1.Rick Moranis
1980ndatel paljudes filmides läbi löönud näitleja elumuutuse tingis tema abikaasa vähki suremine 1991. aastal. Pärast seda otsustas mees pühenduda laste kasvatamisele.

2.Mara Wilson
"Matildast" ja "Missis Doubtfirest" tuntud lapstäht on täiskasvanuna tunnistanud, et teda kimbutasid juba lapseeas vaimsed häired.

3.Jack Gleeson
"Troonide mängus" oli tema mängitud karakter üks vihatumaid. Pärast selle hukkumist ekraanil otsustas mees pühenduda filosoofia- ja teoloogiaõpingutele.

4.Greta Garbo
Üks imetletumaid Hollywoodi kuldaja ikoone teatas 36-aastasena, et tal on Hollywoodist kõrini ning ta eelistab teistsugust elu. 1990. aastal 84-aastasena surnud näitlejanna jäigi publiku mällu noorena.

5.Kirk Cameron
Müütilises komöödiasarjas "Growing Pain" kaasa teinud näitleja pööras ekstreemsete ideedega usuaktivistiks.

6.Cameron Diaz
Vähe on maailmas inimesi, kes ei teaks, kes on Cameron Diaz. Paljudes menufilmides säranud näitlejanna aga otsustas, et peab iseennast üles leidma ning teada saama, kes ta tegelikult on.

7.Nikki Blonsky
"Hairsprays" triumfeerinud noorukese näitlejanna karjäär tundus ees terendavat, ent tema otsustas selle asemel koju tagasi pöörduda ning valida stilisti ja juuksuri ameti.