Filmiprojekti nimi on "Värske veri: Parimate kavatsustega" sest tegu on uute filmidega, mida seob ühine temaatika - iga teose peategelastel on enda või teiste eludega seonduvad parimad kavatsused, kuid läheb nii nagu tihtilugu elus ikka. Kodumaiste filmide kogumikku saab nautida Baltikumi suurimas voogedastusteenuses Go3 neljapäeva, 23. aprilli õhtul pärast kella kuut: https://go3.tv/tvod/varske-veri-parimate-kavatsustega,vod-1621017

Järgnevalt toome ära iga linateose lühitutvustuse.

Kerli Kirch Schneider'i komöödia "Virago".

Mees kukub katuselt alla. Teine upub. Kolmas süttib põlema. Kuhu iganes vaatad, mehi langeb nagu loogu. „Olgu muld neile kerge!" ohkavad mornid lesed endale ristimärki ette lüües. Selline on elu ja surm Viragos - külas, kus alates Teisest Maailmasõjast ei ole ükski mees elanud nii kaua, et näeks oma neljakümnendat sünnipäeva. Kuni tänaseni.

Inspireerituna Lõuna-Eesti eluolust, kus kaasaegne karm reaalsus põimub müstilisega, räägib film loo virāgō'dest - naistest, kes omavad nii kangelaslikke kui vaenulikke iseloomujooni. Osades: Tiina Tauraite, Juhan Ulfsak, Anneli Rahkema, Hilje Murel ja Marje Metsur.

"Virago"

Oskar Lehemaa lühiõudukas "Karv". Kiilanemise tõttu komplekside küüsis vaevlev Leo võtab kasutusele müstilise juuksekasvuseerumi, mis põhjustab tema kehas groteskseid moondumisi. Nüüd tuleb tal kohutavad muutused peatada enne, kui kaotab oma viimsedki juuksekarvad... või midagi palju enamat. Peaosas Sten Karpov.

Andres Keili "Karl ja Carla". Düstoopia, mis vaatab huumoriga lähitulevikku, kus ühiskonna ülereguleerimine on viinud ootamatute tagajärgedeni igapäevastes inimsuhetes. Maailma esilinastus! Osades Elina Purde ja Sten Karpov.

"Karl ja Carla"

Chintis Lundgreni ingliskeelne joonisfilm "Toomas teispool metsikute huntide orgu". Kuum hunt Toomas kaotab töö ning hakkab salaja gigolona elatist teenima, et oma pere ülal pidada. Toomase naisel Viivil on samuti saladus: ta käib female empowerment seminaridel, mille osalisteks on ka meesorjad. Osades: Chintis Lundgren, Draško Ivezic, Leon Lucev, Lee Delong.

Tanno Mee komöödia "Uued Algused". Mees aitab naiskliendil elukaaslase juurde kolida, kuid naisele, kes elus oma kohta otsib, ei jää see, järgmine ega ülejärgmine kolimine viimaseks. Peaosades Riina Maidre ja Janek Joost.

"Uued algused"