Star Warsi saaga jätkub ka Elisa videolaenutuses 9. peatükiga "Star Wars: Skywalkeri tõus". Rey teekond jätkub ning varem või hiljem tuleb tal seista vastamisi nii Kylo Reni kui ka ühe veelgi vägevama vastasega. Kauaoodatud kosmoseseiklus "Star Wars: Skywalkeri tõus" on üheksas peatükk saagast, mis algas enam kui nelja aastakümne eest ning mis praeguse filmiga ka lõpule jõuab. Enne seda aga jõuavad sündida uued legendid ning maha tuleb pidada veel viimane lahing vabaduse nimel. Saaga küll lõpeb, kuid lugu ise elab igavesti...

Nüüdsest on "Fred Jüssi. Olemise ilu" film eksklusiivselt Elisa videolaenutuses! Fred Jüssi on loodusfilosoof, kes seistes looduse ja kultuuri ristteel on sügavalt läbi tunnetanud inimeseks olemise põhiküsimused. Praeguses maailmas räägitakse nii palju edukusest ja töörabamisest. See film on viljakast mittemidagitegemisest. Laiskuse ja jõudeelu kiituseks. Hümn aeglasele elule. Kulgedes mööda looduse salaradu, vaadates tundide kaupa rändavaid pilvi ja vajudes lõkkesuitsu magusasse embusse, jäävad meist kaugele maha linnakära ja majanduskasv. Nagu mõtiskleb loodusfilosoof Fred Jüssi: vahel peab olema laisk ja patune, olles iseendaga.

Põnev draama "Osav luiskaja" on inimeste vahelistest saladustest ning valedest, milles elatakse. Elukutseline petis Roy Courtnay ei suuda oma õnne uskuda, kui kohtub netis jõuka lese Betty McLeishiga. Betty võtab ta oma koju ja ellu ning Roy hakkab endalegi üllatuseks naisest hoolima. Lihtsast pettusest saab hoopis ta elu ohtlikem köielkõnd. Peaosades sellised staarid nagu Helen Mirren ja Ian McKellen.

Kuulsast raadiohitist "Last Christmas" inspireeritud romantilise draamakomöödia "Eelmised jõulud" on parimast Briti huumorist tulvil südantsoojendav jõuluklassik, mis rõkkab armastatud George Michaeli ja Wham!-i muusikast ning annab vaatajale võimaluse nii naerda kui nutta. Nagu üks pundar halbu valikuid, kooserdab eluga ummikusse jooksnud Kate mööda Londonit, kõrvus kõlamas George Michaeli laulud ja helin, mis kostab tema saabaste küljes tilpnevatest kuljustest. Tüdruk nimelt töötab jõulukaupu pakkuvas poes päkapikuna. Ühel päeval jalutab Kate'i ellu Tom - kutt, kes tundub liiga hea, et olla tõsi. Salapärane noormees ei kohku tagasi neiu osavõtmatust suhtumisest ja näeb läbi kõigist Kate'i kaitsebarjääridest.