Kultusfilmi lavastaja on Cathy Yan ja kaamera ees võib kohata säravaid tähti nagu Oscarivõitja Margot Robbie ("Mina, Tonya", "Wall Streeti hunt"), Mary Elizabeth Winstead ("Scott Pilgrim terve maailma vastu") ja mitme auhinnaga pärjatud Ewan McGregor ("Tähesõjad", "Moulin Rouge!"). Seiklusmärulit "Harley Quinn: Röövlinnud" näeb Baltikumi suurimas voogedastusteenuses Go3: https://go3.tv/tvod/harley-quinn-roovlinnud,vod-1601647

Järgnevalt mõned vahvad faktid filmi peategelase Harley Quinni ja teda kehastava Margot Robbie kohta.

1.Reiting R nagu Robbie - just näitlejanna Robbie oli see, kes aitas filmil sündida. Tema algne idee, mida ta DC ja Warner Brosile tutvustas, oli vändata action-film, mille keskmes on naised. Samuti pakkus ta välja, et film võiks olla nii R-Rated (meie mõistes K-16) kui võimalik, et vaatajad ei saaks teost juba eos tavalise chick-flicki alla paigutada.

2.Arlekiin - Harley Quinni tegelase sünninimi on Harleen Frances Quinzel ning tema kurjust täis hüüdnimi on selgelt kaval sõnamäng "harlequin"ist (ing. k. harlequin - arlekiin, pilkav ja krutskeid täis kuju Commedia dell' Artest).

3."Harley vajab sõpru" - pärast "Suitsiidisalgas" sama rolli tegemist keeldus Robbie Harleyt soolofilmis mängimast. See võib tunduda mõneti veidra otsusena, kuid staar põhjendas oma valikut nii - "Harley armastab inimestega suhtlemist, seega te ei tohiks kunagi temast iseseisvat filmi teha."

4.Eputis? Et võimalikult täpselt ja süvitsi Quinni kehastada, tegi Robbie peaaegu kõik oma trikid ise ja vältis kaskadööride kasutamist. Näiteks võib Robbiet ennast näha stseenis, kus Harley Quinn peab liftiseina pidi üles jooksma ja teisel pool jälle alla tulema, et üks sõdur kägistusvõttesse võtta. Ja kõike seda juuksekarvagi kaotamata!

5.Pärimus - DC maailma suuremad fännid teavad ilmselt, et Harley Quinn on tegelikult juudi soost. Tema puna-mustadel varrukatel on tihtipeale erinevad jidišikeelsed fraasid nagu "plotz".

6.Harley kaks palet - Harley Quinn on teatavasti alalises võitluses iseenda kahe poolega - Jokkerisse armunud, pea et maniakaalne külg ning tema pehmem, heatahtlikum külg. Quinn on "Batmani"-seeriates läbivalt rohkem oma iseloomu muutnud, kui vaataja lugedagi suudab. Ühes oma "hea tüdruku" faasidest ühendab preili jõud teise anti-kangelanna Kassnaisega, kellega nad Gothami tänavad roimaritest vabastavad.