1. Idris Elba
16. märtsil andis filmides "Thor", “The Wire” ja “Avengers” mänginud mees, et tema test osutus positiivseks, ehkki sümptomeid ta endal ei tuvastanud. Veidi hiljem diagnoositi viirus ka tema abikaasal Sabrina Dhowre Elbal.

2.Tom Hanks ja Rita Wilson
Haigestusid Austraalias Elvis Presley elu kujutava filmi võtetel. Abielupaar on praeguseks paranenud ning tagasi kodumaal Ameerika Ühendriikides.

3.Debi Mazar
Filmi- ja telenäitlejanna, tuntud filmidest “Goodfellas”, "Entourage” ja “Younger” informeeris 21. märtsil, et positiivse testi andsid lisaks temale ka abikaasa ning teismelised tütred. Paar nädalat hiljem tõusis tal palavik ning algasid tugevad lihasevalud. Terve pere püsib karantiinis.

4.Rachel Matthews
Näitlejanna, kes muu hulgas andis "Frozeni" teises osas hääle Honeymarenile, kuulutas 16. märtsil Instagramis, et tema haigus algas kuiva köha, valusa kurgu ja isupuudusega.

5.Kristofer Hivju
"Troonide mängu" staar peab samuti karantiini. Tema sümptomid on õnneks kergemat sorti ning meenutavad külmetushaigust.

6.Olga Kurylenko
James Bondi saagas tuntuks saanud näitlejanna kurtis 15. märtsil palavikku ja pearinglust ning arutles selle üle, kas võis nakkuse saada taksost."

7.Terrence McNally
Rohkete auhindadega pärjatud näitekirjanik ja stsenarist suri COVID-19 tüsistuste tagajärjel 24. märtsil Florida haiglas 81-aastasena.

8.Andy Cohen
"Meeleheitel koduperenaiste" looja andis 20. märtsilteada, et test osutus positiivseks ning ta keskendub järgnevalt paranemisele.

9.Harvey Weinstein
Kurikuulus produtsent, kes seksuaalkuritegude eest vangi mõisteti, sai testi positiivsest tulemusest teada vanglas.

10.Mark Blum
Filmides "Krokodill Dundee" ja “Desperately Seeking Susan” kaasa löönud näitleja suri 25. märtsil 69-aastasena COVID-19 põhjustatud tüsistustesse.