Kanepi müümise tõttu arreteeritud ja pärast seda kodu kaotanud Ned otsustab mõneks ajaks jääda öömajale igaühe juurde oma kolmest õest. Loomulikult on oodata vaid tõelist kaost ja segadust. Õdedele ootamatult on nende vennal aga nii mõndagi neile õpetada aususe, headuse ja isetuse kohta. Toredat komöödiat saab näha Baltikumi suurimas voogedastuskeskkonnas Go3: https://go3.tv/movies/meie-idioodist-vend,vod-1021195

Siin veel mõni filmisoovitus neile, kellele mõnusad südantsoojendavad komöödiad (eriti Paul Ruddiga peaosas) praegusel ajal marjaks ära kuluvad.

1. "Rännuhimu" (Wanderlust, 2012)

Romantiline komöödia Manhattani paarist (Paul Rudd ja Jennifer Aniston), kes töö kaotanutena otsustavad viia läbi elukohamuutuse. Lõpuks otsustavad tuvikesed eksperimenteerida elamisega maalähedases kommuunis, mille ülim juht on armastus.

2. "Ideaalne kodu" (Ideal Home, 2018)

Komöödia, mille keskmes klassikaline nääklev vana abielupaar, kehastajateks Paul Rudd ja Seth Coogan, peab järsku toime tulema kümneaastase poisi kasvatamisega. Läbi kõikvõimalike raskuste õpivad nad toime tulema perekonnana ja, kes teab, võib-olla teineteist isegi armastama?

3. "Kallis oled, vana" (I Love You, Man, 2009)

Rom-com kuningate Paul Ruddi ja Jason Segeli kolmas ühisfilm (üks populaarsemaid nende ühisfilme on näiteks "Forgetting Sarah Marshall"). Kihlatud Peter Klavenil (Rudd) ei ole sõpradega just priisata, mistõttu läheb ta mitmele n-ö kohtingule, et leida enda pulma sobiv isamees. Hetkega kiinduvad nad Sydneyga (Segel) teineteisesse niivõrd, et see suur platooniline armastus hakkab häirima Peteri suhet tema värske pruudiga (Rashida Jones).

4. "Eeskujud" (Role Models, 2008)

Energiajoogimüügimehed Danny (Paul Rudd) ja Wheeler (Seann William Scott) rikuvad oma tööandja vara ning vanglakaristuse asemel saavad mehed võimaluse ühiskondliku tööga kahju heastada. Nad määratakse nii-öelda vanema venna programmi, kus viiakse täiskasvanud kokku abivajajate lastega, kellele nad sõbra eest olema saavad. See kogemus muudab meeste vaadet elule täielikult ja toob positiivsust just nende laste ellu, kes seda oma aja jooksul ilmselt kõige vähem kogenud on.

5. "40-aastane neitsi" (The 40 Year-Old Virgin, 2005)

Lõpetuseks südantsoojendav naljafilm Andyst (Steve Carell), kes sõprade (Paul Rudd, Seth Rogen, Romany Malco) utsitamisel nelikümmend aastat kestnud süütust põhimõtteliselt ükskõik kellele kaotada üritab. Sel raskel teekonnal kohtab ta üksikema Trishi (Catherine Keener), kellesse mees lausa kõrvuni armub.

Treiler: