"Teneti" teine treiler esilinastus seekord päris teistsuguses kohas. Nimelt said seda esialgu oma silmaga näha arvutimängu Fortnite mängijad või selle keskkonna külastajad, kuna kohaliku aja järgi kella 8-st õhtul (Eesti aja järgi alates kella 3-st öösel) hakati treilerit seal asuvas "Party Royale" keskkonnas iga täistund näitama.

Teine treiler näib esialgu kinnitavad endiselt teooriat, et filmis opereeritakse mitme ajavahemiku vahel. Treileri jooksul mainitakse korduvalt minevikku, olevikku ja ka justkui muid ajamäärusi ning peategelast mängivat John Washingtoni ärgitatakse päästma inimesi tulevikus. Endiselt jääb aga näiteks ebaselgeks, et mis või kes on "Tenet", kuigi seda nime mainitakse korduvalt.

Lisaks on teises treileris lisandunud kaadreid Eestis filmitust. Näiteks on enne olnud teada, et Eestis filmiti nn kontserdimaja stseen - kuhu värvati taustanäitlejateks suur osa eestimaalasi -, mille kohta on treileris seekord rohkem näha. Muuhulgas näidatakse ka lõike sellest, kuidas Tallinna linnahall "õhku lastakse" ning lisandunud on ka uusi kaadreid Laagna teel toimuvast märulist.

Meenutame siinkohal ka linnahalli juures ja Laagna teel tehtud võtteid:



Osaliselt Tallinnas filmitud "Tenetit" peetakse aasta üheks oodatumaks filmiks maailmas. Christopher Nolani potentsiaalse menufilmi eelarve on 205 miljonit dollarit ning režissöör ei ole vaatamata kogu maailmas kinotööstuse halvanud pandeemiale taganud lubadusest film tänavu 17. juulil ekraanidele tuua.

Lisaks Hollywoodi esimese järgu staaridele Robert Pattinsonile, John David Washingtonile, Michael Caine`ile, Kenneth Branaghile ja Elizabeth Debickile teevad filmis kaasa ka eesti näitlejad Juhan Ulfsak, Ivo Uukkivi ja Ingrid Margus.

John David Washington on "Teneti" keskne peategelane, kelle eesmärk on peatada Kolmandat maailmasõda. Teda aitab sel teekonnal Robert Pattinsoni kehastatud karakter. Pattinson ise tunnistas hiljutises intervjuus naljaga pooleks, et pole ise filmi näinud ega tea ka täpselt, millest see räägib.