"Richard Jewell" (2019)

Oscarile ja Kuldgloobusele kandideerinud põnevusdraama. "Richard Jewell" valmis legendaarse Clint Eastwoodi ("Miljoni dollari tüdruk") lavastajakäe all ja see räägib tõestisündinud loo. Filmi keskmes on turvamees Richard Jewell, kes päästab aastal 1996 tuhanded inimesed, hoiatades neid pommiplahvatuse eest Centennial Parkis. Ent peagi tuul pöördub ja mehest saab FBI jaoks kahtlusalune number üks, teda süüdistavad terrorismis nii ajakirjandus kui kogu avalikkus... Filmis mängivad Paul Walter Hauser ("Mina, Tonya"), Sam Rockwell ("Kolm reklaamtahvlit linna servas"), Kathy Bates ("Titanic") jt.

"Sistersi vennad" ("Les frères Sisters", 2019)

Auhinnatud krimipõnevik. Vesterni võtmes lahendatud loo tegevus leiab aset Oregoni osariigis aastal 1851. Vendadepaar Eli ja Charlie Sisters on kurikuulsad palgamõrvarid. Nad peavad üles otsima ja maha lööma kullakaevaja Hermann Kermit Warmi, kes varastas nende bossi tagant. Kuid ootamatult hakkab üks vennakestest oma karjäärivalikus kahtlema ning see lööb kõik nende senised plaanid sassi... Filmi peaosades mängivad sellised staarid nagu Joaquin Phoenix ("Jokker"), John C. Reilly ("Kasuvennad"), Jake Gyllenhaal ("Vasakukäeline") ja Riz Ahmed ("Venom") jt.

"Värske veri: Parimate kavatsustega" (2020)

Alla 14. eluaasta mittesoovitav! "VÄRSKE VERI: Parimate kavatsustega" on viiest värskest kodumaisest lühifilmist koosnev kassett, kus iga filmi peategelastel on enda või teiste eludega seonduvad parimad kavatsused, kuid tihtilugu läheb nii nagu elus ikka. Tegu on Eesti esimese filmiprojektiga, mis esilinastub internetis ja toob vaatajateni aasta ägedaimad ja rahvusvaheliselt edukaimad Eesti lühifilmid: Kerli Kirch Schneider'i "Virago", Chintis Lundgreni "Toomas teispool metsikute huntide orgu", Tanno Mee "Uued Algused", Oskar Lehemaa lühiõuduka "Karv" ning maailmaesilinastusena Andres Keili "Karl ja Carla".

"Pahad emmed" ("Bad Moms", 2016)

Pöörane komöödia, mille lavastasid "Pohmaka" hittfilmide stsenaristidena tuntud Jon Lucas ja Scott Moore. Film räägib tublist Amyst (Mila Kunis, "Must luik"), kellel on kena pere ja edukas karjäär. Kuid ühel hetkel mõistab naine, et ta on ületöötanud ja omadega täitsa läbi. Ta annab alla ja lõpetab kättesaamatute ideaalide poole püüdlemise. Amyga löövad kampa veel kaks stressis naist ja nii saavadki neist kurikuulsad pahad emmed, kes otsustavad laste kõrvalt ka elu nautida ja ennasttäis "ideaalsetele" lapsevanematele koha kätte näidata.Vaata filmi tasuta