma on keskkooli õpilane, kes on võtnud eesmärgiks olla osavam kokk kui tema isa. Ühel päeval tema isa võtab kätte ja paneb kinni pere restorani ja läheb Euroopasse, et enda oskuseid täiendada. Enne lahkumist paneb ta poisi tuntud kulinaaria kooli, mille lõpetab ainult 10% sinna saanutest. Soma peab nüüd enda oskused tõsiselt proovile panema.

Treiler

3. “ROOM CAMP” (2020)

Väliste tegevuste klubis on 3 liiget. Yamanashi maalähedasas linnakeses on kool nimega Motosu keskkool. Kagamihara Nadeshiko proovib enda väikeses klubiruumis nautida kui äkitselt astuvad sisse Ohgaki Chiaki ja Inuyama Aoi ning ütlevad, et lähevad väikesele reisile. Siit algab keeruline seiklus.

Treiler

4. “Ahiru no Sora” (2019-?)

Ta võib olla lühikest kasvu, kuid Sora Kurumatani oskab liikuda kiiresti ja visata korve. Tal on suur kirg selle mängu vastu, mille päris enda emalt. Ta vandus enda emale, et ta võidab parima auhinna koolide vaheliselt turniirilt, kuid on üks probleem. Tema koolis olev korvpalli meeskond on koht, kus luuserid hängivad. Sora proovib enda talenti ja oskuseid kasutada, et teisi motiveerida ning tõeline meeskond kokku panna.

Treiler

5. “A Certain Scientific Railgun” (2020)

Misaka elektroonilised oskused ning kuulus Railgun projekt teevad temast superstaari teiste hulgas. Akadeemia linn on tehnoloogia metropolis, mis on täis supervõimetega noori, keda tuntakse kui esperid. Linnas, mis on täis geeniuseid, tehnoloogiat ja supervõimeid pole kunagi märuli puudujääki.

Treiler

Kui oled Netflixi kasutaja


1. "I am not OK With This"

Sydney (Sohia Lillis) on Pennsylvania keskkooli tüdruk, kelle isa ennast ära tappis. Sündmusest on küll juba aasta aega möödas, kuid varjud ei ole kusagile läinud. Ületöötav ema ja üksinda kasvav noorem vend ei ole selle 17-aastase tüdruku ainukene mure. Temal on ülipopulaarne parim sõber Dina (Sofia Bryant) ja enesekindlusest nõretav veidrik naabripoiss Stanley (Wyatt Oleff), kus suhe mõlemaga on laetud. Ühel juhul pingeline, teisel juhul arusaamatu. Koolis toimuvad sündmused ja igapäevased argielulised mured kuhjuvad ning ühel momendil plahvatavad - sõna otses mõttes. Tüdruk avastab endas telekineetilised supervõimed, mida ta ei oska kontrollida.

Treiler

2. "Beastars"

Maailmas, kus koletised elavad kõik koos, õrn hunt avastab endas kisjalikud omadused. Samal ajal tema koolis aga toimub mõrv!

Treiler

3. "Castlevania" - 3. hooaeg

Dracula on surnud, Alucard ja tiim on laiali läinud. Kõikidel on oma teekond, ümbruses on kaos. Mis hakkab juhtuma?

Treiler

4. "Altered Carbon" - 2. hooaeg

Kauge tulevik kus inimeste moraalid on teised ja inimelu ei tähenda enam sama. Eluiga pole enam piiratud ja kehasid saab valida. Netflixi jõudis teine hooaeg, mis jätkab kust esimene pooleli jäi.

Treiler

5. "Paradise PD" - 2. hooaeg"

Uskumatult solvav animatsioon on tagasi. Kui esimene hooaeg ei olnud piisavalt jube, siis teine lubab veelgi enam. Proovi, kas Sinu nõrk süda peab vastu!

Treiler

6. "Spenser Confidential""

Endine ment ja vang paneb jõud kokku endise vabavõitlejaga, et lahendada Bostoni politsenike ümbritsevat vandenõu. Uus Netflixi põnevik peaosas Mark Wahlberg.

Treiler

7. "Kingdom" II hooaeg"

Lõuna-Korea super kvaliteetne zombide seriaal jätkub.

Treiler

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja


1. "Treadstone"

Matt Damoni Jason Bourne'i filmiseeria põhjal loodud Amazoni seriaal "Treadstone" räägib sellest samast salajasest programmist, mille abil loodi ka superagent Jason Bourne. Seriaali looja on Tim Kring ("Heroes", "Touch").

Treiler

2. "The Report"

CIA piinamisraporti loomist kajastava filmi peaosas on Adam Driver.

Treiler

3. "Fleabag"

"Fleabag" võitis hiljuti kaks Kuldgloobust ning on kahe hooajaga muutnud näitleja ja stsenaristi Phoebe Waller-Bridge'i üheks nõutumaks stsenaristiks, kes aitas hiljuti kirjutada ka uut Bondi-filmi "007: Surm peab ootama".

Treiler

4. "Star Trek: Picard"

Star treki fännide üks suurimaid lemmikud on tagasi. Kapen Jean-Luc Picard on nüüd admiral ja elab rahulikku elu, kui äkitselt ilmub tema ellu noor tütarlaps, kellel on seletamatu side komandör Dataga - Picardi parim sõber ja sünteetiline eluvorm. Ülesse astuvad Sir Patrick Stewart ja Isa Briones ("Lonely Boy", "Takers").

Treiler

5. "Hunters"

Põhineb tõsielulistel sündmustel. Sari keskendub aastal 1977 tegutsevatele natsiküttidele, kes proovivad leida sõjast põgenenud ja New Yorgis elavaid sõjakurjategijaid. Seda tehes nad avastavad vandenõu, mis tõstab missiooni panuseid.

Treiler

Kui oled Apple TV+ kasutaja


1. "Little America"

Apple TV+ originaalne seriaal keskendub immigrantide elule USAs. Igapäevane jagelemine, huumor ja inspireeriv tegevustik, mille aluseks on võetud Epic Magazine kirjutised päriselt elanud immigrantidelt. Ülesse astuvad Conphidance ("American Gods", "Atlanta"), Jearnest Corchado ("The Blacklist") ja Mélanie Laurent ("Now You See Me").

Treiler

2. "For All Mankind"

Ronald D. Moore ("Battlestar Galactica") loodud ulmeseriaal kujutab maailma, kus Nõukogude Liit jõudis esimesena Kuule ja kus kosmoseralli kunagi ei lõppenud.

Treiler

3. "See"

Ülimalt verise ja vägivaldse postapokalüptilise seriaali peaosas on Jason Momoa ning loojaks Steven Knight ("Peaky Blinders").

Treiler

4. "The Morning Show"

Draamaseriaali "The Morning Show" peaosades on Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ja Steve Carell.

Treiler

5. "Servant"

M. Night Shyamalani ("Kuues meel", "Purunematu", "Lõhestunud", "Klaas") loodud õudusseriaal, kus beebi kaotanud pere palkab lapsehoidja enda asendusnukule, kuna pereema pole veel mõistnud, mis juhtus. Ühel hommikul on nuku asemel tagasi päris beebi ning veidrad sündmused hakkavad juhtuma.

Treiler

6. "Hala"

17-aastane Pakistani tüdruk elab Ameerikas ning proovib leida tasakaalu enda perekonna, isiklike soovide ja religioose rõhumise vahel. Ta vaikselt hakkab leidma enda sobivat lahendust, kuid tal on veel lisaks suur saladus, mis ähvardab kõik ära lõhkuda.

Treiler

7. "Truth Be Told"

Poppy Parnell on endine jurist, kellel on tõsieluline podcast kuritegevusest. Ühel momendil tulevad esile uued tõendid tema vana juhtumi kohta ning selgub, et ta pani süütu mehe trellide taha. Nüüd ta proovib seda heastada. Ülesse astuvad Octavia Spencer, Aaron Paul)

Treiler