"Linnapea saladused" ("Run This Town", 2019)

Draama. Noor naiivne Toronto ajakirjanik Bram ei kirjuta vapustavaid uurivaid lugusid, vaid on sunnitud tootma ajalehte täielikku jura. Juhuslikult satub ta aga peale skandaalsele infole, mis puudutab vastuolulise linnapea Rob Fordi tegusid. Hoolimata kasinatest oskustest ajakirjanduse vallas, püüab Bram linnapea nõunike käest lisainfot välja pinnida, kes omakorda üritavad kõigest hingest oma võimuka bossi jälgi varjata...

"Aquarius" (2016)

Brasiilia draama, mis kandideeris Cannesis Kuldsele Palmioksale ja võitis mitmetel rahvusvahelistel filmifestivalidel auhindu. Aquarius on Brasiilias Recife linnas asuv korterelamu. Kinnisvarafirma on maja korterid kokku ostnud, et sinna uusarendus teha, ainsana elab majas veel 60ndates eluaastates endine muusikakriitik Clara. Kangekaelne naine keeldub majast lahkumast, sest Aquariuses on möödunud kõik tema elu tähtsamad sündmused alates laste sünnist kuni abikaasa surmani. Film vaatab tagasi Clara elule ja räägib tema suhetest lähedastega ning võitlusest oma identiteedi säilitamise nimel. "Aquariuses" kõlab ka ohtralt imelist Brasiilia kullafondi kuuluvat popmuusikat.

"Tapa oma sõbrad" ("Kill Your Friends", 2015)

Humoorikas krimipõnevik. On aasta 1997. Briti muusikatööstus õitseb, Blur, Oasis ja The Verve valitsevad edetabeleid kõikjal maailmas. 27-aastane produtsent Steven Stelfox (Nicholas Hoult, "Mad Max: Raevu tee") rajab endale vahendeid valimata teed muusikatööstuse tippu. Stevenit toidavad ambitsioonid, ahnus ja pöörased kogused narkootikume. Oma "uue kuuma nime" leidmise ja karjääri päästmise nimel on ta valmis absoluutselt kõigeks. Vaata filmi tasuta.

Inspira telekanalil alustab 11. mail uus komöödiasari "Tooge jupats" ("Get Shorty"). Must komöödia Chris O'Dowdi ja Ray Romanoga peaosas, jutustab palgamõrvarist (O'Dowd), kes tahab oma kriminaalse mineviku maharaputamiseks saada Hollywoodi filmiprodutsendiks. Kuid juhuse tahtel lohiseb minevik temaga Los Angelesesse kaasa.Vaata seriaali Inspira kanalil E-N kell 19.00

"Eriolukord ruudus" (2020)

Kinoteatri "Eriolukord ruudus" on Henrik Kalmeti 18. aprillil Kultuurikatla stuudios toimunud heategevuslik stand-up etendus, mis võttis kokku selle, kuidas oleme koroonaviiruse põhjustatud eriolukorraga kohanenud. Juttu tuli töötamisest, spordist, majandusest, pangandusest, kultuurist ja muidugi sellest, kus kõik action toimub ehk kodust. Toimunud etendused tegi eriliseks see, et ehkki Henrik viibis ruumis üksi, "istus" publik Zoomi vahendusel tema ees ekraanidel ning mitte ainult publik ei näinud ja kuulnud Henrikut, vaid ka Henrik nägi ja kuulis publikut. Kokku toimus 18. aprillil 5 etendust, millele ostis pileti kokku 4444 inimest ning saadud piletitulu 43 143 eurot annetas Kinoteater Eesti Toidupangale. Salvestus on kokku lõigatud viie etenduse põhjal.