Ja´Siah Young (Dioni osatäitja) pole varem mingeid erilisi samme filmi-ega seriaalimaailmas teinud, kuid see on ka loomulik, sest tegu on ju alles lapsega. Siiski on ta saanud kaasa teha seriaalides nagu “Billy on the Street” või näiteks “Law & Order: Special Victims Unit”. Antud superinimese rollis saab ta igal juhul hästi hakkama. Olles alles nii noor, võivad pikad võttepäevad ju üsna kurnavad olla. Dionina on ta meeldejääv, vaimukas ning vaataja hakkab koheselt talle ja tema loole kaasa elama.

“Raising Dion” esimene hooaeg

Kuna Dionil on ka erilised anded, mis väljenduvad erineval moel, siis on ka neid huvitav jälgida. Tegu on ju ikkagi ulmesarjaga, kuid siin on jutustada ka ilus draamalugu, mis lisab siia rohkem väärtust. Ilma tugeva narratiivita oleks tegu ainult kuiva ulmega, mida oleme kõik näinud veel ja veel, kuid just inimlikke ja emotsionaalseid hetki pakkuvad momendid hoiavad vaataja tähelepanu.

Seriaalis teeb kaasa ka Michael B. Jordan (“Black Panther”, “Creed”, “Fantastic Four”), kuid petlikult näeme teda siin siiski häbematult vähe ning sellest on muidugi kahju. Tegu on ju siiski suurepärase näitlejaga, kes on ennast tänaseks juba tõestanud. Tema maagiline haihtumine on osa müsteeriumust ning see ei annagi talle palju ekraaniaega. See hoiab vaatajat pinges ning ei vähenda üldist kvaliteeti, kuigi treilerist tundub, et talle oleks tunduvalt rohkem ekraaniaega antud.

“Raising Dion” esimene hooaeg

Meeldejääva ja veenva rolli teeb ka Alisha Wainwright (“Shadowhunters: The Mortal Instruments). Naine kehastab “Raising Dionis” poisi ema Nicole'i ning on rollisoorituse poolest üks tugevamaid. Ta jääb koheselt meelde, on loomulik, ei pinguta üle ja on sümpaatne. Vaataja asub talle koheselt kaasa elama, sest kõik tundub sedavõrd loomulik ja igapäevane. Naine kehastab igapäevast inimest, kelles on kerge ennast ära tunda, seega tema loodud emotsioonid kõnetavad ka enim.

Kõige põnevamat rolli kannab veterannäitleja Jason Ritter (“Freddy vs. Jason” (2003), “Gilmore Girls: A Year in the Life”), kes kehastab kadunud pereisa parimat sõpra Pati ning soovib alati Dion´ile ja tema emale Nicole´ile toeks ja abiks olla.

“Raising Dion” esimene hooaeg

“Raising Dioni” puhul on paar episoodi, eriti alguses, kus võib igav hakata, kuid tervikloona on see ikkagi suurepäraselt teostatud kvaliteetseriaal ja pakub sisuliselt pika meeleoluka ja fantaasiarikka filmielamuse. Terve seriaal on tehtud selliselt, et oleks hea vaada kohe kõik järjest ära, kuid üksikult ja erinevatel päevadel vaadates kvaliteet ei kao kusagile. Siis ainult peab meeles pidama, et veidi keeruline sisu ja veidi veniv loo jutustamine võib osad kergelt ka sassi ajada, seega soovitaksin seda vaadata ikkagi järjest. Kindlasti varuda aega ja kannatust, et teada saada, mismoodi siin kõik laheneb ja mis vaevab Dion´i, kes teda jahivad ja kuhu kadus poisi isa. Usutavasti tuleb antud sarjale ka järg, kui kõik läheb nii nagu Netflix on lubanud. Igal juhul soovitan seda vaadata. .

“Raising Dion” esimene hooaeg