Tähelepanelikum vaataja märkas, et "Teneti" teiseks treileriks oli logo juba muudetud. Seda põhjusel, et rattafirma kuulutas üle kogu maailma, et nemad Nolani filmimeeskonnaga koostööd ei tee ning on oma logo patenteerinud juba 2018. aasta juunis.

Tenet Components

"Teneti" esimest treilerit nähes muutus firma juht Tyler Deschaine murelikuks ning andis oma kahtlustest sotsiaalmeedias teada. Ajakirjale Pinkbike antud intervjuus tunnistas Deschaine muret eeskätt selle üle, et hoopis teda ennast võidakse hakatama logo varguses süüdistama ning kohtuasja suure filmikompaniiga ei kannataks tema rahakott välja, mistõttu ta otsustaski teema võimalikult laia avalikkuse ette tuua.

Plagiaadikahtlustele lisas jõudu juurde asjaolu, et ka rattaosade firma logos on kasutatud sõna teises pooles tagurpidi E- ja T-tähte. Filmiasjatundjad peavad seda viiteks, et linateos kavatseb mängida aja pööramisega.

"Teneti" eelmine logo

Ehkki Nolan saatis pärast asja ilmsiks tulekut Deschaine`ile kirja, mille avaldas lootust, et sarnase logo asjus saadakse kokkuleppele, on uues treileris näha, et logo on ümber disainitud.