„Poissmehed" teleesilinastub 12. aprillil kell 21.00 kanalil TV3 Film.

Siin mõningaid filmisoovitusi, millele "Poissmehe" nautinu samuti pilgu võiks peale heita.

1."Me ostsime loomaaia" (2011) - abikaasa kaotust raskelt üle elav Benjamin (Matt Damon) tahab oma laste Rosie ja Dylaniga osta uus maja ja sinna kolida, ent krundiga kaasneb väike konks. Nimelt teatatakse perele, et kui nad tahavad soetada maja, peavad nad ostma ka sellega kaasaskäiva loomaaia. Loomaaed vajab hädasti remonti ja hooldaminegi on kulukas, mistõttu leiab Benjamin end suurtes majanduslikes raskustes. Perekond ja loomaaia töötajad peavad taastama Rosemoori loomaaia endise hiilguse. Film on saadaval TV3 Film kanalil.

2."Hoolimise alustõed" (2016) - megastaar Paul Rudd ("Clueless", "Forgetting Sarah Marshall") Ben Benjaminina, kes pere kaotamise järel hakkab hooldama haruldast haigust põdevat Trevorit (Craig Roberts). Ben näeb, kui suur seiklushimu pooleldi halvatud Trevorit vaevab, niisiis otsustab ta poisiga ette võtta väikese road-tripi. See reis muudab kummagi mehe vaatenurka elule ja on äärmiselt õpetlik.

3."1+1" (2011) - liigutav lugu riskiarmastaja intellektuaal Philippe'ist (François Cluzet), kes pärast langevarjuõnnetust halvatuks jäi. Ta palkab endale hooldajaks hoopis teiste elukommete ja -standardiga Drissi (Omar Sy). Kahe mehe tärkav sõprus ja siiras platooniline armastus ületavad igasugused sotsiaalsed või majanduslikud tõkked.

4."Whiplash" (2014) - noor paljulubav trummar Andrew (Miles Teller) alustab konservatooriumis muusikaõpinguid. Tema mentoriks ja abiks suurte unistuste täitmisel saab Fletcher (J.K. Simmons), kes ei peatu mitte millegi ees, et õpilase tõelist potentsiaali realiseerida. Simmons pärjati selle rolli eest parima kõrvalosatäitja Oscariga.