Filmi tegevus toimub enamasti Inglismaal, kuid filmis on kuulda ka eesti keelt, kuna filmi peategelane on eestlane, keda kehastab eesti näitleja ja režissöör Taavi Peelo.

"Babyface" räägib südantlõhestava loo Eestist pärit noormehest nimega Johann Hunt, kes peale ülikoolist välja kukkumist pole veel oma kutsumust leidnud. Ühel päeval otsustab ta oma kohvrid pakkida ning oma siit ilmast lahkunud isa jälgedes Inglismaale sõita, et alustada oma karjääri professionaalse wrestler'ina (maadlejana). Selleks tuleb noormehel ületada takistused, milleks pole ta kunagi valmis olnud: suruda ennast läbi oma legendaarse isa (Mark Hindman Smith) varjust ning leida oma identiteet. Noormehel tuleb vastu pidada uskumatult raske treeningprogramm, samal ajal mitte kaotada usku oma võimetesse ja unistustesse - võita prestiižne UKW Meistritiitel, mille tema isa oli 80ndatel kuulsaks võidelnud.

"Babyface"

Oma teekonnal leiab Johann armastuse, vaenlase ning meeletult palju meelehärmi ja valu, mis paneb noormehe proovile rohkem, kui ta kunagi oleks arvanud. "Babyface" on lugu sellest, kuidas kõigil tuleb oma unistuste eesti võidelda isegi siis, kui kogu maailm on vastu.

Tegijad kinnitavad, et film pole kindlasti ainult wrestlinguhuvilistele, kuigi see spordiala mängib filmis suurt rolli. Töötatakse koos Inglismaa Wrestlingu Organisatsiooniga UKW - UK Wrestling, keda juhib valitsev UKW Meister Jonathan Sedgwick. Jonathan kehastab filmis ka tegelast nimega Coach Manny.

"Babyface"

Taavi Peelo sõnul sündis filmi idee tegelikult juba aastal 2018, kui alustati läbirääkimisi UKW Organisatsiooniga. "Tegemist on suurejoonelise filmiga, millega loodame ka Eesti kinodesse jõuda. Sellist filmi pole Eestis veel kunagi tehtud. Me oleme juba alustanud mitte-võitlus-stseenide filmimist," sõnas ta. Võitlusstseenide juurde jõutakse uuel aasta, kui peategelased on treeningutega ühele poole jõudnud. Kõik tegelased, kellel tuleb filmis võitlemisega tegeleda, läbivad intensiivse treeningprogrammi, mis on spetsiaalselt kokku pandud UKW poolt.