Filmid

Voogedastusteenuse Go3 kasutus kasvas tõepoolest kriisi esimesel nädalal ca 20%. Eelseisvad nädalad annavad ilmselt veelgi rohkem huvitavat infot.

Viiendalt kohalt leiame alati populaarse „Kiired ja vihased“ sarja kaheksanda osa. Tavaliselt pjedestaali vallutav seiklusmärul peab muutunud maailmas alla vanduma.

Neljandalt kohalt leiame taaskord action-filmi. „Colombiana“ räägib vanematest ilma jäänud neiust, kes otsustab halastamatule narkoparunile kätte maksta.

Kolmandalt kohalt leiame eelmisel aastal linastunud „Palju õnne surmapäevaks 2“. See populaarne õudusfilm hoiab teist nädalat järjest tugevasti kinni pronksmedalist, kuid uute liidrite vastu ei hakka ka tema hammas.

Kaks populaarsemat teost on üllatuslikult, kuid arusaadavalt linateosed lastele. Teisele kohale jäi tore seiklus „Asterix: võlujoogi saladus“.

Võimsa esikoha haaras Oscarile nomineeritud animatsioon „Kuidas taltsutada lohet 3“.

Seega võib öelda, et kui tavaliselt on voogedastuses kõige populaarsemad seiklusfilmid ja märulid, siis karantiinitingimustes on võim laste käes.

Go3 voogedastuse TOP5:

  1. „Kuidas taltsutada lohet 3“
  2. „Asterix: võlujoogi saladus“
  3. „Palju õnne surmapäevaks 2“
  4. „Colombiana“
  5. „Kiired ja vihased 8“

Sarjad

Sarju vaadati samuti tavapärasest rohkem.

Võib-olla veidi üllatuslikult vallutas edetabeli kodumaine sisu. Suures vaadatavuse kasvus mängib ilmselt rolli ka see, et paljudel Eesti hittsarjadel linastus äsja uus hooaeg ning Go3-st saab neid näha enne tele-eetrit.

Viienda koha võitles kodumaiste hittide järel siiski välja legendaarne komöödiasari „Sõbrad“.

Neljandale kohale jäi palju kõmu tekitanud šokeeriv dokumentaalsari „Kinni“.

Suure edumaaga võitis pronksmedali kõigi poolt palavalt armastatud Teet Margna ja Kristjan Jõekalda uus reisiseiklus „Kaks kanget Jaapanis“.

Nädala suurima vaatamiste arvu kasvuga (58%!) kuid siiski teise kohaga pidi leppima „Padjaklubi“ ja nende värske 13. hooaeg, mille esimest viit osa näeb juba Go3-st.

Austusväärse esikoha võitis juba 23. hooaega jooksev „Kättemaksukontor“!

Go3 sarjade TOP5:

  1. „Kättemaksukontor“
  2. „Padjaklubi“
  3. „Kaks kanget Jaapanis“
  4. „Kinni“
  5. „Sõbrad“

Videolaenutus

Ka Go3 videolaenutus nägi nädalaga ca 20% kasvu. Kui tavapaketi sisu on juba läbi vaadatud, võimaldab videolaenutus veelgi rohkem värskeid kassahitte nautida.

Viienda koha võitles välja äsja Go3 jõudnud populaarse märulikomöödia „Zombieland“ järg „Zombieland: topeltlask“.

Neljandale kohale platseerus samuti alles eelmise aasta lõpus esilinastunud „Terminaator: sünge saatus“.

Kolmandana finišeeris videolaenutuses värske 2 Oscari võitja „Le Mans '66“ ehk „Ford vs Ferrari“ Matt Damoni ja Christian Bale’ga.

Teisele kohale suutis tõusta uus lastefilm „Pahatar: kurjuse käskijanna“ Angelina Joliega peaosas. Olgu öeldud, et terve Baltikumi arvestuses tegi lastesisu nii mõnegi rekordi.

Videolaenutuse, mida reeglina troonivad kõige uuemad hittfilmid, vallutas sel nädalal hoopis 2011. aasta märulidraama „Nakkus“. Matt Damoni, Gwyneth Paltrow, Kate Winsleti ja teiste staaridega film räägib kogu maailma tabanud epideemiast ja on hämmastavalt sarnane praegu juhtunule.

Mainime ka ära, et eelmise kuu laenutatuim film „Joker“ oli sedapuhku alles kuuendal kohal.

Go3 videolaenutuse TOP5:

  1. „Nakkus“
  2. „Pahatar: kurjuse käskijanna“
  3. „Le Mans '66“
  4. „Terminaator, sünge saatus“
  5. „Zombieland: topeltlask“