"Harley Quinn: Röövlinnud" ("Birds of Prey", 2019)

Seiklusmärul. Kui seksikas Harley Quinn oma kallimast Jokkerist suure pauguga lahku läheb, siis liitub ta Küti, Musta Kanaarilinnu ja Renee Montoyaga. Nooruke Cass on aga taskuvaras, kes satub Gothami hullumeelse pahalase Roman Sionise ja ta sadistliku abilise Zsaszi sihikule. Metsikute supernaiste nelik peab tüdruku päästma ja Sionise kuritegeliku impeeriumi lammutama. Filmis mängivad Margot Robbie ("Mina, Tonya"), Mary Elizabeth Winstead ("Cloverfieldi tee 10"), Ewan McGregor ("Trainspotting") jt.

"Maskeeritud spioonid" ("Spies in Disguise", 2019)

Superspioon Lance Sterling (Märt Avandi) ja noor teadlane Walter Beckett (Märten Männiste) on täielikud vastandid. Lance on lihvitud, elegantne ja ohtlik, Walter... ei ole. Aga selle, mis Walteril jääb puudu suhtlusoskuses ja kõiges muus, teeb Walter tasa nutikate leiutistega, mida Lance oma missioonidel kasutab. Pärast seda, kui sündmused võtavad vägagi ootamatu pöörde, peavad Lance ja Walter lootma teineteise peale täiesti uuel moel. Kui see kummaline paar ei suuda õppida koostööd tegema, siis on ohus kogu maailm. Film on eesti keeles! Oma hääle andsid tegelastele Märt Avandi, Märten Männiste, Ülle Kaljuste, Elina Purde, Indrek Ojari jpt.

"Rulanaised" ("Betty", 2020)

HBO uus komöödiasari räägib noortest nutikatest naistest, nende suhetest, identiteedist ja elust New Yorgi agressiivses ja valdavalt meestekeskses rulamaailmas. Vaata seriaali HBO äpis.