1. Mel Gibson
Juba 1980ndatel kuuldus tema suust fraase nagu "Kas te arvate, et ma olen gei? Kas ma räägin nende moodi? Kõnnin nende moodi?" Ja teisel juhul: "Enne läheb põrgu jäässe, kui ma geikogukonna ees vabandan!"
"Bravehearti" kahe Oscari tuules vaadati sellistest ütlemistest mõnda aega mööda, kuid Gibsonil jagus bravuuri ka edaspidiseks.
2006. aastal peatasid politseinikud ta auto, sest mees karjus aknast: "Juudid on süüdi kõigis maailma sõdades!"
Vaid mõned kuud hiljem ähvardas ta ropu sõnavalingu saatel ühe naise elu ära rikkuda, pillates sinna juurde ka märkuse: "Mis vahid, magus tissike?!"
2010. aastal salvestas tema endine elukaaslane ja tollal vastsündinud lapse ema häälsõnumi, kus Gibson teatab: "Kui kamp neegreid su ära vägistaks, oleks see sulle paras! Tulen sinu juurde ja panen su maja põlema!"
Järgmisel 10 aastal polnud tal rohkem tööd kui viies madala eelarvega filmis.

2.Hugh Grant
Ühel varahommikul astus Grant välja BMW-st, mille stuudio talle filmi "9 kuud" võtete ajaks rentinud oli ning teatas, et otsib seltskonda. Sellise pakkumisega lähenes ta ühele prostituudile, kellele pakkus tema teenuste eest 100 dollarit, millest tal kaasas oli siiski ainult 60.
Niisuguse raha eest võimaldas lõbutüdruk talle vaid suuseksi ja sellelt aktilt politsei nad tabaski.
Grant arreteeriti ning tema nunnupoisi imago oli rikutud. Mees küll vabandas telesaates, kuid neli aastat ei soovinud tema teeneid enam ükski filmikompanii.

Hugh Grant

3. Katherine Heigl
Temale läks karjääri maksma liiga suur suu. Heiglil oli komme kritiseerida avalikult režissööre ja stsenariste, kellega ta töötas, seal hulgas "Grey anatoomia" meeskonda, mis lõppes sellega, et kuuenda hooaja lõpuks Heiglit enam võtetele ei kutsutudki.
Hollywoodis kasvas tema halb kuulsus ka seoses skandaalitsemiste ja ülikõrgete nõudmistega hotellides, kus ta oma mänedžerist emaga tube üüris. Ajakirjanike väitel ei käitu niimoodi isegi kõige kõrgemast klassist filmitähed.

Katherine Heigl

4.Megan Fox
Kauni ja maailma üheks seksikamaks naiseks valitud Foxi karjäärile tõmbas kriipsu peale kommentaar "Transformerite" filmi režissööri kohta. "Temaga töötamine on õudusunenägu: ta käitub võtetel nagu Hitler!" kuulutas näitlejanna. Produtsent Steven Spielberg lasi ta seepeale lahti ning asendas Victorias Secretsi modelli Rose Huntington-Whiteleyga.
Ka Fox on pärast seda saanud rolle vaid teisejärgulistes filmides.

Megan Fox

5.Winona Ryder
Temale sai saatuslikuks poeskäik Viiendal Avenüül, kus ta Sacksi kauplusest väljus asjadega, mille eest oli maksnud vaid osaliselt ning neilt turvaelemendi küljest rebinud. Politsei pidas Ryderi kinni, teda karistati 3-aastase tingimise vabadusekaotuse, ühiskondlikult kasuliku töö ja 11 000 dollarilise trahviga.
1990ndate armastatud ekraaninäo karjäär ei taastunud enam kunagi ning ta ise on tunnistanud, et parem ongi, kui inimesed ta unustaksid.

Winona Ryder