Seoses sellega otsustasime lükata 14. JAFFi ja J-Zone² toimumise edasi suve algusesse.

Festivali uus toimumisaeg on kavandatud 4.-14. juunini 2020. J-Zone² on planeeritud 12.-14.06 Tallinna Kultuurikatlasse. Loodame, et olukord paraneb ja festival toimub.

Planeerime avada oma festivali Anshul Chauhani filmiga “Vastupidi” (“Kontora”), mis võitis 23. PÖFF-il Grand Prix'.

Festivali tiim valmistas ette programmi rohkem kui 20 filmiga, pooled nendest linastuvad Eestis esimest korda.

14. JAFF-i põhiteema on “Seotud maailmad”, mis on väga populaarne Jaapani animatsioonis. Selle eriprogrammi raames näitame uusi filme nagu “Seotud maailmad” (rež. Yuhei Sakuragi); “Hello, maailm!” (rež.Tomohiko Ito), “Tema sinine taevas” (rež. Tatsuyuki Nagai) jt, aga samas ka klassikalisi filme nagu legendaarne “Paprika” (rež. Satoshi Kon).

Pakume vaatajatele programmi erinevate põlvkondade suhtlemisest. Koomiline mängufilm “Vapper isa online. Final Fantasy XIV” tõestab, et vahel võivad lapsed ja nende vanemad leida ühise keele virtuaalses maailmas.

Kavas on tähistada Jaapani suurmeistri Akira Kurosawa 110. juubelit ja teeme seda kindlasti suvel - festivali raames linastub tema “Peidetud kindlus”, mis inspireeris George Lucast looma tema kuulsaid “Tähesõdade” filme.

Kindlasti näitame ka suurepärast dokumentaalfilmi “Kampai! Sake kolm õde” sake toomise ja tarbimise kultuurist, ning veelgi häid filme.

Loodame uuendada informatsiooni festivali kohta juba lähemal ajal.

Suur aitäh kõigile, kes ootavad meie festivali.
Palun jälgige uudiseid meie kodulehel www.animefest.eu ja FB lehel.

Hoidke ennast!

Kohtumiseni juunis!

Teie JAFF