Eesti publikul, kes kinno ei jõudnud, on võimalik seda omanäolist filmi vaadata lähiajal kohalikes videokanalites.

"Kõhedad muinaslood" on sel kevadel ja suvel valitud päris paljude festivalide kavasse ja Mart Sander lootis, et esimest korda jõuab ta ka ise erinevatel festivalidel osaleda. "Just praegu pidi film linastuma Moskva žanrifilmide festivalil. Juba olid mul taskus ka piletid Nizzasse, hotellgi broneeritud. Teeb meele üsna mõruks, et kõik need festivalid on praeguseks lükatud teadmatusse kaugusesse,” räägib Sander.

Mõned festivalid toimuvad interneti vahendusel, aga Mardi sõnul pole asi päris see. "Lähikuudel olid mul plaanis veel New Yorgi ja Miami filmifestivalid, aga sinna vaevalt et oleksin ise kohale jõudnud minna – kõigepealt olen töötu artist, teiseks ka veel koolipoiss BFM-i doktoriõppes. Augustis osaleb film Madridi filmifestivalil. Sinna tahaks küll jõuda, kui paanika maailmas selleks ajaks üle on läinud."

Sander lisab, et kõige suurem kahju on tal oma lemmikfestivalist, HÕFF-ist. "14 aastat ei ole mitte miski mind sealt suutnud eemale hoida. Ja samuti on kahju Eesti filmi- ja teleauhindade galast, ehk oleks ka sealt mingi auhind kukkunud. Olen selline filmitegija, kes elab festivalist festivalini. Ega seda tööd ju raha pärast tee – minu puhul võiks see olla ainult piletitulu, sest ühtegi mu filmi ei ole riiklikult toetatud. Aga piletitulu ei kanna iial filmi tootmiskulusid tasa. Jääb ainult emotsionaalne tunnustus ja seda festivalid pakuvadki. Teine põhjus festivalidel osalemiseks on kontaktide loomine ja rahvusvaheliste levitajate leidmine.“