Kaustast leiab näiteks sellised menukad filmid nagu ''Mamma mia: Siit me tuleme taas!'', ''Valgus ookeanide vahel'', ''Pahad emmed 2'', ''Ben on tagasi'' jpt. Tutvu kogu valikuga siit! (https://tve.starman.ee/#vod/titles?categoryId=crid:~~2F~~2Fschange.com~~2Fa035aaa8-4439-424e-8ec8-6bcf2b1631db)

Kas oled kuulnud lugu võmmist, laululinnust, hullust ja maffiaprintsessist? "Röövlinnud (ja Harley Quinni erakordne vabanemine)" on lugu, mida jutustab Harley ise ainult temale omasel moel. Kui Gothami kuratlikem nartsissistlik pahalane Roman Sionis ja ta fanaatiline parem käsi Zsasz võtavad sihikule Cassi-nimelise noore neiu, asub kogu linn tüdrukut otsima. Harley, Küti, Musta Kanaarilinnu ja Renee Montoya teed ristuvad ning ebatõenäoline nelik peab üheskoos Romanist jagu saama. Seiklusmäruli peaosas astub üles Margot Robbie.

Romantilise draama „Guernsey Kirjandus- ja Kartulikoorepiruka selts" peategelane on noor naine Juliet Ashton (Lili James), kes otsib Teisest maailmasõjast taastuvas Londonis teemat oma järgmise raamatu jaoks. Ühel päeval saabub talle kiri Guernsey saarelt ja kirja saatja on keegi härra Dawsey Adams. Sellest ühest kirjast saab alguse südamlik kirjavahetus, mille käigus kuuleb neiu Guernsey'is asuvast kummalisest kirjandusklubist. Klubist, kus süüakse kartulikoorepirukat ning parematel päevadel ka sealiha ja mis põhiline - loetakse ning vahetatakse mõtteid kirjanduse üle. Julieti enda eraelu on värske kihluse tõttu üsna tormakas, aga inspiratsiooni ta enda uue teose jaoks on vajaka ning huvi selle klubi vastu järjest kasvab. Nii otsustabki ta saart ning selle värvikaid liikmeid külastada. See teekond muudab ta elu igaveseks.

Videolaenutusse on jõudnud romantilise draamafilmi "Jää" teine osa "Jää 2". Andekas iluuisutaja Nadja, kes pöördus peale rasket traumat tagasi suurde sporti, ja karismaatiline hokimängija Saša teevad tulevikuplaane. Saša armastab meeletult sporti ja oma naist Nadjat. Peagi on nende perre sündimas pisitütar. Noored vanemad, keda elu pole alati hellitanud, on rõõmsad, sest peagi täitub nende eluunistus. Paraku teatavad arstid, et Nadja kunagine seljatrauma võib saada sünnitusel saatuslikuks nii talle kui lapsele. Alati sihikindel ja võitlejahingega Nadja otsustab siiski vaatamata kõigele saada emaks. Paraku läheb see otsus väga kalliks maksma - noorel isal tuleb minna läbi tule ja vee, et tütreke kasvaks üles õnnelikuna.

Film "Päevavalgele" on tõestisündinud lugu sellest, kuidas Boston Globe'i ajalehetoimetus sai jälile viimaste aastakümnete ühele kõige šokeerivamale avastusele ning milliseid takistusi tuli ületada selleks, et see räpane lugu päevavalgele kiskuda... Tõde jahtivate reporterite tiimi üha uued paljastused igal sammul raputasid omal ajal tervet Bostoni linna ja ühes sellega ka tervet maailma. Uurimustöö ja selle raporteerimise käigus lõid vankuma maailma ühe vanima ja usaldusväärseima institutsiooni - katoliku kiriku - alustalad. Kui ajalehe juures ametis olevad reporterid asuvad lähemalt uurima väidetavalt preestrite poolt toime pandud pilastusjuhtumite tagamaid, komistavad nad ulatuslikule vandenõule, mis viib välja institutsiooni kõige kõrgemasse ladvikusse ja mille eesmärgiks on kõik need räpased ja valgustkartvad juhtumid kinni mätsida, jättes kõik aastate jooksul vägivalda kogenud süütud ohvrid saatuse hooleks.

Elisa Huubi oleme lisanud ka meeleoluka animatsiooni "Angry Birds 2. Kurjad linnud. Film". Lennuvõimetud kurjad linnud ja salakavalad rohelised sead tülitsevad taas filmis "Angry Birds 2: Kurjad linnud. Film". Uus hädaoht ähvardab nii Lindude kui ka Sigade saart. Red, Tarmo, Pomm ja Vägev kotkas värbavad appi Tarmo õe Hõbeda ja löövad kampa sigade Leonhardi, tema abilise Courtney ja nohiku Garriga ning sõlmivad savijalgadel vaherahu ja ebahariliku supertiimi, et oma kodud päästa.