Go3 soovitab:

„Töövari" (Ride along, 2014)

Viimase kahe aasta vältel on keskkooli turvamees Ben (Kevin Hart) üritanud tõestada ordenitega politseinikule Jamesile (Ice Cube), et ta on enamat kui lihtsalt videomängude sõltlane, kes ei vääri Jamesi õde Angelat. Tõestamaks, et ta väärib oma tulevast pruuti, peab ta üle elama oma elu kõige hullumeelsemad 24 tundi ja liituma Jamesiga tõelisel politsei patrullsõidul.

Osades: Kevin Hart, Ice Cube, Bruce McGill

Režissöör: Tim Story

„Jänespüks jojo" (Jo-Jo Rabbit, 2019)

Oscari võitja: parim mugandatud stsenaarium! 10-aastane Jojo unistab saada kõigi aegade parimaks noorhitlerlaseks, kuid kõik ei lähe nii, nagu ta lootis. Rasketel hetkedel leiab ta aga alati tuge oma kujuteldavalt sõbralt, kelleks pole ei keegi muu kui Hitler isiklikult. Poisi maailm pöördub pahupidi hetkel, kui ta ühel pealtnäha kenal päeval avastab koletu tõsiasja, et tema ema varjab nende korteris noort juudi soost tütarlast.

Osades: Scarlett Johansson, Roman Griffin Davis, Sam Rockwell, Rebel Wilson

Režissöör: Taika Waititi

„Lemmikloomade salajane elu 2" (Secret life of pets 2, 2019)

Duke'i ja Maxi perenaine Katie on abiellunud ja emaks saanud. Usin Max on beebi Liami turvalisuse järele valvamisest nii hoogu läinud, et on muutunud lausa neurootikuks. Kui kõik see pere sõidab maale tallu, kohtavad Duke ja Max koera-talumatusega lehmakarja, pahatahtlikke rebaseid ja napakat kalkunit - kõik need kokkupuuted maakatega muudavad Maxi veelgi ebakindlamaks. Õnneks annab Maxile väärtuslikku õppetunni vana karjakoer Kikas.

Osades: Patton Oswalt, Kevin Hart, Ellie Kemper, Jenny Slate, Lake Bell, Harrison Ford, Tiffany Haddish

Režissöör: Chris Renaud

Telia soovitab:

"1917" (2019)

Vapustav sõjadraama režissöör Sam Mendeselt ("007 Skyfall"). Film kandideeris kümnele Oscarile ja võitis neist kolm, samuti pärjati seda nii parima filmi kui parima režissööri Kuldgloobusega. On 6. aprill 1917. Esimene maailmasõda on jõudnud haripunkti. Kaks noorukest Briti sõdurit saavad keerulise ülesande - nad peavad kiiresti läbi vaenlase territooriumi minema, et viia omade kätte teade. Kui nad õigeks ajaks kohale jõuavad, siis päästavad nad kindlast hukust tuhandeid sõdureid, kelle hulgas on ka ühe käskjala vanem vend... Filmi peaosades mängivad George MacKay ("Kapten Fantastiline"), Dean-Charles Chapman ("Troonide mäng"), Colin Firth ("Kuninga kõne") jt.

"Informaator" ("The Informant", 2019)
Krimipõnevik. Erivägede sõdur Peter Koslow satub oma naist kaitstes vangi. Kui ta on nõus tegema koostööd FBIga, on tal võimalus varem oma pere juurde tagasi pääseda. Koslow infiltreerub maffiasüsteemi, kuid peagi kukub esialgne paan kokku. Ootamatult jääb mees kolme tule vahele - teda püüavad vahele võtta ühekorraga nii politsei, maffia kui FBI... Filmis mängivad Joel Kinnaman ("Suitsiidisalk"), Rosamund Pike ("Kadunud"), Clive Owen ("Inimlapsed") jt.

"Maja võidab alati" ("The House", 2016)
Komöödia. Scott ja Kate on neljakümnendates abielupaar, kelle eesmärk on teha teoks kõik oma armastatud tütrekese Alexi unistused. Kui tüdruk heasse ülikooli sisse saab, siis selgub, et paarike on Alexi ülikoolirahast ilma jäänud. Naabrimees Frankil on aga hea plaan, kuidas teenida kolme kuuga nelja aasta õppemaksu summa - nimelt tuleb Scotti ja Kate'i majas avada põrandaalune mängupõrgu koos kõigi sinna juurde kuuluvate täiskasvanutele mõeldud pööraste meelelahutusvõimalustega... Filmi peaosades mängivad superkoomikud Will Ferrell ("Zoolander") ja Amy Poehler ("Pahupidi").

"Koopainimene" ("Early Man", 2018)
Lustlik animakomöödia kogu perele. Filmi tegevus leiab aset kiviaja lõpul, mil meie planeedil elasid nii koopainimesed kui eelajaloolised elukad. Linaloo peategelased on koopainimene Dug ja tema truu sõber Orikas. Kui nende kodukanti saabuvad vaenulikud pronksiaja esindajad, peavad Dug ja Orikas kogu koopainimeste hõimu kokku kutsuma, et vaenulikele jõududele üheskoos vastu hakata ja oma kodu päästa. Filmi lavastas mitme Oscariga pärjatud Nick Park ("Wallace ja Gromit: Libaküüliku needus"), selle tegelastele andsid eestikeelses versioonis oma hääle Valter Soosalu, Kaspar Velberg, Indrek Ojari jt.

"Nullid + ristid" ("Naughts + Crosses", 2019)
HBO uus seriaal on haarav lugu esimesest armastusest ohtlikus ja alternatiivses maailmas, kus rassism lõhestab ühiskonda. Sephy ja Callum, keda eraldab teineteisest nahavärv, aga ühendab keelatud armastus ja ebaõiglus, peavad oma jõud ühendama, et neile kordaminevate asjade pärast võidelda. Vaata seriaali HBO äpis.