"Nugade peal" ("Knives Out", 2019)

Ülimenukas krimikomöödia, mis kandideeris kolmele Kuldgloobusele ja parima käsikirja Oscarile. Tegu on klassikalise mõrvamüsteeriumiga, kus igaüks on kahtlusalune. Populaarse krimikirjaniku Harlan Thrombey 85. juubelile koguneb kogu ta värvikas perekond. Kui mees leitakse pärast sünnipäevapidu oma kaunist ajaloolisest kodumajast surnuna, saabub patriarhi ootamatu lahkumise juhtumit lahendama detektiiv Benoit Blanc. Kõik on kahtlusalused, aga kes on süüdi? Filmis mängivad sellised staarid nagu Chris Evans ("Tasujad"), Daniel Craig ("James Bondi" filmid), Jamie Lee Curtis ("Ausad valed"), Toni Collette ("Pärilik") jt.

"Missioon lumeinimene" ("Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon", 2017)

Hoogne joonisfilm kogu perele. On aasta 1955. Kanada detektiiv Nelly lööb käed antropoloogi Simoniga, et üheskoos suunduda suurele reisile. Nende eesmärk? Tõestada salapärase lumeinimese olemasolu! Mis edasi saab, on juba vahvalt lustakas ja üllatusterohke teekond tundmatusse, kus leitakse uusi sõpru ja kohtutakse ootamatute tegelastega.

"Ükskord Hollywoodis" ("Once Upon a Time in Hollywood", 2019)

Musta komöödia elementidega draama kultuslavastaja Quentin Tarantinolt. "Ükskord Hollywoodis" tegevus leiab aset aastal 1969. päikeselises Los Angeleses. Filmi peategelased on hääbuva kuulsusega teletäht Rick Dalton ning tema pikaaegne sõber ja ihukaskadöör Cliff Booth. Nad puutuvad kokku naabrusesse kolinud paarikesega, kelleks on kuulus režissöör Roman Polanski ja tolle võluv kaasa Sharon Tate. Ent samal ajal kogub linna teises otsas jüngreid mõrvarilike plaanidega hullumeelne Charles Manson... Filmi peaosades mängivad sellised staarid nagu Leonardo DiCaprio ("Titanic"), Brad Pitt ("Vääritud tõprad") ja Margot Robbie ("Mina, Tonya"). Vaata filmi tasuta.

"Ameerika vastane vandenõu" ("The Plot Against America", 2020)

HBO uus kuueosaline sari näitab Ameerika alternatiivset ajalugu Teise maailmasõja ajal, tehes seda läbi New Jersey töölisklassi juudi pere silmade. Presidendiks saab võõravihkajast populist Charles Lindbergh ja äärmuslikest vaadetest saavad ühtäkki igapäevased normid.

Vaata seriaali HBO äpis. https://youtu.be/RwMwrft7So8

Inspira telekanalil on toimumas nii mõndagi põnevat ja uudset.

"Interaktiivne Koolitund"

Neljapäeviti kell 11.00 - Igal nädalal toimuv tund on suunatud eelkõige 7.-12. klasside õpilastele ning nende õpetajatele ja lapsevanematele. Tunnid keskenduvad erinevatele õppimise ja õpetamise tahkudele. Läbi sli.do keskkonna saavad kõik osalejad aidata tunni fookust ja teemasid seada.

"Spunk",

Reedeti kell 14.30 - Uhiuus saatesari SPUNK otsib vastuseid küsimusele, kuidas saada tagasi tulevikku, milles vaid mõned nädalad tagasi elasime. Igal nädalal keskendutakse erinevatele valdkondadele. Saade on nii külalistele kui ka televaatajatele kontakti- ja puutevaba kohtumispaik, kus igaühel on võimalik arutelus kaasa lüüa.

"Telia Open CS:GO e-spordi turniir"

Pühapäeviti kell 12 - Telia Open on e-spordi turniir, kus omavahel võtavad mõõtu viieliikmelised võistkonnad. Mängitakse taktikalist tulistamismängu "Counter-Strike: Global Offensive" ehk CS:GO, mis on populaarseim e-spordi mäng.