"Pahad poisid kogu eluks" ("Bad Boys For Life", 2020)

Krimikomöödia, uus film "Pahade poiste" sarjast. Legendaarsed detektiivid Marcus ja Mike on tagasi, kuid neid kimbutavad uued väljakutsed - karjäärimuutus ja keskeakriis. Mehed liituvad Miami politsei uue eliitüksusega. Nende esimene missioon uuel ametipostil on julma Armando Armasi - Miami narkokartelli halastamatu liidri - vahele võtmine ja trellide taha saatmine. Filmi peaosades mängivad Will Smith ("Mehed mustas") ja Martin Lawrence ("Suure Mamma maja").

"Poevargad" ("Manbiki kazoku", 2018)

Jaapani draama, mis võitis Cannesi filmifestivali peapreemia Kuldse Palmioksa ja kandideeris nii võõrkeelse filmi Oscarile kui Kuldgloobusele. Film jutustab loo ühest pealtnäha tavalisest perekonnast, kus on ühelt poolt palju soojust ja hoolimist, ent samal ajal ka midagi kahtlast. Osamu Shibata elab koos naise ja lastega Tokyo äärelinnas. Nad elatuvad lihttöödest, vanaema pensionist ja ka osavalt läbi viidud poevargustest. Osamu märkab tänaval armsat kodutut tüdrukut ja võtab ta perre kasulapseks. Peagi vallanduvad aga sündmused, mis paljastavad perekonna sünged saladused... Filmi režissöör on Hirokazu Kore-eda ("Tõde").

"Molly mäng" ("Molly's Game)"

Oscarile kandideerinud draama. Tõsielust ainest saanud linaloo peategelane on Molly Bloom (Jessica Chastain, "Tähtedevaheline"). Endine tippsuusataja Molly, kes peab oma karjäärist vigastuse tõttu loobuma, hakkab korraldama eksklusiivseid ja väga kõrgete panustega pokkerimänge. Tema klientide hulka kuuluvad Hollywoodi superstaarid, tippsportlased, ärimagnaadid, aga ka maffiamehed. Molly arreteeritakse ja tema kaitsjaks saab advokaat Charlie Jaffey (Idris Elba, "Thor"), kes mõistab, et nutikas naises peitub palju enamat, kui "pokkeriprintsessi" imago, kellena teda kõmulehtedes presenteeritakse. Vaata filmi tasuta.